Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Gjuhët e Huaja > Gjuha Angleze > *Literary rainbow* > dark poetry
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
vampirechick
greendayad

Regjistruar: 02/12/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 22

Unhappy

hi!!

oh man that was so cool!! it made me cry too!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 07 Janar 2005 03:11
vampirechick nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vampirechick Kliko këtu për të kontaktuar me vampirechick (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të vampirechick't! Kërko mesazhe të tjera nga: vampirechick Shto vampirechick në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vampirechick në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Une_Ti_Dhe_Vdekja
Dangerous mind

Regjistruar: 23/08/2003
Vendbanimi: ne Zemer
Mesazhe: 65

Re: Read this story guys.....it's so sad it made me cry :(

Citim:
Po citoj ato që tha babybrunette
**OMG THIS IS FRICKEN SAD**
The nite was dreary as the rain came down. she said, "let’s go for a ride away from town." all thru the ride she had nothing to say it was almost as if something stood in her way. then suddenly it came out of the blue
"my parents said i have to break up with you" "im sorry" she said "I can’t pretend" "my parents said our love must end" she took off his ring as tears came from his eyes
at the same time the fear of losing her began to rise with tears threatening to fall he held them back
as he unconsciously parked the car on a railroad track he wrote something on a piece of paper he held her hand and said "read it later" he always wished they would never part. he said in a sad voice "you just broke my heart"
she opened the door & walked out into the rain that’s when she saw the lights of the train, realizing too late what she had sighted With the blink of an eye, metal collided all she could remember was blood running red & someone saying "I’m sorry, he’s dead" the ambulance sounded like an agony cry then she read the paper, and it said "without you I’d die"

this is really really sad,,it make me cry as well

Mesazh i vjetër 10 Janar 2005 15:45
Une_Ti_Dhe_Vdekja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Une_Ti_Dhe_Vdekja Kliko këtu për të kontaktuar me Une_Ti_Dhe_Vdekja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Une_Ti_Dhe_Vdekja Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Une_Ti_Dhe_Vdekja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
LULEKUQE
Anetar i ri

Regjistruar: 16/03/2005
Vendbanimi: PHILY
Mesazhe: 1

PERSHENDETJE

SAPO U FUTA PER HERE TE PARE NE FORUM DHE LEXOVA POEZITE E TUA. JANE MEGJITHEMEND INTERESANTE DHE ME TALENT. ME PELQEJNE NJEREZIT KRIJUES.

Mesazh i vjetër 16 Mars 2005 20:46
LULEKUQE nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të LULEKUQE Kliko këtu për të kontaktuar me LULEKUQE (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: LULEKUQE Shto LULEKUQE në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto LULEKUQE në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 05:09 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Gjuhët e Huaja > Gjuha Angleze > *Literary rainbow* > dark poetry

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar