agata
idealiste

Regjistruar: 21/02/2004
Vendbanimi: Utopial
Mesazhe: 2981
|
Citim: Po citoj ato që tha amor alucius
1. Nese njerezit perreth asaj femre jane gati ta ndihmojne do thote qe ajo femer do bente te njejten gje per ate njeri, ose e ka bere. S'ka te beje as me te qenit dredharake por me solidaritet mes kolegesh. Se di nese ti e ke bere ndonjehere dicka te tille por une kam marre turne shoqesh dhe shokesh ngaqe ne ate moment ishin ne veshtiresi. Po ashtu dhe miqet e mi kane marre shpesh turnet e mi.
Amor te lutem, nje gje te tille e di fare mire, kam mare shume turne kolegesh, dhe me kan ndihmuar gjithashtu shume... Por ka raste qe ca gjera, bejne muuuuu
2. Prostitutat nuk kane sharm, te pakten jo sharm mendor dhe ne Europen Perendimore s'te merr kush ne pune(nese behet fjale per vende pune SERIOZE) sepse ke nje prapanice te bukur. Tani une nuk e di se ne cfare konteksti punon ti, por te pakten tek une s'me ka rastisur akoma te shoh raste te tilla. Fakt eshte qe njerezit kerkojne shkaqe ne cdo krah per te justifikuar deshtimet e tyre.
Sa e forte qe je... Ne fakt per ty e dashur eshte e pa mundur te diskutosh ne menyre te pergjithshme.. Ti po nuk u griçe pak, nuk quhet... Ke shume deshire, te provosh limitet e bashkebisedueve te ty...!!!
Per cfare deshtimesh e ke fjalen o Amor?!!! kur personi ne fjale eshte punetorja ime...? dhe nje nga punetoret qe kam me xhan... nuk e paragjykova un, por nje koleg i veti..
Te duket, qe cdo teme qe hapet ka te bej me nismetarin/ren e temes...
Fakti, qe zene te dashur per te perfituar, nje karjere me te mire, ka ndodhur e vazhdon te ndodhe, me shume ne Shqiperi, por jo vetem.
Jo me larg se vjet, nje femer, aty ku punoj un, zyri te dashur shefin, qe te kishte sistematike riperteritjen e kontrates se punes... ( i doli per hundesh te shkretes, se kur ja moren vesh te gjithe u detyrua t'a linte vete punen)...
3. Sharmet e femrave te tjera nuk duhet te te shqetesojne ty, te pakten jo per aq kohe sa ndihesh okay me veten.
Po me keshillon mua?!!! Po nuk bej pjese tek femrat Ziliqare o Amor, se karakterizohem nga nje dashamiresi, ku adhuroj cdo genie, me te mirat dhe keqijat e saj.. Por e thashe edhe me lart, per ty eshte e pa mundur te diskutohem ne menyre te pergjithshme...
4. Zilia/xhelozia nuk eshte inteligjence. Manipulimi i ketyre ndjenjave te vogla femerake nga dikush tjeter eshte me teper se inteligjence pasi po te kthen ty kunder vetes, po te ben te ndihesh keq me veten. E nese nje grup femrash bejne thashetheme per nje tjeter ngaqe ne nje moment veshtiresie e ndihmoi nje koleg, vallai e meritojne plotesojne te kthehen kunder vetes.
Flm per keshillen, debatin nuk e hapa per veten... je vertet jasht teme.
Modifikuar nga agata datë 09/08/2009 ora 23:53
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|