Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Me i shkatheti me i shpejti.
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
dido
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 03/05/2004
Vendbanimi: itali
Mesazhe: 46

Smile

Po mire Amor Alucius se po i blejme dy fije sallate dhe per ty.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2004 19:36
dido nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dido Kliko këtu për të kontaktuar me dido (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dido Shto dido në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dido në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXY_GIRL05
BEST DANCER

Regjistruar: 19/11/2003
Vendbanimi: HAWAIIAN STYLE
Mesazhe: 326

Citim:
Po citoj ato që tha dido

Pse mor DIDO cfare na i di amorin ti no nje pule qe
te haje dy fije sallat
amaor mos caj koke thuj ti sexyt se cfare te ahet
se per ndihme theres edhe roken si i ben ato gjellet amam
edhe gishtat ti hash lol

Mesazh i vjetër 12 Korrik 2004 22:55
SEXY_GIRL05 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXY_GIRL05 Kliko këtu për të kontaktuar me SEXY_GIRL05 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SEXY_GIRL05 Shto SEXY_GIRL05 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXY_GIRL05 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
dido
Anetar i regjistruar

Smile

O amor po pjesa tjeter do kishte qene surprize,se kush ulet ne tavolinen time nuk ngrihet kurre me barkun bosh.

Mesazh i vjetër 15 Korrik 2004 20:41
dido nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të dido Kliko këtu për të kontaktuar me dido (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: dido Shto dido në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto dido në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Citim:
Po citoj ato që tha dido

Ti e thua ne tallje po mami im thote qe me barishta(fruta & perime) rri gjalle une (gje qe s'eshte e vertete plotesisht por...kjo te ngele mes nesh)

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2004 16:14
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha SEXY_GIRL05

Pse mor DIDO cfare na i di amorin ti no nje pule qe
te haje dy fije sallat
amaor mos caj koke thuj ti sexyt se cfare te ahet
se per ndihme theres edhe roken si i ben ato gjellet amam
edhe gishtat ti hash lol

O sexy,mire mi zemra eja e na gatuaj ti se per keto me duket qe ngela pa ngrene,ah dhe Roke kemi manget aty te na grije sallate me goje

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2004 16:16
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha dido
O amor po pjesa tjeter do kishte qene surprize,se kush ulet ne tavolinen time nuk ngrihet kurre me barkun bosh.

E shpresojme qe eshte keshtu ne cdo rast se une kam eksperienca te hidhura,dmth me ka rastisur te jem "mik" ne ndonje familje dhe ngaqe s'me pelqente menyra e te gatuarit prisja qe te mberrinim deri ne shtepi dhe pastaj te darkoja

Mesazh i vjetër 16 Korrik 2004 16:17
dido
Anetar i regjistruar

Unhappy

Tema ne fillim thote kape çastin por ne me duket se kemi kapur diçka tjeter.Indrit po ti kete teme e nise ashtu kot apo doje ti jepje nje kuptim?

Mesazh i vjetër 20 Korrik 2004 14:20
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

E Kapa!! Fort, me te dyja!! (duart dmth)

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2004 01:02
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXY_GIRL05
BEST DANCER

Regjistruar: 19/11/2003
Vendbanimi: HAWAIIAN STYLE
Mesazhe: 326

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

O sexy,mire mi zemra eja e na gatuaj ti se per keto me duket qe ngela pa ngrene,ah dhe Roke kemi manget aty te na grije sallate me goje

hahah rrush mos caj koke ti se sa te kesh sexyn barkun plot do e kesh
eh roken mos na i shaj se e kena te mire per muhabte se na iken koha tak fap me te famshmin rokush
bye

Mesazh i vjetër 21 Korrik 2004 07:25
SEXY_GIRL05 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXY_GIRL05 Kliko këtu për të kontaktuar me SEXY_GIRL05 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SEXY_GIRL05 Shto SEXY_GIRL05 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXY_GIRL05 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LiL__TrEaSuRe
~mOlLa mE sHeRbEt~

Regjistruar: 16/11/2003
Vendbanimi: [ @ my pimp's lap ]
Mesazhe: 596

Ummm....e kam kapur para disa javesh ....por me zhgenjeu dmth kujtova se ishte luan ( dmth edhe pse e ka shenjen te tille ) me doli...lere mos e pyt...nejse dmth me ne fund e kapa por ka gjah edhe me te mire per te kapur.. dmth e kam ngadalesuar pak shpejtesine e gjuajtjes apo te kapjes... :p...e dini ca dua te them apo jo..:p

puc-puc Ela

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2004 06:28
LiL__TrEaSuRe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LiL__TrEaSuRe Kliko këtu për të kontaktuar me LiL__TrEaSuRe (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të LiL__TrEaSuRe't! Kërko mesazhe të tjera nga: LiL__TrEaSuRe Shto LiL__TrEaSuRe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LiL__TrEaSuRe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Me i shkatheti me i shpejti.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar