Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > kush eshte kujtimi juaj me i hershem i femijerise
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
matrian
arc

Regjistruar: 27/08/2008
Vendbanimi: apollonia.gr
Mesazhe: 72

Miredita!

Kur isha 5 vjec,mbaj mend qe gjyshja na dha mua me vellait nga nje kokerr molle!,-mua te voglen edhe vellait te madhen!(Dua te them qe gjyshja e kishte pike te dobet vellain,pasi nuk kishte as vella dhe a cun+ne ne familje jemi 4 vajza dhe nje vella,me i vogli dhe une e katerta)Une sigurisht qe merzitesha qe ne dallonte keshtu,por nuk thoja gje.Kur ishim vetem me vellain i thashe:"ti je me i vogel dhe do marresh mollen me te vogel,une qe jam me madhe do marr te madhen"!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Nëntor 2008 20:50
matrian nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të matrian Kliko këtu për të kontaktuar me matrian (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: matrian Shto matrian në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto matrian në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kurt
.........

Regjistruar: 29/12/2007
Vendbanimi: ......
Mesazhe: 5021

patjeter duhet te jet kur meson bicikleten heret. une nuk e harroj kurre qe e kisha mesuar me heret se disa moshatare t'mij, dhe me kujtohet per here te pare qe kam udhetuar vetem ne biciklet, dhe as nuk doja te kthehem ne shpi, nuk m'u hante buka, vetem doja t'i jap bicikletes...

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2008 17:40
kurt nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kurt Kliko këtu për të kontaktuar me kurt (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kurt Shto kurt në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kurt në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Koli_tr
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 14/11/2008
Vendbanimi: nuk e di
Mesazhe: 109

edhe un kurto kshu kom qene

Mesazh i vjetër 26 Nëntor 2008 21:30
Koli_tr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Koli_tr Kliko këtu për të kontaktuar me Koli_tr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Koli_tr Shto Koli_tr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Koli_tr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
5 e 5 me top llastiku 35 leksh zbathur duke vene bast nga 5lek personi

rezultati; sherr dhe kembet gjak

. 1-2-3-4-5 fjale gjithesej, por mua me bere te vdes nga te qeshurit.

Kujtimi im:
Ishim ne fillore. Te rreshtuar dy e dy per dore po shkonim e gjithe klasa per shetitje nga "ujet e ftohte". Une si romantike qe jam me terhoqi vemendjen nje tufe trendafilash te eger rose qe kishin nxjerre koken mbi nje gardh te larte tek oborri i nje shtepie perdhese. I them me ze te ulet shoqes qe i kisha dhene doren, "Lela, shiko sa te bukur! E di qe jane te vegjel, por kane nje arome aq te mire. Te kenaqin " Pa mbaruar fjaline, shikoj nje djale te klases qe po ngjitet ne gardh me shume perpjekje dhe duke nxituar nga pas e shoqerojne disa te tjere. Ai arriti i pari keputi nje dhe e hodhi pertoke. Dikush u ul ta merrte, nje nga vajzat qe po benin sehir cili nga djemte do mblidhte me shume. Ai bertet: "JO, nuk eshte per ty. Eshte i Donikes". Une shqyej syte nga habia!!! Si me degjoi?? Ulet dhe me jep trendafilin rose, une e marr ndersa ndjej qe fytyra po merr flake. Te gjithe filluan te qeshin me djallezi, une ndihesha sikur isha futur ne furre, por trendafilin nuk e leshova nga dora.

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2008 05:01
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

. 1-2-3-4-5 fjale gjithesej, por mua me bere te vdes nga te qeshurit.

Kujtimi im:
Ishim ne fillore. Te rreshtuar dy e dy per dore po shkonim e gjithe klasa per shetitje nga "ujet e ftohte". Une si romantike qe jam me terhoqi vemendjen nje tufe trendafilash te eger rose qe kishin nxjerre koken mbi nje gardh te larte tek oborri i nje shtepie perdhese. I them me ze te ulet shoqes qe i kisha dhene doren, "Lela, shiko sa te bukur! E di qe jane te vegjel, por kane nje arome aq te mire. Te kenaqin " Pa mbaruar fjaline, shikoj nje djale te klases qe po ngjitet ne gardh me shume perpjekje dhe duke nxituar nga pas e shoqerojne disa te tjere. Ai arriti i pari keputi nje dhe e hodhi pertoke. Dikush u ul ta merrte, nje nga vajzat qe po benin sehir cili nga djemte do mblidhte me shume. Ai bertet: "JO, nuk eshte per ty. Eshte i Donikes". Une shqyej syte nga habia!!! Si me degjoi?? Ulet dhe me jep trendafilin rose, une e marr ndersa ndjej qe fytyra po merr flake. Te gjithe filluan te qeshin me djallezi, une ndihesha sikur isha futur ne furre, por trendafilin nuk e leshova nga dora.

shume kujtim i bukur

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2008 07:39
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ColdFire
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2008
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 911

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

shume kujtim i bukur

Faleminderit Kotka. Nuk do ta harroj kurre. Trendafila kam marre, por si ai s'kam marre me...ja te shohim..

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2008 07:41
ColdFire nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ColdFire Kliko këtu për të kontaktuar me ColdFire (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: ColdFire Shto ColdFire në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ColdFire në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

Faleminderit Kotka. Nuk do ta harroj kurre. Trendafila kam marre, por si ai s'kam marre me...ja te shohim..

skagje edhe po nuk more si ai, rendesi ka qe ai ka mbetur nje kujtim i bukur dhe unik.
disa gjera jane shkruar qe te mbeten vetem te bukura dhe te paperseritshme.

Mesazh i vjetër 21 Dhjetor 2008 07:47
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

kur boja kala me rere bregut te detit... si fillim gjeja nje gure apo tulle te mbushur se kto me gropa jan moderne... dhe e mbuloja me rere, e zbukuroja nga pak e futesha ne dete, prisja te parin trim qe kalonte te prishte kalane me shkelm... them se jam shajte me fis e farefis nje jete te tere, jo per gjo po viktimat e kalave te mia ishin ne mosha te ndryshme, car sme kan pare syt... qanin e ulerisnin si shk***hata ty shajte mare e mrapsh, ajo qe un skuptoja dhe skuptoj... si ka mundesi qe as kujt si shkonte ne men per mu qe i boja un kto kalate e bukra e te forta ne bregun e detit.

Modifikuar nga erious datë 03/05/2009 ora 18:54

Mesazh i vjetër 03 Maj 2009 18:43
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

sa kalama i prap noto

e une kam shume histori te tilla sdi ke te vecoja

Mesazh i vjetër 03 Maj 2009 18:53
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

un maj men qe i kam heq njones breket i vogel per te bo i zjarr... ksajt aq ja kishte qefi me nxier dumken saqe as nuk i shkoj ne men t me thonte pse s heq breket e tuja

Mesazh i vjetër 03 Maj 2009 19:00
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 22:33 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > kush eshte kujtimi juaj me i hershem i femijerise

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar