Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Historia > Levizje shoqerore > Levizja Mjaft > Mjafti dhe levizjet e pa perfunduara.
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

Ok Ok grupi Mjaft!

Pike se pari KONE,nuk besoj se kam bere vetem 2 postime..Nqs nuk shikon mire ka shume okuliste ose po deshe te rekomandoj nje une...

Nuk e kuptoj se si hidheni e cirreni pas cdo fjale "te keqe" qe themi ne..
Ok vazhdoni keshtu sic e keni nisur..Mua ME FALNI po tju kem hapur sado pak probleme,e mbylla gojen...
Kujtoja se ne Forum mund te thoje cfare mendoje ose ndonje artikull te vlefshem mund ta postoje pa problem,mesa shof qenka e kunderta..
E madherishja Mjaft edhe njehere me falni,por mos harroni se gjithmone gjithmone duhen disa persona qe dalin kunder pasi mund te mesohet me shume nga gabimet..

Ami nqs ti ke pare ndonje ndryshim ne ato qe the,edhe pse je larg Shqiperise,une po te them qe skam pare asgje edhe pse jam ketu,mes tyre...
E di cfare shof apo jo....???..Ore si eshte e mundur qe nje levizje si ju,kaq e madhe,te kete kete perspektive per Tragjedine e fundit qe ndodhi..Me te vertete po ben shume e shume protesta,por per cfare...
Besjani ne nje deklarate te TCH tha...--Duam vetem qe F.Nano te kerkoje falje publike....(absurditeti i levizjes suaj)..
Kujt i hyn ne pune se cthote Nano me shoke..Problemi eshte nje tragjedi,kane vdekur 21 persona dhe 5 jane ta humbur..
U mezitem more Ami me protesta pa zgjidhje...

Fajtori..Persa i perket asaj qe the...Perderisa edhe ne kuvend shahen e rrihen politikanet (inteligjenca qe kemi vene ne krye) eshte normale qe edhe pjesa tjeter keshtu do jete...Eshte tamam si familje,si thote prindi ben famija...te paket jane ata femije qe nuk e bejne ate qe ben prindi...

Edhe njehere Me falni mua...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Janar 2004 02:21
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Kone

Ne rradhe te pare z Kone te pergezoj me turmen e madhe qe arritet te ngrini sot ne "mitingun" kundra qeverise. Me sa pashe ne media dhe me sa me thane aty ishin degjur britma si "Rrofte Sali Berisha", "MJAFT kryeministrit Nano" apo dhe "Poshte qeveria" etj etj.

Nga ketu me lind nje pyetje per KONE-n.

Z. Kone, pas "mitingut" te sotem me dt. 17/01/2004 organizata apo shoqata apo levizja "MJAFT" ju largua perfundimisht shoqerise civile dhe ju bashkua politikes ???

Mesazh i vjetër 17 Janar 2004 04:15
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

Shenjtori!
Une nuk e kam pare mitingun e sotem por sipas prononcimit tek "Shekulli", Mjafti eshte distancuar nga pretendimet e Opozites. Eshte e natyrshme qe mbeshtetesit e Opozites kane perfituar nga Levizja e MJaft per te protestuar kunder Kryeministrit. edhe pse Mjafti protestonte per tjeter gje dhe opozitaret per gje tjeter.

Uragani!
Ne radhe te pare u duhet theme Mjaft abuzimeve te Qeverise dhe dora dores u thuhet Mjaft edhe veseve personale. Mjafti ka organizuar edhe fushata kunder droges, prostitucionit, shitjes se vizave dhe kalndestinitetit. Pra ka luftuar edhe fenomene te tjera qe nuk kane te bejne me politiken.

Fajtori!
Kryministri ka gabuar jo pak duke mos nderprere pushimet sepse vendi ishte nen nje tragjedi kombetare.
Kryeministri nuk mund te mos jete pergjegjes per kete tragjedi sepse ai ka pergjegjesine e gjithe organeve qe kane kompetencen per te bllokuar kufinjte. Eshte pergjegjes sepse organizuesit e ketij trafiku ne kete rast ishin "shefi i krimeve te Vlores", "shefi i krimeve te Shkodres" dhe "drejtori i portit nese nuk gaboj. Pra ata qe kane organizuar trafikun jane gjithmone e me teper funksionare te shtetit. Duhet te kerkoje falje publike sepse ne menyre te terthorte eshte ai qe ka vene keto personazhe negative ne krye Policise.
Nga ana tjeter eshte nje levizje simbolike dhe qetesuese per popullin kur kryeministri keto tragjedi i sheh ne sy dhe u ve doren ne balle atyre pak shqipaterve qe shpetuan. ne Itali sa here ndodhin fatkeqesi te ketij lloji une kam pare Berluskonin te shkoje direkt ne vend me helikopter. Keto jane rregulla te etikes politike te cilat edhe pse realisht mund te mos jene te ndjera, shprehin perkrahjen dhe pranine e shtetit.

K.E.SH. rrit energjine elektrike dhe Kryeministri nuk shprehet, Telekomi rrit telefonat dhe ndodh po e njejta gje, Ministri i Rendit rreh gazetarin dhe perseri Kryeministri nuk pranon gabimet qe ben kur zgjedh njerezit.

E fundit dua te ritheksoj ate qe kishe thene me lart "njerezit nuk i hipi kryeministri ne gomone" eshte e vertete qe nuk i hipi ai, por eshte po aq e vertete qe ata njerez ishin te deshperuar ne kulm dhe Kryministri ka ndikuar jo pak ne kete deshperim. Gjendja e mjerueshme e atyre viseve, 16 oret pa drita ne dite, kriminalitetin sheshit (mos harrojme kete trafik e kishte realizuar Shefi i Krimeve te Shkodres). Sic e kemi thene shpeshhere me lart populli dhe vecanerisht Rinia, jane te deshperuar, jane fataliste. Dhe kjo nuk ka se si te mos jete edhe pergjegjesia e Atij qe per 8 vjet po qeveris vendin. Nuk po cojme ne gjyq, por te pakten te kerkoje falje publike per deshtimet e Qeverise ne keto drejtime. Nuk besoj se perralla e fajesimit te Berishes pi akoma uje.

Sa i perket Mjaft! nuk eshte ajo qe duhet te jape zgjidhjet politike situates sepse nuk ka rreth saj aq shume mbeshtetes dhe mesa di une nuk eshte ky objektivi i saj. Kjo Levizje ngre problemet sociale dhe ndikon ne zgjidhjen e tyre, por zgjidhja behet gjithmone nga organet kompetente.

Mesazh i vjetër 17 Janar 2004 13:48
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
botaed
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 05/01/2003
Vendbanimi: londer angli
Mesazhe: 190

AMI

Sipas teje e ka fajin kryeministri qe ti hipen ne gomone ne 2 te nates?
Ae dine ata qe hipin ne gomone qe te shkosh ne nje shtet te huaj ne ate lloj rruge klandestine ti po thyen ligjin?Qeveria ka bere nje pune te mire kunder trafikut te njerezve dhe qe ky ishte vetem nje incident i izoluar(tragjik) e deshmon kete gje.

Mesazh i vjetër 17 Janar 2004 18:45
botaed nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të botaed Kliko këtu për të kontaktuar me botaed (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: botaed Shto botaed në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto botaed në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ami-
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 19/12/2002
Vendbanimi: Venezia
Mesazhe: 569

Botaed!
Ata qe vdiqen nuk jane fajtoret e kesaj tragjedie por viktimat e ketij sistemi qe mund te jemi edhe une apo ti ne nje te ardhme (qofte larg)

E kish thene bukur Ylli pango ne nje shkrim qe kishte postuar Eniss. Regjizoret e kesaj tragjedie nuk mund te akuzojne aktoret e saj se ishin te pazote dhe e lujten pjesen keq. Trafiku ka pushuar sipas jush. Merite padyshim duhet te kete edhe Shefi i krimeve te Vlores si pergjegjesi kryesor ne ndalimin e ketij trafiku. por sa e besueshme duket kjo nderkohe qe vellai i Shefit te krimeve te Vlores, me sa kam lexuan nga gazetat, ishte nje nga organizatoret e tragjedise ne fjale.

Ashtu sic gezojne privilegjet duhet edhe te mbartin ne krahe deshtimet e tyre qe po i detyrojne njerezit te lene kockat.

Mesazh i vjetër 17 Janar 2004 18:55
Ami- nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ami- Kliko këtu për të kontaktuar me Ami- (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ami-'t! Kërko mesazhe të tjera nga: Ami- Shto Ami- në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ami- në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

Nuk e marre dot guximin te flas per ate qe behet brenda levizjes ``Mjaft`` ,kur vet nuk jam gje tjeter vecse nje vezhguese e jashtme.
Por edhe ky status nuk me ka penguar te shoh ate qe disa te rinj nga deshira e madhe per te bere dicka jashte ``normales`` (nenshtrimit) kane arritur. Shume pyesin se cfare ka arritur kjo levizje? Nuk e di juve ,por mua nuk me duket pak te degjoje nje ze qe thote ``Mjaft`` ne mes te nje qetesie mbytese nenshtrimi ,kur une dhe shume te tjere ketu japim leksione mbi cka eshte e drejte dhe e gabuar ,e mire ose e keqe per shoqerine dhe kjo e gjitha neper faqe interneti.Nqs neve e quajme arritje per veten qe te mbushim kete faqe me sa me shume fjale ,ata te rinje atje jashte (sepse Bota reale vazhdone te ekzistoje) e quajne arritje kur nje padrejtesi mose mashtrim me shume u arrit te demaskohej .Nqs dikush kerkon me shume atehere duhet te mesoje qe edhe te japi.
Kjo levizje ka meritat e saj ,qe ne fillim u krijua duke arritur te thyhej zinxhirat e nenshtrimit dhe me pas te thente edhe ato te heshtjes.Po ju qe merrni te drejten te gjykoni cfare po beni? Duhet ne fillim te ngrejme zerin dhe te gjykojme mashtrimet e panumerta te atyre qe kemi zgjedhur per te bere dicka per ne dhe spo e bejne ,e me pas te gjykojme ata qe bejne dicka per ne pa na kerkuar lejen qe ta bejne.

Dhe si perfundim shpresoj qe te gjithe ju te keni aftesine per te vene shenjen e barazimit midis asaj qe keta te rinje kane bere dhe mundesive qe kane .
Le te fillojme nga kjo gje ne fillim dhe mos te themi fjalen e fundit ne fillim ashtu sic jemi mesuar gjithmone te bejme.....

Mesazh i vjetër 17 Janar 2004 19:05
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

.

Mesazh i vjetër 17 Janar 2004 20:07
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
ADELAIDA
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 25/08/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 694

Me vjen shume keq qe nderhyrja ime arriti vetem qe tu priste vrullin per te folur dhe replikuar antareve.

Mesazh i vjetër 18 Janar 2004 04:37
ADELAIDA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ADELAIDA Kliko këtu për të kontaktuar me ADELAIDA (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ADELAIDA't! Kërko mesazhe të tjera nga: ADELAIDA Shto ADELAIDA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ADELAIDA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Kujt antar Adel...Nqs shikon disa postime me lart une kam thene qe sflas me per kete teme,mqs po hidhen te gjithe si gjela deti kur thua dicka qe e ke degjuar,qe jo ndoshta,por qe eshte e vertete,dhe po te them qe koha do ta provoje nje gje te tille..Dhe nqs del si them une sdo kesh fytyre te dalesh para meje pastaj,Ok..:p

Mesazh i vjetër 18 Janar 2004 05:43
trojani
Veteran ne forum

Regjistruar: 20/12/2003
Vendbanimi: danimarke
Mesazhe: 900

pershendetje te gjitheve.

Edhe une si shume prej brezit tim kam qene student i dhjetorit.

Eshte hera e pare qe po e them se kam qene student i dhjetorit (aktiv), kjo sepse menjehere pas marrjes se pushtetit dhe posteve kyce prej "Sali Baces md dyzete hajdute" sikur gjithe brezin tim e perfshiu nje ndjenje turpi. Shume prej nesh i vriste ndergjegja se ishim ne ata qe ndihmuam kete mori bashibozukesh te mirrte pushtetin.

Zhgenjimi ishte i shume i madh per mua, per shume studente te asajkohe,
per shume intelektuale ... per te gjithe.

Prandaj dhe ka shume skepticizem per sa i perket MJAFTit, ish studentet e dhjetorit pyesin: c`fare ka arritur MJAFT?

UNE DO TE PYESJA VETEN TIME DHE GJITHE BREZISTAT E MI:
C`FARE ARRITEM NE ME LEVIZJEN E DJETORIT???

Une si student i dhjetorit (e thene kjo jo me mburrje, se s`ka c`fare te mburresh per kete), nuk jam aspak xheloz ndaj ketyre "cunakeve" dhe i dhe do ti perkrah, packa se nuk kane arrittur akoma "ndonje rezultat te madh"

Po pse a ju duket pak te dalesh e te protestosh hapur kunder njeshave te Shqiperise?????????

Sa ngjarje te padrejta kane ndodhur ne Shqiperi keto shtate-tete vjetet e fundit ne Shqiperi dhe askush s`ka guxuar te hapi gojen?

Sigurisht qe MJAFT nuk mund te zgjdhi gjithe problemet e Shqiperise, se jemi ne te gjite si shoqeri qe duhet ta bejme ate.

pershendetje trojani

Mesazh i vjetër 18 Janar 2004 16:44
trojani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të trojani Kliko këtu për të kontaktuar me trojani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: trojani Shto trojani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto trojani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 17:40 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Historia > Levizje shoqerore > Levizja Mjaft > Mjafti dhe levizjet e pa perfunduara.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar