Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
Citim:Po citoj ato që tha Enya Nga meshkujt kinga, -hahahahaha- une nga ato te shemtuarit qe hiqen si kinga kohet e fundit jane shtuar si shume
Citim:Po citoj ato që tha Enya Nga meshkujt kinga, -hahahahaha-
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
nothing really.. mbase rrenacaket
Regjistruar: 20/07/2009 Vendbanimi: New York Mesazhe: 2058
nga leshi femres ne vende ku xhamlliku duhet tjet kryesor
__________________ A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Nga njerezit qe nuk mbajne humor fare...dhe merziten me nje luge uje...pfffffffffff
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha Eria Nga njerezit qe nuk mbajne humor fare...dhe merziten me nje luge uje...pfffffffffff mos moj ............
Citim:Po citoj ato që tha Eria Nga njerezit qe nuk mbajne humor fare...dhe merziten me nje luge uje...pfffffffffff
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth mos moj ............ Ua me fal,qenke dhe ti ke grupi i lartpermendur...apshuuuuuuuuuuuuuu
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth mos moj ............
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ua me fal,qenke dhe ti ke grupi i lartpermendur...apshuuuuuuuuuuuuuu U rritsh ................ Nahhhh ............ une jam tek grupi jot .................
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ua me fal,qenke dhe ti ke grupi i lartpermendur...apshuuuuuuuuuuuuuu
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth U rritsh ................ Nahhhh ............ une jam tek grupi jot ................. Thashe se mos
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth U rritsh ................ Nahhhh ............ une jam tek grupi jot .................
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Kam alergji mollet. Me pelqejne kur i shikoj por, nuk i ha dot se me dridhet mishi. Me dridhet mishi dhe kur shikoj te tjeret qe hane.
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
nga meshkuj ne vecanti nga disa tipa te vecante lere qe me drillet mishi po dhe qimet e krytit me cohen perpjet