Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Xhelozia shfaqet ndryshe tek meshkujt dhe te femrat!!
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha al74
kohet e fundit po studjoj xhelozine apo cmiren : femer - femer ...uhhh te shtin friken.

Kur u bone ti studiues nga hamall qe ishe mer

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2012 02:39
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74 është moderator/e në këtë nën-forum   al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Kur u bone ti studiues nga hamall qe ishe mer

thash ta provoj ene un i here ka kta studimet studiuse . masanej se ku merret vesht ne net . un do vetshpallmem doktor shkencash ene hec e verteto te kunderten.

ti Cec kishe naj gjo per qilozine mes ju sekesit delikat se po maj shenime un.

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2012 02:46
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha al74

thash ta provoj ene un i here ka kta studimet studiuse . masanej se ku merret vesht ne net . un do vetshpallmem doktor shkencash ene hec e verteto te kunderten.

ti Cec kishe naj gjo per qilozine mes ju sekesit delikat se po maj shenime un.

Me bukur se raidi se ka shpjegu njeri. Shelgu eshte bo filozof kohet e fundit se kuptova shume.

Xhelozi kane njerzit kur mendojne se tjetri ka dicka fantastike, qe ai se ka. Mungese dobesie. Mosbesim ne vetvete. Gjera qe tek une nuk figurojne pasi une shikoj vetem konton bankare time dhe nuk kam kohe te merrem me vogelsira.

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2012 02:57
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

Citim:

Me bukur se raidi se ka shpjegu njeri. Shelgu eshte bo filozof kohet e fundit se kuptova shume.

Xhelozi kane njerzit kur mendojne se tjetri ka dicka fantastike, qe ai se ka. Mungese dobesie. Mosbesim ne vetvete. Gjera qe tek une nuk figurojne pasi une shikoj vetem konton bankare time dhe nuk kam kohe te merrem me vogelsira.

dhe uen sikur ti pra per atz ot filloj baj ghogarina andej kendej vec mendjen te paret e kam si me dalin ato s eper kto gjerat tjera sme ben problem shume ,kur ke pare vlla kto vogelsirat tjera regullohen vet qy

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2012 03:05
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hamall

Citim:

per menimin tim modest raid ia ka fut kot.

Cec behu serioze nashti ene bo si e dashurume ..hajt na trego noj prralle .

kur robi o i dashurum qorrsisht nuk ka vend per pajdi. o qind per qind e imja o hic. nuk ka vend per tradhti fizike e aq me keq mendore.

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2012 03:07
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dylan
Veteran ne forum

Regjistruar: 18/05/2009
Vendbanimi: vlore
Mesazhe: 5487

nje her se kuptoj pse mudn shaqet ndryshe tek femrat apo tek meshkuj ,njejte jemi krejt ka femra qe jan xheloze te teprume si dhe meshkuj gjithashtu
ca kam ven re une dicka psh kur don dike shume dhe behesh disi xheloz me shume ,te pakten ashtu emndoj uen sdi mund te jet kshu apo jo

po serish besoj qe ca tipa i falen vet zoti ashtu disi teper xheloz , he mo sesbehet nami te shikon dikush te dahsurin apote dashuren
mendimi im gjithe ka qen ku ka me lezet se ta shikoj tjetri do jet dicka dicka per marshallah te kenaqet shpirti pse texhelozosh

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2012 03:12
dylan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dylan Kliko këtu për të kontaktuar me dylan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dylan Shto dylan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dylan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha al74

per menimin tim modest raid ia ka fut kot.

Cec behu serioze nashti ene bo si e dashurume ..hajt na trego noj prralle .

kur robi o i dashurum qorrsisht nuk ka vend per pajdi. o qind per qind e imja o hic. nuk ka vend per tradhti fizike e aq me keq mendore.

Ca the, ca the? thuje ene iher

Une po s'tradhetova icik se quj hic. Pse mer tutkun kalohet gjithe ajo jete pa asnje lloj aktiviteti tradhetine mendore e kam si buke me djathe une kurse ate fizike si havjari... o mos vdeksh o al se mke bo me qesh...

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2012 03:22
hamall

Citim:

Ca the, ca the? thuje ene iher

Une po s'tradhetova icik se quj hic. Pse mer tutkun kalohet gjithe ajo jete pa asnje lloj aktiviteti tradhetine mendore e kam si buke me djathe une kurse ate fizike si havjari... o mos vdeksh o al se mke bo me qesh...

a bona naj gafe pash zotin?..kafshate qe m'ngel n'fyt o femna

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2012 03:28
lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137

, Al ne te thella ti lali, po c'te duhet xhelozia ty more? Ik se do e hash keq.

Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2012 03:30
lorie nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lorie Kliko këtu për të kontaktuar me lorie (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të lorie't! Kërko mesazhe të tjera nga: lorie Shto lorie në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lorie në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha al74

a bona naj gafe pash zotin?..kafshate qe m'ngel n'fyt o femna

Leni femnat e tjera mer por perqendrohu tek une, e vetmja dhe e paperseritshmja

Ku te ngec une, kete thuj ti

Mesazh i vjetër 02 Gusht 2012 03:31
Ora tani: 22:08 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Dashuria > Xhelozia shfaqet ndryshe tek meshkujt dhe te femrat!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar