Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Dashurojme vetem nje here ne jete???? Vlerësimi i Temës: 16 votime, mesatarja 4.19.
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
jam_ai_qe_jam
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/07/2003
Vendbanimi: Ne mes te botes...
Mesazhe: 230

Re: Dashurojme vetem nje here ne jete????

Citim:
Po citoj ato që tha Natyra
Thone qe jeta ka vetem nje dashuri te madhe dhe te forte.

Si mendoni ju??????
Jeta na prezanton dhe dashuri te tjera,a dashurojme vertet???

me fal ,per cilen dashuri e keni fjalen,apo kshtu ne pergjithesi pyesni!?

nese e keni fjalen per dashurin ndermjet sekseve te kunderta,them se nuk eshte e vertet qe ekziston vetem nje dashuri e madhe,njeriu eshte gjithmone ne kerkim te dickaje qe as vet nuk e definon dot...
ky eshte mendimi im

pershedetje te gjitheve!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 24 Korrik 2003 19:17
jam_ai_qe_jam nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jam_ai_qe_jam Kliko këtu për të kontaktuar me jam_ai_qe_jam (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: jam_ai_qe_jam Shto jam_ai_qe_jam në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jam_ai_qe_jam në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
white_genius
Hitman

Regjistruar: 18/01/2003
Vendbanimi: In front of a bullet
Mesazhe: 71

Real love lasts forever

Citim:
Dashuria e vertete zgjat perjetesisht -- The CrOw

Simpati ka gjithmone ..por ama dashuria e vertete eshte "one in a lifetime experience" ...sado perpiqemi gjithmone dashurine e vertete nuk e zevendesojme dot ..ka raste kur kjo dashuri eshte e pa-arritshme ne te tilla situata na duhet plani B pra nje simpati ose dashuri e re...

Mesazh i vjetër 14 Gusht 2003 21:18
white_genius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të white_genius Kliko këtu për të kontaktuar me white_genius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: white_genius Shto white_genius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto white_genius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/06/2003
Vendbanimi: coin predu
Mesazhe: 148

Unhappy

mendoj se mund ti japim pergjigje kesaj pyetje pas historive te ndryshme e experiencave te ndryshme qe mund te kemi ne jete!!!
per mua dashuria e pare do te jete e paharrueshme...dhe per kete asgje/asnje tjeter nuk do mund te me ndryshoje mendje (u ndame pa deshiren tone...na ndau jeta...keshtu ishte e shkrojtur ...me thoni ka mundesi qe une ta harroj?) => et voila de nouveau deprimé

byeee

Mesazh i vjetër 19 Nëntor 2003 02:48
lilou-dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lilou-dragon Kliko këtu për të kontaktuar me lilou-dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lilou-dragon Shto lilou-dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lilou-dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

mire pra

ju njerez thoni,pra shumica juaj mendon se dashurojme me se njehere.po prinderit tuaj?????? e leme me njane kete sepse mbase mund te mos jete nje argment shume bindes.marrim nje shembull te thjeshte:kemi nje djale dhe njeh dy vajza,njera e zgjuar,tjetra e sinqerte,do te vije rasti qe ai te vendose te zgjedhe njeren prej tyre cilen?atehere ai duhet qe te gjeje me te miren keshtuqe te duhet te kerkoje nje te trete qe te kete keto dy cilesi.si mendoni ju tani a nuk dashurohet nje vajze me keto cilesi apo me shume?
marrim eshe nje tjeter:do te vije dita qe do te martoheni,atehere pas nje fare kohe ju do te divorconi gruan apo burrin sepse kemi te drejten te dashurojme me shume se nje here???-Jooo! ju o njerez nqs mendoni keshtu,ju nuk dini te tregoheni korrekt me ndjenjat tuaja dhe per te marre nje vendim do te jeni si nje anije ne mes te detit qe e lekund era sa andej-ketej.une mendoj se njerezit kujtojne se dashurojne shume here,por rezultati eshte NJE.

Mesazh i vjetër 27 Nëntor 2003 05:41
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lilou-dragon
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/06/2003
Vendbanimi: coin predu
Mesazhe: 148

Talking

nuk jam fare dakort me ty njeriu xx per shume arsyje por do te te jap ato qe mendoj se jane me bideset!!
1-njeriu ne momente te ndryshme ne periudha te ndryshme do kete edhe shije te ndryshme...psh:kur njef dike te pelqen rri shume kohe vjen dita ku ai nxjerr suratin e vertete se si eshte (marre nga nje rast real) 12 dite pas marteses e ka rrahur per vdekje...do thote e shkreta grua qe e do akoma kete debil??kete quhan ti te dashurosh vetem 1here...e ta siguroj nuk eshte rast i rralle ky qe po marr per shembull
2-ne moshen e adoleshences na ndryshohet mendja si per dashurine si per familjen njehere i duam heren tjeter i urrejme (sigurisht momente) si per studimet qe nuk dime cfare te bejme edh eper shiijet qe kemi per dike( e dua te bukur bjond) e gjeta ..po me vone do ti bie kokes e do them qe e dua te bukur e intelligjent ..po sigurisht ai bjondi me pelqente e e doja shume por me kohen e pashe qe nuk me pershtatej ..kjo ndodh edhe ne sens inverse
shpresoj te me kesh kuptur se cfare doja te thoja !!! nuk dashurojme vetem njehere ...
ah po se harrova me te rendesishmen ..po rasti ku do dike si e marre e qe jeta ta rremben
...je e re e sigurisht nderkohe do te duash te kesh dike tjeter ne jeten tende por kjo nuk do te thote se ke harruar dashurine tende qe ke humbur (dashuron akoma ate qe kishe me pare e do fort kete qe te ndodhet prane aktualisht)

oups...hera e pare qe shkruaj kaq shume

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2003 01:27
lilou-dragon nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lilou-dragon Kliko këtu për të kontaktuar me lilou-dragon (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lilou-dragon Shto lilou-dragon në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lilou-dragon në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

Smile

uaaaaaa keta....

po une vetem mendimin tim dhashe sikur....pastaj ku kam dashuruar ndonje here une e te jem kaq e bindur? une per vete keshtu dua te kem nje dashuri te vetme.....mbase ju s'ju pelqen,por mua nuk do te me pelqente te shikoja veten time duke vuajtur apo duke u hedhur nga nje dashuriçke ne tjetren....pastaj ju qe keni eksperience mbase dini me shume .ca t'ju thote motra!!!megjitheate nqs mendimi im nuk ju pelqen une terhiqem.....por mua me pelqeu si teme dhe prandaj shkrojta.....persh.te gjitheve,por perseri qe dashurojme vetem nje here ne jete.pa me thoni per eksperiencat e prinderve tuaj???
bye-bye every body!!!!

Mesazh i vjetër 28 Nëntor 2003 02:10
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
profeti
Anetar i ri

Regjistruar: 29/12/2003
Vendbanimi: BURG
Mesazhe: 27

dashuria eshte...relative...

e dini pse them keshtu une,se kushdo qe thote se ka dashuruar me shume se njehere,asnjehere,dhe e them me bindje,nuk ka pasur dy dashuri njelloj,dhe secila ka te vecantat e saj,pa te lene mundesi krahasimi.
per ato qe thone se kane dashuruar vetem nje here ne jete ,dhe pse kane pasur histori te tjera,atehere i jap doren,por nuk mund ti them se sdo takojne ndonjehere nje tjeter dashuri ne jete...
gjithsesi sa te rrojme do mesojme dhe ne...

Mesazh i vjetër 01 Janar 2004 16:39
profeti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të profeti Kliko këtu për të kontaktuar me profeti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: profeti Shto profeti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto profeti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
diabolic
bastard_inside

Regjistruar: 22/10/2003
Vendbanimi: Sa me larg forumit...
Mesazhe: 3381

Shiko shiko

Eehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh po ku ma gjetet mo . Tju them te verteten dashurin e pare nuk do e harroj kurre , jo per gje por kam ber aq budalliqe sa se keni iden.Nejse ajo nuk do te harret kurre per shume faktore por ju lutem mos me thoni qe esht e vetmja dhe sduhet te ket te tjera , ndoshta edhe me pasionante se ajo e para .Dashurin e pare e kalon ne periudhen me delikate dhe te bukur te jetes dhe sigurisht jam dakort me profetin kur thot se nuk viet ne funksion truri, esht thjesht pasjon dhe vetem kaq.Pastaj nese ke vendosur te mos dashurosh esht pune tjeter po te siguroj O vajze sexy qe heret a vone do te ndodhi edhe ty, ose te pakten shpresoj qe te te ndodhi qe te dashurohesh me dike qe do te te bej te harrosh ate dashurin epare ...Te them te verteten edhe une se kam harruar akoma por nuk jetoj me kujtimet emia. Gjith te mirat nga DIABLIC A'S

Mesazh i vjetër 13 Janar 2004 17:23
diabolic nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të diabolic Kliko këtu për të kontaktuar me diabolic (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të diabolic't! Kërko mesazhe të tjera nga: diabolic Shto diabolic në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto diabolic në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Smile

Jam e mendimit qe ka vetem nje dashuri te vertete ne jete,dhe te tjerat mund te jene fiksime momentale
Besoj gjithmone ne unicitetin e cdo gjeje,ashtu si dhe ne dashuri!Nje dashuri te vertete PO,por varet se sa jemi te zote ta ruajme dhe ta bejme te rritet cdo dite e me shume...Nese nuk i arrihet atehere njeriu mundohet te genjeje veten ne shume forma...
Nuk duhet ngaterruar dashuria e vertete me ca ndjenja adoleshenciale,pasi sic dihet ne ate periudhe njeriu nuk eshte shume stabel.Ketu gjithashtu nuk duhen harruar as etapat e ndryshme te formimit karakterial,besoj qe mund te flitet per Dashuri me D te madhe vetem nese karakteri eshte plotesisht i formuar!

Mesazh i vjetër 17 Janar 2004 22:33
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kacurrele
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 22/01/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 55

Shume e vertete eshte qe duhet te dashurojme me shume se nje here, po me karar aman, pastaj thone qe dashuria pare nuk harrohet asnjehere. dhe sipas endimit tim varet edhe shume kontesti i vendit ku jeton. se ketu ne itali per keto pune eshte per deti kos. shyqyr qe jemi shqiptar thuaj se me keto italianet nuk mund te rrishe me shume se nje jave me kete mentalitet qe kane, po sidoqetejete eshte shume veshtire te dashurosh shume here, se fundja njeriu nje zemer ka, po varet edhe nga karakteri i njeriut..............................

Mesazh i vjetër 17 Shkurt 2004 19:46
kacurrele nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kacurrele Kliko këtu për të kontaktuar me kacurrele (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kacurrele't! Kërko mesazhe të tjera nga: kacurrele Shto kacurrele në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kacurrele në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:51 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 23 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Dashurojme vetem nje here ne jete????

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar