F_xhunior
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 15/02/2012
Vendbanimi: Skandinavia
Mesazhe: 523
|
Re: ndarja
Citim: Po citoj ato që tha leoo_29
si mund te ndahesh me te dashuren ose te dashurin dhe prape te kete respekt per ty?
Leo, nje pyetje te ketille nuk duhet shtruar te enjteve, meqe ben pjese ne grupin e pyetjeve qe shtrohen te marteve. S'dua qe ta marresh ters, kuptome drejt - jam nje njeri i cili gjithe njerezve ua thote troc, keshtu ti ke bere nje mekat goxha te madh.
Sidoqofte, vazhdo lexome tutje.
Nga nje ndarje, qofte ajo e hidhur apo me vullnet te ndersjelle, nuk mund te pritet respekt - aq me pak shoqeri.
-Shoke mund te jene dy veta (megjithese ne boten time, mendoj nga pikepamja ime, nje gje e tille nuk ekziston, s'eshte e mundur, ngaqe te te gjitha "shoqet" e mia qe kam pasur dikur, une i kam sulmuar i cike) pra, vetem ne qofte se te dy do te takoheshin paradite gjer ne oren 16:00 pasdite.
-E pamundur qe ndonjeri nga ju te mos ndjeje ende per tjetrin, megjithese te dy juve keni vendosur te ndaheni miqesisht, ndaj as duhet te permendni respektin - ajo ose ai (ne rastin tend, ti ose ajo) do te tentoje te perfitoje/keqperdoroje nga fakti/rasti se ndjenjat megjithate jane diku ne brendesi te zemres, shpirtit dhe lockes suaj - mund te ndodhe me e keqja, qe te shfrytezosh ate ose ajo ty nje here, dy here, tre here keshtu radhazi.
Keshtu, jini te vendosur per te mbajtur ne jete ne jete vendimin qe keni marre, e sidomos te vetedijshem per pasojat si rrjedhoje nese do te hiqnit dore nga ajo qe i vete piken dikur.