Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Duele anetaresh
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
po konten ju e perzute me duket? apo une nuk i mbaj mend mire gjerat...

mua me ka marr malli per dreqen shkodrane. me te forumi ishte me i terheqshem sidomos me humorin e saj shkodran puro.

naqe nese e lexon kete sms te pershendes.

hahahaha naqe sikur ma ndjeu zemra qe me kishe shkruar e prandaj hyra sot... si je ti njeher se kohe pa fole??

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2009 00:50
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
oliinter
Veteran ne forum

Regjistruar: 01/10/2004
Vendbanimi: brunssum netherland
Mesazhe: 3833

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

hahahaha naqe sikur ma ndjeu zemra qe me kishe shkruar e prandaj hyra sot... si je ti njeher se kohe pa fole??

ka kaluar kohe naqe vertet.

mire je ti? uroj qe te jesh mire.

kam filuar te shkruaj perseri ne kete forum dhe kujtoj edhe miqesin e vjeter.

Mesazh i vjetër 30 Gusht 2009 01:07
oliinter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të oliinter Kliko këtu për të kontaktuar me oliinter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: oliinter Shto oliinter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto oliinter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:

ka kaluar kohe naqe vertet.

mire je ti? uroj qe te jesh mire.

une mire jo keq... sa u ktheva nga shqiperia... ti ku ndodhesh per momentin?

Mesazh i vjetër 31 Gusht 2009 21:19
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SEXI
*BIZNESMENE*

Regjistruar: 09/09/2006
Vendbanimi: ISTANBUL
Mesazhe: 3939

Citim:

Ishalla s'na ke harruar vertet...te pakten ne qe kemi po ate "nick name"
se me thene te drejten une disa s'para i njoh ngaqe kane ndruar identitet

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2009 18:15
SEXI nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SEXI Kliko këtu për të kontaktuar me SEXI (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të SEXI't! Kërko mesazhe të tjera nga: SEXI Shto SEXI në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SEXI në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Katilesha
.

Regjistruar: 02/09/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 12531

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua

une mire jo keq... sa u ktheva nga shqiperia... ti ku ndodhesh per momentin?

...

Dreqe  ke qene ne Shkoder??

Sepse kam pare nje qe te ngjasonte shume te  Hotel  Colosseo aty nga ora 22:30. Mesi gushtit  ka qene me duket se nuk e mbaj mend. Kacurrelse, me nje fustan te zi sh.te shkruter,taka , sh.e ngjashme me ty m'u duk.Per nje moment dyshova mos ishte ti.

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2009 20:10
Katilesha nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Katilesha Kliko këtu për të kontaktuar me Katilesha (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Katilesha Shto Katilesha në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Katilesha në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream

...

Dreqe  ke qene ne Shkoder??

Sepse kam pare nje qe te ngjasonte shume te  Hotel  Colosseo aty nga ora 22:30. Mesi gushtit  ka qene me duket se nuk e mbaj mend. Kacurrelse, me nje fustan te zi sh.te shkruter,taka , sh.e ngjashme me ty m'u duk.Per nje moment dyshova mos ishte ti.

hahahahahahahah vdeksha une kam qen... kush je ti mor????

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2009 02:06
erious
.

Regjistruar: 27/09/2007
Vendbanimi: europe
Mesazhe: 2217

eshte ''moj'' e jo ''mor''

njera qe gjuan femra te bukura...

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2009 02:15
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
erious
.

meqe ra llafi kshu kot.

kam vite qe nuk shkoj ne shkoder... me thane eshte bere mire (gezohem)

perveç hotel colosseo a ka noi vend takimi te ri atje...? po kafene e madhe e kane hapur...?

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2009 02:24
erious nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të erious Kliko këtu për të kontaktuar me erious (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: erious Shto erious në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto erious në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

ke grand hotel, chicago, piazza, tek luslishtje live music.. kafja madhe por vec pleq ke aty.. etj etj..

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2009 02:33
erious
.

piazza eshte perballe kafese madhe...? jo keq aty, por shume zhurme kot se koti, çudi skeni qene as llafazane njehere e nje koh.

apo globalizimi thuaj...

ste kuptova eshte hapur kafeja e madhe... apo jo.

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2009 02:40
Ora tani: 08:55 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Duele anetaresh

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar