déjà -vu
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/02/2003
Vendbanimi: Tortoreto Lido
Mesazhe: 940
|
Citim: Po citoj ato që tha Dido°
hem imsonia, problemi im i fundit eshte te di nese te pelqejne apo nuk te pelqejne poezite e mia, te emocionojne aPO JO POezite e mia sinqerisht ndoshta sepse njerez dhe kur them njerez jo kushdo, si ty apo ndonje tjeter, i kane vleresuar dhe me cmime poezite e mia si ne shqiperi dhe ne zvicer pergjate panairit te vjetshem te librave te rinj. gjithsesi perderisa ke humbur kohe te shkruash thjesht nje koment ndonese "te hidhur" do te thote se nje emociuon ta kane lene ndonese ti nuk je i zoti te kuptosh emocionet tuaja. kur nje poezi, nje njeri apo cfaredo lloj gjeje tjeter nuk te jep asnje emocion do te thote se te le indiferent, ne rastin e poezive te mia nuk eshte ashtu.
ah insomnia merr e lexo "perrallat e nje mije e nje neteve" ndoshta te vjen gjumi dhe kushedi fillon e te formohet truri
Nuk zgjata koken mbi tavolinen tende dhe lezova krijimet e tua, je ti ajo qe i servire ketu ne forum.
Prandaj nese kam bere nje koment ne lidhje me sa lexova, eshte mese e natyrshme. Rrjedha llogjike eshte qe mbasi poston, te vijojne komentet.
Komenti im, ishte i asaj natyre.
Ti shkon ne kinema e mbasi del prej filmit ben komente mbi sa pe dhe degjove? Ma do mendja se po...
Te ndodh ndonjehere te hapesh nje shishe vere ne shtepi e mbasi njom buzen, ben komente mbi cilesine e saj? Ma do mendja se po....
Pra ti, ashtu si edhe une nuk je as kritike arti, e as enologe me fame.
I komenton gjerat sipas perceptimit te shqisave te tua.
Edhe nqs komenton vere dhe filma te cilet ne konkurse marrin çmime...brenda normave te lejohet apo jo?
P.s "Nje mije e nje net" ishte nje nga leximet e mia te preferuara ne fillore, mgjth rrezikun qe te nesermen te me kercisnin gishtat me vizore ngaqe lija pas dore mesimet.