Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Ku deshironi ta kaloni Vitin e Ri 2008
Ku deshironi ta kaloni Vitin e Ri 2008
New-York
Vjene
Rome
Moske
Paris
Londer
Kajro
Madrid
Montreal
Tirane
Ne qytetin ku jetoj
   Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
jolanda
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 13/11/2007
Vendbanimi: ncncncn emigrim
Mesazhe: 146

Ku eshte balta me e embel se mjalta? ne Shqiperi
Kam parasysh qe do festoj me qiri por ketej nga une thuaj se nuk festohet fare

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2007 12:30
jolanda nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jolanda Kliko këtu për të kontaktuar me jolanda (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jolanda Shto jolanda në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jolanda në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

Regjistruar: 15/12/2003
Vendbanimi: A Silent Night, A Secret Tear, Wishing You Were Here
Mesazhe: 2169

Jolandë, nga flet ti moj çupë?

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2007 17:29
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
ketu pordhe kane se fasulet i hane te tjeret...
po nejse....

jame ne vlore,dhe ne vlore...me njerzit e mi te zemres...

Vetem ti na i ke hedhur.Mish qengji  ne hell  nga Lumi i Vlores (nga grika)dhe vere Narte i ka lene mbrapa te gjitha.Kenaqesia me e madhe eshte te jesh prane familjes e miqeve.Ne daten n1/1/08 eshte bukur te shkembesh vizita me miqte.Te uroj t'ja kalosh bukur ne gjirin e familjes ari!

Shume te fala prinderve dhe te ngresh nje miresi per mua!

Smoker

se pari te te gjej shendosh viti i ri,sepse nqse je ne pune ne dt 31 dota festoni ate ne dt 1 kur e feston gjithe bota.Zemrat e mira  e dashuri ne shpirtrat e njerezve i dashur!

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2007 18:14
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jolanda
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 13/11/2007
Vendbanimi: ncncncn emigrim
Mesazhe: 146

Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
Jolandë, nga flet ti moj çupë?

çupe, nga jugu je ti o djale? Nje shoqja ime nga Korca thoshte çupe

Une flas nga shume larg Shqiperise.

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2007 18:33
jolanda nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jolanda Kliko këtu për të kontaktuar me jolanda (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jolanda Shto jolanda në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jolanda në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

O jolanda a me qafsh sa larg shqiperise je??
Se s'me duket te jesh ne honolulu, maksimumi nje ore larg shqiperise me makine je :p:p:p:p

VLores po qe i them eshte larg shqiperise qe duhet te beje 12 ore me avion :p

Ehhh Kota po ci pyet keto çupa se nga jane aman, se te gjitha do te te rrejne

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2007 18:45
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

po mirë un e mar mundimin nje herë... si dihet :p

nga jugu je the?pse pseudonimi qe mbaj ste thot gje keshtu ? lol

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2007 18:57
Vlonjati99Tave nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Vlonjati99Tave Kliko këtu për të kontaktuar me Vlonjati99Tave (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Vlonjati99Tave't! Kërko mesazhe të tjera nga: Vlonjati99Tave Shto Vlonjati99Tave në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Vlonjati99Tave në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Ne shtepine time, ne nje nate me bore me qetesi nen melodine e kengeve romantike te dimrit , ku zjarri te kercase ne vater e une te bej zhurme me tenxhere dhe tava duke gatuar dhe era e kuzhines te perhapet ne gjithe shtepine.

Oh my god mezi po e pres kete nate te kem barkun tim dhe te lodhem te gatuaj per ta.

Spiti mou, spitaki mou............

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2007 18:58
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
[i] vlonjati99Tave
por kete vit do e kaloj ne new hampshire , ne nje vend shum te bukur.. por spo na bie bore

ky eshte dhe vendi ku do e kaloj me familjen.. duke perfshire dhe malin..
( per skiing) [/B]

-------------------------------------------------------

Kota isha une para nje jave, to the Indian Head Resort, ne White Mountain.

Mos u merzit se ke bore dhe ishte nje mrekulli.

Po do bore per ski shko ne Sunday River ne Main, mrekulli

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2007 19:11
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Vlonjati99Tave
Arrakat

un do shkoj ketu , ne washington hotel resort.. per aty kam pronotuar.. bora me duhej, se i kam ber skit gati, lol... se prandaj shkoj me shume..

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2007 19:44
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
un do shkoj ketu , ne washington hotel resort.. per aty kam pronotuar.. bora me duhej, se i kam ber skit gati, lol... se prandaj shkoj me shume..

ok good luck and be safe lol

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2007 19:50
Ora tani: 01:20 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Ku deshironi ta kaloni Vitin e Ri 2008

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar