Agata-1
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/02/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 69
|
Citim: Po citoj ato që tha Debora*
Nuk e kuptova pse je detyruar te rregjistrohesh nga e para, por s'ka problem. Rendesi ka qe hyre serisht.
Sa per temen nuk e di as vete se cfare me shtyu te rregjistrohesha. Para se te hyja ketu shpenzoja shume pak kohe ne kompjuter, pasi dhe kompjuteri i vjeter nuk punonte mire. Eshte forumi i pare qe kam ndeshur.
Besoj se do me kene terhequr postimet me humor te anetareve. Mu duk se kishte cilesi anetaresh. Nuk para kisha shume shoqeri atehere dhe ky forum me ndihmoi te gjendesha me prane Shqiptareve. Ne fillim nuk kam qene shume aktive se isha e zene me pune. Kete vit si e ngeshme qe jam, jam fut cik me shpesh. 
Mos u merzitni se sa te filloj pune, do hyj pak me rralle.
Deb para ca kohesh u merzita shume, dhe dy vajzat e nje mikeje qe kam ketu, qe jane 20 e 22 vjeçe ndryshuar fjalen kaluese.... deri ketu asnje problem, sepse bera sikur kisha harruar fjalen kaluese dhe duke dhene adresen e Msn-se pata perseri mundesi te hy... Vetem se erdha ca dite me pushime tek ato, dhe nje dite e kisha lene forumin hapur, ato vijne dhe ndryshojne edhe adresen edhe fjalen kaluese ( duke menduar se forumi kohet e fundit eshte humbje kohe per mua)... Nuk kam asnje mundesi te hy me pseudonimin e vjeter... Mendova te rri ca dite pushim, deri sa ti mbyshja mendjen te me jepnin adresen. Nder kohe vij ketu me nje pseudonim Odet, te cilin e kam perdorur vetem per te mbajtur nje ditar... por edhe aty seç kan bere se di... Do i shkruaj Fajes te me bej nje derman se aty kam shume kujtime te shkrujtura ne ditar, qe nga 2005.
U sqarove ndopak?! 
Citim: Po citoj ato që tha Eria
nje nga miqte e mi me te mire te kohes se gjimnazit Eric Darven,me tregon per kete forum,me thote qe hynte shpesh ketu,dhe jo vetem ai por edhe e motra e tij Iliriusa te cilen e njihja prej poezive qe ne gjimnaz,ndaj u regjistrova.
Nuk e mohoj,ndjehem mire ketu,ka njerez te cliet i njoh edhe jashte forumit,qe nuk me njohin me si Eria,por ashtu sic jam ne te vertete,qe mbas nje pseudonimi tani i vene nje emer edhe nje fytyre...
Te tregova dicka pardje Agata,nuk e bera per te te hidheruar,ate pjese une e kam mbyllur tashme,me deshiren e mire qe te mos ndodhi me kurre.Do te flasim serisht,me behet qejfi qe je mire ..
Un jam e lumtur qe e ke mbyllur ate kapitull, me shpresen e madhe qe nuk do rikthehet me kurre... Ajo qe me shqetesoj shume ishte dyshimi mbi diagnostiken, nejse i leme keto per jashte forumin, te perfaqoj xhan...
ps Si paskam harruar te permend Ericun un? Edhe me Erin, flas shpesh. O zot sa me prek ndjeshmeria e ketij mashkulli.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|