Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Shqiperia, traditat kulturore > pushime në Shqiperi
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
belgium
Antare i perjashtuar

Regjistruar: 14/02/2005
Vendbanimi: bruksel
Mesazhe: 766

re

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
hahaha....sa kam qesh...me vertet kush eshte bruxell????loool
ohhhh...cfare skenari i bukur filmi po me del perpara syve tani...
ja dhe nje cift tjeter u krijua.

hahahhhha ksenia preknasnaja moja ja te beja lubju serce moja :-) se pe qe i thash mos me kerko martes ?? lol thash kshu frendly ne menyr miqsore :-)se dreqen ska burr qe mund e mban esht shum e nxeht te shkrin krejt lol

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Prill 2005 14:28
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Re: re

Citim:
Po citoj ato që tha belgium

hahahhhha ksenia preknasnaja moja ja te beja lubju serce moja :-) se pe qe i thash mos me kerko martes ?? lol thash kshu frendly ne menyr miqsore :-)se dreqen ska burr qe mund e mban esht shum e nxeht te shkrin krejt lol

Belgum koje serce t'vojo bre mene????? pollako pollako ljubavi ja igrajm kod tebe ne ocem muz volim ..........

Mesazh i vjetër 28 Prill 2005 20:13
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:
[QUOTE]Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

hahahahahahah sykalter ecccc aty naqe nuk gricet kush me shkodrane jo se i qesim faret,, kisss ty

Belgum gati jam edhe une mos kish merak......
M'duket ket vere po i kaloj pushimet me Belgum
[/QU
dreqe vetem martes mos me kerko shpirt se do me duhet me nderu shtet prej teje se per pushime for ever ready jam per ty o zot me te pas afer breg detit ne palma de majorka un muskuloz ti breastin si derr kan me plas robt nga inati do na kerkojn autograf :-)

hahahahhaha o zotttt lere gjoksin qe e kam me nam por me mi pa edhe tjerat nga mbrapa si i kam met marre ne qafe...Hey ai Island ne Morako nudo ashte se kshu i perferoj une.....

Mesazh i vjetër 28 Prill 2005 20:18
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

hahahahhaha o zotttt lere gjoksin qe e kam me nam por me mi pa edhe tjerat nga mbrapa si i kam met marre ne qafe...Hey ai Island ne Morako nudo ashte se kshu i perferoj une.....

hahahhahhahahahahahahahah dreqe hahahahahah sa kam qesh
paske fillu me i bo publike fruits of pasion e ??
hahahhahahahahaa un te them te drejten pelqej ishujt me shkembinj ku fshihesh pas ndonji shkembi dhe i jepesh detit ajrit plot jod dhe renkimeve magjike ......
se kshu ne publik me dal me ty nudo kam frik se po me hapin ndoi bir nga pas kshu pa dashje se te nisen ty e ma mbledhin mu aksidentalisht naqe
:-)
dreqe per njat zot oj loçka jeme me ty nuk esht wacanz por entering in the real way of love se je nji shumllojshmeri procesesh erotike te pafundme :-) hhahahha kisss ju ke breasti

Mesazh i vjetër 29 Prill 2005 02:04
belgium nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të belgium Kliko këtu për të kontaktuar me belgium (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: belgium Shto belgium në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto belgium në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
belgium
Antare i perjashtuar

Re: Re: re

Citim:

Belgum koje serce t'vojo bre mene????? pollako pollako ljubavi ja igrajm kod tebe ne ocem muz volim ..........

hahhahahahhahaha stari jem i thash kesnias serce moja se esht si shpirt me e pa o zottttttttttttt sa sy te bukur ka o forumista me qen si ju kisha fillu me bo vjersha ke privati ksenias se o yllllllllll mer stallem :-)
ksenia serce shife ça reklame boj mi kam lind per biznes marketing :-)

Mesazh i vjetër 29 Prill 2005 02:06
Niqua
Veteran ne forum

Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:

hahahhahhahahahahahahahah dreqe hahahahahah sa kam qesh
paske fillu me i bo publike fruits of pasion e ??
hahahhahahahahaa un te them te drejten pelqej ishujt me shkembinj ku fshihesh pas ndonji shkembi dhe i jepesh detit ajrit plot jod dhe renkimeve magjike ......
se kshu ne publik me dal me ty nudo kam frik se po me hapin ndoi bir nga pas kshu pa dashje se te nisen ty e ma mbledhin mu aksidentalisht naqe
:-)
dreqe per njat zot oj loçka jeme me ty nuk esht wacanz por entering in the real way of love se je nji shumllojshmeri procesesh erotike te pafundme :-) hhahahha kisss ju ke breasti

mduket paske pas experienca te kqija te paska hy frika.... po mire ateher po te ra sapuni ne toke mos u ule me e marre se sta fut kush nga mbrapa joo....

Mesazh i vjetër 30 Prill 2005 05:30
belgium
Antare i perjashtuar

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:

mduket paske pas experienca te kqija te paska hy frika.... po mire ateher po te ra sapuni ne toke mos u ule me e marre se sta fut kush nga mbrapa joo....

hahhahhahhaahha naqe edhe ti qenke ne dijeni te teoris se sapunit e ? meqe ra fjala cilen mark kap me shpejt ti ?? lol

Mesazh i vjetër 30 Prill 2005 18:18
Niqua
Veteran ne forum

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:

hahhahhahhaahha naqe edhe ti qenke ne dijeni te teoris se sapunit e ? meqe ra fjala cilen mark kap me shpejt ti ?? lol

une ne fact perdori milvo,, por edhe sikur mem ra sapuni nuk kam frike se femra nuk kuritet edhe po i hyri mbrapa.....

ala skam ba mendin ku ti kaloj pushimet..

Mesazh i vjetër 01 Maj 2005 00:20
belgium
Antare i perjashtuar

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:

une ne fact perdori milvo,, por edhe sikur mem ra sapuni nuk kam frike se femra nuk kuritet edhe po i hyri mbrapa.....

ala skam ba mendin ku ti kaloj pushimet..

hahhhhahahhaha naqe ti me eksito vetem me aksentin tend shum seksi .
per pushimet mos e vrit mendjen chill out se po si kalum ne ket bot ne boten tjeter jam mese i sigurt qe do jena ne nji plazh idilik duke ber dashuri si te etur ......:-)

Mesazh i vjetër 01 Maj 2005 02:56
Niqua
Veteran ne forum

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hangsh vedin Belgium...

Citim:

hahhhhahahhaha naqe ti me eksito vetem me aksentin tend shum seksi .
per pushimet mos e vrit mendjen chill out se po si kalum ne ket bot ne boten tjeter jam mese i sigurt qe do jena ne nji plazh idilik duke ber dashuri si te etur ......:-)

o zot po me ma degju zerin prishesh krejt naqe,,,,,heyyy ne boten vertuale pra do kalojme pushimet bashke pse te ka hyr frika kot,,,,me mire se ne zall te kirit sma merr mendja se ka,, ma mire po shkojme atje...me hanger, me po, me *** , sa te na dojne qefii

Mesazh i vjetër 01 Maj 2005 22:15
Ora tani: 05:58 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Bota Shqiptare > Shqiperia, traditat kulturore > pushime në Shqiperi

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar