Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > C'do kishit bere ne tre ditet e fundit te jetes tuaj?
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Exclamation

Shqipja nuk zoterohet ketu????
Desha te ju rikujtoj qe gjuha qe flitet ne forum eshte SHQIP(ketu duke perjashtuar nen-forumin e gjuheve te huaja)

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 21 Janar 2004 16:56
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
CaliAlCapone
Anetar i ri

Regjistruar: 16/01/2004
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 4

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Shqipja nuk zoterohet ketu????
Desha te ju rikujtoj qe gjuha qe flitet ne forum eshte SHQIP(ketu duke perjashtuar nen-forumin e gjuheve te huaja)

Te faliminderit per perkujtimin tuaj por jam i sigurt qe nese ju jetoni jasht vendeve shqiptare ju dhe familja juaj flisni jo shqip kete e kam par gati nga te gjithe shqiptaret ne US.

Tung dhe shpresoj se shqiptaret do te mlidhen mend se gjuha e nenes nuk duhet te harrohet.

SHQIP Vetem SHQIP

Confucius answered, "Man will spend from his health to make money, and then spend from his money to restore his health. He is so anxious about the future that he forgets the present, to the extent that he lives neither in one (the present) nor the other (the future). He lives as if he will never die, and dies as if he had never lived at all."

Mesazh i vjetër 21 Janar 2004 22:10
CaliAlCapone nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të CaliAlCapone Kliko këtu për të kontaktuar me CaliAlCapone (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: CaliAlCapone Shto CaliAlCapone në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto CaliAlCapone në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JamCelik
Aurvandil the Bold

Regjistruar: 05/08/2003
Vendbanimi: Jutland
Mesazhe: 179

JamCelik

dita 1.-- do vidhja nje bange (kuptohet s'kam asgje c'te humb)
dita 2.-- do jepja gjithe paret familjes time dhe do mbaja vetem 10 mije$ (diten do e kaloja ma ata)
dita 3.-- do merrja dhomen me te mire te nje hoteli luksoz, 10 shishe Don Perignon, 2 shishe Crown Royal, 5 femra si yll dhe pastaj.................
(mjere ata qe pastrojne dhomen)

e di qe ky do ishte nje film shume i bukur???fundi do ishte akoma me i bukur sikur ti te ishe akoma gjalle diten e 4.

Mesazh i vjetër 23 Janar 2004 17:10
JamCelik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JamCelik Kliko këtu për të kontaktuar me JamCelik (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JamCelik Shto JamCelik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JamCelik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AsE Vogel As E madhe
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 23/12/2003
Vendbanimi: U.S.A
Mesazhe: 95

Talking

............kurse un:
dita 1: me vrap ne shqiperi dhe do mundoesha te beja ca te kisha mundsi me nje her
dita2ua te takoj Eminem!!,dhe te dal ne televizor duke kenduar me shoket e shoqet!
dita3:Adult Cntent!! :p

Mesazh i vjetër 24 Janar 2004 05:19
AsE Vogel As E madhe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AsE Vogel As E madhe Kliko këtu për të kontaktuar me AsE Vogel As E madhe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AsE Vogel As E madhe Shto AsE Vogel As E madhe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AsE Vogel As E madhe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

une?

diten e pare: do qaja gjithe diten pastaj andej nga mbasditja do dilja xhiro (kuptohet qe ne shiperi)
diten e dyte: do beja gjithe marrezite e botes,gjithcka,gjithcka ,gjithcka
diten e trete: do shkoja ne 1 kishe a xhami dhe do kerkoja falje per te gjitha gabimet e mia edhe pastaj do shkoja ne parajse e lumtuuuur
Nuk dua te vdeeeees se e kam xhan sh veten timeee :p

P.S urime per temen

Mesazh i vjetër 24 Janar 2004 06:43
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
rapisti
hajdut dhe xhepist

Regjistruar: 17/01/2004
Vendbanimi: canada
Mesazhe: 5

Lightbulb

Po tishte per mu une ne keto tri dite do gjeja biologet me te mire dhe te gjenin kure per semundjen time qe te mos vdisja. Pastaj do shkoja ne Shqiperi dhe do ikja ne varrezat tuaja(sepse ju vdiqet diten e trete apo jo)dhe do vendosja nje tufe me lule.

Mesazh i vjetër 29 Janar 2004 00:09
rapisti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të rapisti Kliko këtu për të kontaktuar me rapisti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: rapisti Shto rapisti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto rapisti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

Talking

Re: une?

Citim:
Po citoj ato që tha njeriu xx.
diten e pare: do qaja gjithe diten pastaj andej nga mbasditja do dilja xhiro (kuptohet qe ne shiperi)
diten e dyte: do beja gjithe marrezite e botes,gjithcka,gjithcka ,gjithcka

o njeriu xxx mund te me lajmerosh mua diten e dyte ti? Jo per gje po edhe une jam i gatshem te bej gjithcka,gjithcka,gjithcka

P.S Nuk besoj se te ngel hatri nga shakate e mia apo jo?

Mesazh i vjetër 29 Janar 2004 02:01
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Red face

Haha Rapisti, smart ti la. Ej po mbase s'do vdisnim ne te njejten dite te tere ne mo

Mesazh i vjetër 29 Janar 2004 02:16
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana_Detroit_Playa
i didn't do it ......!!!

Regjistruar: 09/01/2004
Vendbanimi: michigan
Mesazhe: 12

CaliAlCapone

Hey..
Me vjen keq por my aol-doesnt let me send u am e-mail and i dont know y..it says your adress is wrong...-if u wanna e-mail me do it at SmartBabeAna - aim.............

Njeriu xx - hheheheehe, jo njeriu xx se epr te kerkuar falje epr te gjitha gabimet qe kemi bere ne jete-jam e sigurte qe na dueht me shume se 1 dite.....

hehehehheheeeh

Mesazh i vjetër 29 Janar 2004 07:12
Ana_Detroit_Playa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana_Detroit_Playa Kliko këtu për të kontaktuar me Ana_Detroit_Playa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ana_Detroit_Playa Shto Ana_Detroit_Playa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana_Detroit_Playa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

Cool

.

jimmy_84 aspak qe me ngel hatri nga shakate e tua, por doja te thoja se kam frike se fatkeqesisht s'do te te dilte rradha per ate dite:p
Ana_Detroid_Playa Zoti e ka treguar qe me do,keshtuqe meqe e ka zemren e madhe besoj se do te me fali

Mesazh i vjetër 08 Shkurt 2004 07:40
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 00:18 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > C'do kishit bere ne tre ditet e fundit te jetes tuaj?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar