SHKODRA4001
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/09/2011
Vendbanimi: BELGJIKE DHE SHKODER
Mesazhe: 599
|
Citim: Po citoj ato që tha kurti
Shkodrani, si mendon to se si do e kishim fituar kosoven ndryshe?!
Me forcat tona Dhe jo pjeserisht do e kishim fituar krejt edhe me beograd do kishum arritur po nuk na lejuan nato?!
C'jan kto shaka par zotin!
Arabet jane shttet qe nuk po e njohin kosoven akoma.
Palestina e meriton pavarsine, kte a din edhe amerika.
Por ate qe po flas une eshte realiteti qe asnjr shte apo kb ne bote nuk na ka perkrahur, as turqit nuk na dojn as iranianet as evropianet dhe interesi shqiptar eshte te mbeshtetet nga amerika.
Neser nese amerika hrq dore serbia do jynte merte kosoven edhe shqierine bashke, ti masanej shko ankohu pse e fituam kosoven pjesrisht.
pershendetje zotri,zotni ! Po filloj nga fundi i komentit tend...Ankim kunder pamvarsis s kosoves pjeserisht skam pse te reklamoj n rradh te par e jo te pretendoj te ankohem.Nuk jam pro serb une ma zotni??ketu ska forca tona ketu ka i kemi numeru paret(leket)nje e nga nje deri ne qindarken efundit e kjo del s eekemi blere kosoven......dje kosova ishte pjeserisht si nje koloni ne mes te ballkanit,nen kthetrat e federates ish jugosllave e sot ne populli shqiptar i shqiperise se varfen i paguam nje shume (gjest madhor)ku as vete ato (kosovaret) nuk po na e dine per nder e jo ma detyrim patrioatik ,thjesht nje mirenjohje por po vazhdojne te mburren duke lavderuar lartmadhesite e shteteve te bashkuara te amerikes, ku ato vec benen detyren(punen se paguam shtejt kosoven ) e tyre e mirenjohje ndaj nesh nuk po arrijne te tregojne deri sot???Pastaj normal se arabet jan nje rrace ne rradhe te pare e atehere jane kombe ne vehte, te pamvarura e me probleme madhore identiteti ku mjerisht keto kombe po luftojne prej shekujsh ashtu si ne per egsistence,sespe trysnia deh influenca grabiqare e oksidentit po degjeneron boten me mesymje koloniale,ku dhe sot ne kohet moderne po luhet ky gjest ne syrin e gjithve vec sot nuk bejm dallim shpatat dhe helmetat por nje armate te hekurt si NATO,e cila pa lejen e kaskava blu te OKB-se,mer vendime e sulme pa konsideru dhe pa respektu asnje konvente apo marveshje midis popujve dhe rezolutave nderkombetare.Jam kunder armiqesise se provokuar nga ana e politike sse jashtme shqiptare,e cila po na con ne nji situate teper izoluese dhe shum te pashembullt pe karakterin dhe bindjet tona si shqiptar(ti mbahemi fjalve te vjetra buk e dhe, e zemer), ky eshte shqiptari i vertet e jo si sali berish kosovari i cili ma shum ka punu per kosoven se sa per shqipnin tash 20vjet......Kosova pe rmua duhet ta fitoj pamvarsin me ne e jo ne vehte!(fallco)ne festojm 28netorin 1912 e Kosova feston 17 shkurtin 2008.Qeshtja palestineze ka ma shum ranci per mbar boten s eajo kosovare zotni...sepse atje ne palestine ka fillu rruga biblike e jo ne kosove kur ajo filloi te njihe tvetem nga otomanet,mos ti ngaterojm gjerat .faleminderit
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|