Regjistruar: 16/11/2003 Vendbanimi: . Mesazhe: 2752
Citim:Po citoj ato që tha juve Ti ke frike se te lexon gruja/e dashura pergjigjen jo me jo, kam frige se mos i numeron, e si dalin/koincidojne llogarite
Citim:Po citoj ato që tha juve Ti ke frike se te lexon gruja/e dashura pergjigjen
__________________ il primitivismo e la non cultura sono forme eterne!! CHI CREO LE DONNE??!!DIO E STATO UN GENIO
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 13/01/2004 Vendbanimi: Afganistan Mesazhe: 1613
__________________ LA MIA JUVENTUS E' MORTA IL 14 MAGGIO 2006 MA IL MIO SANGUE SARA' SEMPRE BIANCONERO
Citim:Po citoj ato që tha juve Ore nuk e late gocen rehat ju. E keni filluar qe te tema alkoolit... . juve mos na ban si i ndershem, po tregoje sa here e ben ti.....
Citim:Po citoj ato që tha juve Ore nuk e late gocen rehat ju. E keni filluar qe te tema alkoolit... .
Une jam rob i martum e lal, mos na ngacmo kot.
mire me mire si te dushe ti,une kujtova se edhe robt e martume e bajne .... a te kam thane se ma mire duhet nje sondazh
Citim:Po citoj ato që tha tresh mire me mire si te dushe ti,une kujtova se edhe robt e martume e bajne .... a te kam thane se ma mire duhet nje sondazh Vetem ai na nxjerr nga situata
Citim:Po citoj ato që tha tresh mire me mire si te dushe ti,une kujtova se edhe robt e martume e bajne .... a te kam thane se ma mire duhet nje sondazh
Citim:Po citoj ato që tha juve Vetem ai na nxjerr nga situata eh keto moderatoret e adminet e forumit jane tu na sabotu jeten tone private....se hapin se se hapin kete dreq sondazhi anonim....
Citim:Po citoj ato që tha juve Vetem ai na nxjerr nga situata
Epo ka tema me hot per momentin dhe sun e ka njeri mendjen ketej.
ka si nuk ka, psh..... ca breckash keni veshe sot
Regjistruar: 16/10/2003 Vendbanimi: Toke Mesazhe: 1679
Nje here ne jave, po na mbajti koha