Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > perse femrat shqiptare!!!!!!
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Regjistruar: 04/06/2005
Vendbanimi: NERIELO RECORD'S
Mesazhe: 2924

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI

duhet me u dhene plumin por kush tja jap thuj kjo eshte e keqja. [/B]

nuk ia vlejne per plumb, se kushton me shtrenjte plumbi sesa ato.....

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 26 Shtator 2005 23:32
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

[QUOTE]Po citoj ato që tha halfgang
[B]

nuk ia vlejne per plumb, se kushton me shtrenjte plumbi sesa ato.....

po po lal ke shume te drejte

Mesazh i vjetr 27 Shtator 2005 00:44
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Kela
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 10/08/2005
Vendbanimi: Ne Realitetin e botes njerezore
Mesazhe: 427

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
wow wow wow....
nuk kam thene te gjitha femrat une por per shumicen e tyre....
sapo kane mesuar gjuhen vendase, nuk flasin me shqip ne vende publike, ka dhe shume qe nuk flasin as ne familje shqip...
sapo u bien pak leke ne dore fillojne blejne rroba firmash( harrojne qe ne shqiperi kane qene me breke me andra)
sapo mesojne se cfare eshte kafja e shoqerojne me cigare ( pa djenine e prinderve)
u del para per ti propozuar - TI I FLET SHQIP, AJO PERGJIGJET GREQISHT...

per keto goca e kam fjalen une, dhe jo ato qe dalin trotuareve, se ato nuk quhen me goca por TETA....

Hej per mendimin tim keto qe ke shkruajtur aplikojne edhe per te rinjte qe jane ne Shqiperi.Madje per tu kuptuar atje duhet te dish disa gjuhe te ndryshme se kane shume fjale nga italishtja, greqishtja, turqishtja, anglishtja etj ,etj...
Edhe atje po ju ra ndonje lek ne dore e kane mendjen vetem tek rrobat; madje shume me shume sesa ne vajzat qe jemi jashte.
Persa i perket kafes e cigares atje e vazhdojne shumica e vajzave qe ne vit te pare te gjimnazit.

Te pershendes Kelaxx

Mesazh i vjetr 27 Shtator 2005 16:18
Kela nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Kela Kliko këtu për të kontaktuar me Kela (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Kela Shto Kela në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Kela në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

kela edhe keto qe thua ti ekzistojne ne shqiperi une i pashe vet kete vere dhe kishte shkuar puna si mos me keq lal.
pershendetje

Mesazh i vjetr 29 Shtator 2005 23:32
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Citim:
Po citoj ato që tha Kela

Hej per mendimin tim keto qe ke shkruajtur aplikojne edhe per te rinjte qe jane ne Shqiperi.Madje per tu kuptuar atje duhet te dish disa gjuhe te ndryshme se kane shume fjale nga italishtja, greqishtja, turqishtja, anglishtja etj ,etj...
Edhe atje po ju ra ndonje lek ne dore e kane mendjen vetem tek rrobat; madje shume me shume sesa ne vajzat qe jemi jashte.
Persa i perket kafes e cigares atje e vazhdojne shumica e vajzave qe ne vit te pare te gjimnazit.

Te pershendes Kelaxx

posi po veme drejt europes ne.... dime shume ne shqiptaret... po kur del nga erresira direkt ne drite te vriten syte dhe nuk shikon per nje fare kohe, dhe ecen ku te vene kembet, pa pare se ku shkel... kur te hapin syte shqiptaret do ta marrin vesh se ku kane shkelur gjithe keto vite...
por mua me vjen inat pse nuk marrin pak ere ( vjen era mut kjo rruge qe kemi marre )

Mesazh i vjetr 29 Shtator 2005 23:43
halfgang nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të halfgang Kliko këtu për të kontaktuar me halfgang (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: halfgang Shto halfgang në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto halfgang në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

Pershendetje Neri !

Nuk kam shume fjale per te diskutuar. Vetem doja te thoja qe:- Secila Femer ka Karakterin dhe Personalitetin e saj kudo qe te shkoje !!
Ska shume rendsi ku jeton apo cfare ke arritur mjafton te Vlersosh dhe te Logjikosh dhe mos harrosh kurre nga ke ardhur dhe kush ke Qene !!
PS: Ah se harrova je shprehur tamam si je ndjere per momentin te pergezoj per Sinqeritetin qe ke !!

Mesazh i vjetr 30 Shtator 2005 06:36
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Re: Pershendetje Neri !

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Nuk kam shume fjale per te diskutuar. Vetem doja te thoja qe:- Secila Femer ka Karakterin dhe Personalitetin e saj kudo qe te shkoje !!
Ska shume rendsi ku jeton apo cfare ke arritur mjafton te Vlersosh dhe te Logjikosh dhe mos harrosh kurre nga ke ardhur dhe kush ke Qene !!
PS: Ah se harrova je shprehur tamam si je ndjere per momentin te pergezoj per Sinqeritetin qe ke !!

te pergezoj dhe une ty per llafet me larte, por kush i degjon ato pa....

Mesazh i vjetr 01 Tetor 2005 23:50
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Ndryshojne kohet ndryshon ambjenti ndryshojne dhe vajzat shqiptare.....nuk jane me ato macet e buta qe do te donit ju te ishim jemi vetvetja....te mira te keqia keto jemi.....liria nxjerr ne pah karakterin e c'do njeres nga ne......ketej nga ne kur duan ta theksojne kete fakt thone "ajo eshte amerikanizuar komplet" e kane thene dhe per mua kur shkova ne shqiperi por te them te drejten nuk e kam kuptuar kurre se c'kane dashur te thone ...pasi uen jam ajo qe kam qene ne shpirt e ndoshta kam ndryshuar disi por kjo per vete faktin se jam rritur dhe helbete u bera 8 vjet qe jetoj ne usa pa asnje shoqeri apo familje shqiptare sigurisht qe nuk do te kthehem i njejti person ne shqiperi sigurisht qe ndryshojme....por kjo jo doemos eshte dicka e keqe....sepse une nuk kam ndryshuar aspak per keq te pakten nuk mendoj....konceptoj dhe mendoj si nje vajze e kohes ....apo ndoshta se i kam dale vete per zot jetes sime dhe kam vene (apo akoma ne proces e siper) nje karrjere dhe nje baze per te ardhmen....jam me e sigurt ne vetvete me e vendosur....e di sec dua nga vetja dhe nga jeta pra mergoj si shume nga vajzat shqiptare qe nuk mendoj se ndryshojne aspak nga une.....
Te them te drejten nuk e di se c'fare ndryshimi shikoni ju djemt shqiptare tek ne vertet nuk e kuptoj.....keni qene ndonejhere ne tirane i keni pare vajzat shqiptare qe jetojne ne shqiperi me vjen keq te them por ato kane ndryshuar me shume se ne.....ato jane ato qe mundohen te ndryshojne kurse ne ne mundohemi ta ruajme dhimbjen... dashurine ..traditen vete faktin qe jemi Shqiptare.....
"e amerikanizuar" apo "e ndryshuar" ma shpjegoni pak ju lutem se nga cili aspekt e thoni ju djelmosha ????....Aman ju lutem mos me thoni qe vajzat shqiptare nuk i perfillin me djemt shqiptare se eshte budallallek... nejse se ketu dalim ne nej teme mevete pastaj.....

Mesazh i vjetr 08 Tetor 2005 18:11
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
halfgang
A_N_O_N_I_M_U_S

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Ndryshojne kohet ndryshon ambjenti ndryshojne dhe vajzat shqiptare.....nuk jane me ato macet e buta qe do te donit ju te ishim jemi vetvetja....te mira te keqia keto jemi.....liria nxjerr ne pah karakterin e c'do njeres nga ne......ketej nga ne kur duan ta theksojne kete fakt thone "ajo eshte amerikanizuar komplet" e kane thene dhe per mua kur shkova ne shqiperi por te them te drejten nuk e kam kuptuar kurre se c'kane dashur te thone ...pasi uen jam ajo qe kam qene ne shpirt e ndoshta kam ndryshuar disi por kjo per vete faktin se jam rritur dhe helbete u bera 8 vjet qe jetoj ne usa pa asnje shoqeri apo familje shqiptare sigurisht qe nuk do te kthehem i njejti person ne shqiperi sigurisht qe ndryshojme....por kjo jo doemos eshte dicka e keqe....sepse une nuk kam ndryshuar aspak per keq te pakten nuk mendoj....konceptoj dhe mendoj si nje vajze e kohes ....apo ndoshta se i kam dale vete per zot jetes sime dhe kam vene (apo akoma ne proces e siper) nje karrjere dhe nje baze per te ardhmen....jam me e sigurt ne vetvete me e vendosur....e di sec dua nga vetja dhe nga jeta pra mergoj si shume nga vajzat shqiptare qe nuk mendoj se ndryshojne aspak nga une.....
Te them te drejten nuk e di se c'fare ndryshimi shikoni ju djemt shqiptare tek ne vertet nuk e kuptoj.....keni qene ndonejhere ne tirane i keni pare vajzat shqiptare qe jetojne ne shqiperi me vjen keq te them por ato kane ndryshuar me shume se ne.....ato jane ato qe mundohen te ndryshojne kurse ne ne mundohemi ta ruajme dhimbjen... dashurine ..traditen vete faktin qe jemi Shqiptare.....
"e amerikanizuar" apo "e ndryshuar" ma shpjegoni pak ju lutem se nga cili aspekt e thoni ju djelmosha ????....Aman ju lutem mos me thoni qe vajzat shqiptare nuk i perfillin me djemt shqiptare se eshte budallallek... nejse se ketu dalim ne nej teme mevete pastaj.....

shume bukur e ke treguar historine tende, dhe gezohem qe gocat shqiptare nuk kane ndryshuar mend te tera...(nuk kane fluturuar me presh ne by.. thote nje fjale e urte popullore)...
ndryshimin ta them une shume lehte ...
ku jane ato goca qe dashuronin vetem njehere ne jeten e tyre dhe fshehtas prinderve???
ku jane ato goca qe per te dashurin e tyre linin koken???
ku jane ato goca qe te thone jo qe ne fillim, por te thone po per te pasur nga dy e tre te dashur...

keto jane me te paktat qe mund te them per shumicen e gocave qe jetojne jashte shqiperise dhe ato te tiranes ne pergjithsi, se po kujtojne se kane kapur rete me dore, dhe vertet i kane kapur jane pak te buta, por mos harroni se ato jane topat e djemeve shqiptare....
keto kane pesuar shumica e gocave qe kane emigruar...
pak i rrepte por i drejte...

Mesazh i vjetr 08 Tetor 2005 20:45
~Enigme~
Simplexity

Regjistruar: 08/10/2005
Vendbanimi: My soul
Mesazhe: 4073

Pershendetje halfgang!!!

Jeta ne vende te huaja mund te shkaktoje ndryshime ne natyren njerzore, per disa ndryshime te theksushme dhe per disa te tjere perkundrazi e kunderta. Kur dikush jeton ne emigracion mundohet ti pershtatet kultures ne te cilen ai ose ajo jeton por ne te njejten kohe mundohet te mbaje traditat qe eshte ritur. Kjo gje nuk tregon dicka negative perkundrazi kur dy kultura bashkohen kjo sjell nje siperfaqe nje karakter me te forte, sjell mendime dhe idera te reja qe shkaktojne ndryshime ne vezhgimin e jetes dhe si rezultat ne ndryshimin e personit qe ai ishte dikur ne Shqiperi. Jam dakord me ate cfare ka thene amoxil ne lidhje me shumellojshmerine e tipeve te femrave mqs tema eshte e lidhur per ne. Per ato qe nuk shikojne as edhe nje lloj vlere ne kulturen shqiptare fillojne fshehin indentitetin dhe eksplorojne menyra jetese te tjera derisa ato gjejne ate qe kerkojne. Disa pelqejne te shoqerohen me vendesat e shtetit ku ata jetojne por kjo nuk I ben ato te jene ndryshe nga ato qe shoqerohen me shqiptare nqs ato arijne te kuptojne se kush ato jane. Thjesht kerkesat personale per cdo njeri nuk jane njesoj, disa kerkojne te ndryshojne menyren e jeteses kerkojne dicka te re dhe disa jane shume te lumtur me ate qe ata jane mesuar. Tani un te drejotohem ty halfgang mqs ti e hape kete teme, cfare do beje ti ke ruge do zgjidhje nje jetese besnike tradicionale shqiptare ne vend te huaj apo do doje te exlporoje, provoje dicka te re ?

Mesazh i vjetr 09 Tetor 2005 08:49
~Enigme~ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të ~Enigme~ Kliko këtu për të kontaktuar me ~Enigme~ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të ~Enigme~'t! Kërko mesazhe të tjera nga: ~Enigme~ Shto ~Enigme~ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto ~Enigme~ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 00:17 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 9 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Tema Shoqërore > Diskutime Shoqërore > Tema Shoqerore > perse femrat shqiptare!!!!!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar