Equis
Anetar i regjistruar
Regjistruar: 09/03/2003
Vendbanimi: Tirane
Mesazhe: 139
|
Hello njerez.
Ne radhe te pare i vleresoj talljet,perbuzjet,paragjykimet tuaja.Qellimi i kesaj teme nuk ishte thjesht per te zgjidhur nje problem qe mund ta kem un apo shume te tjere qe nuk e kane ate guxim ta perballin,dhe ti japin nje zgjidhje,qellimi im ishte ne radhe te pare te kuptoja se ne cfare realiteti un jetoj,dhe cilet jane njerezit qe me rrethojne.Shume prej jush kane care masken e tolerances,edukates apo kultures se larte perendimore.Ndersa pak njerez qe i kam vleresuar dhe respektuar gjithmone me ndihmuan me mendimet e tyre objektive.
Falenderim te vecante:
Fajtorit
Rokes
Sabines
Plloshtanit
Te tjeret i falenderoj qe humben kohen e tyre te cmuar per te postuar msg e tyre ne kete teme (perverse,sic e quan Albanian.Ti je femije akoma,nuk ta marr per ters.Nganjehere me zbavit shume me postimet apo temat e tua,por ne kete teme ure out fare).
Pse qenkam pervers?Sigurisht qe motra deri tek kusherirat e para quhet incest,dhe jam plotesisht dakort qe kjo eshte kunder ligjeve te natyres.Po me cte drejte quani incest dashurine e kusherinjve prej 2 apo me shume brezash.Ju lutem ma vertetoni shkencerisht nje gje te tille,ose me fakte te pa kontestueshme.
Ka te drejte Fajtori qe me keto postime un as nuk e coj me neper mend ta shtyj me tutje kete torture,megjithse ndjenjat e mia ishin krejt platonike per nje kusherire te trete qe nuk e dija fare qe ekzistonte ne kete bote,apo qe kishim lidhje familjare para se te njifeshim deri ne nje fare pike.
Per me teper se perversitet kjo eshte nje rastesi fatkeqe,dhe me e keqa eshte qe nese mund te jemi ne gjendje te kontrollojme njreiz e tjere apo jetet e tyre,nuk mundemi te kontrollojme ndjenjat tona,qofte edhe fizikun tone kur semuremi.
perendite luajne me ne,nepermjet fatit qe na caktojne.And the life is just a theatre where the people are just good actors or bad actors.The subject is unchangeble.
Respekte Equis