Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Momenti me i turpshem qe keni kaluar.
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Admirali
ITSD Engineer

Regjistruar: 07/01/2003
Vendbanimi: Durrës
Mesazhe: 2298

Talking

...

Po cfare i kam bere mer amani, une te verteten thashe. Ca faji kam une qe len celularin me zile ajo ne mes te nje ceremonie, ka qene dhe First Lady pale

ypsilono, rrofsh per lajmin qe ma the. Duhet me pa mire tani kur kaloj ndonje qosheje te kopenhagenit.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 01 Shtator 2006 20:42
Admirali nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Admirali Kliko këtu për të kontaktuar me Admirali (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Admirali Shto Admirali në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Admirali në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cupka
madmoiselle!

Regjistruar: 20/06/2003
Vendbanimi: New York!
Mesazhe: 1505

sa kisha filluar punen e re, Shefi dhe dy kolege te tjere me ftojne per dreke (si welcoming gesture). Po llafoseshim per plazhet e bukura qe ata kishin vizituar dhe me pyesin mua mbi plazhet e Shqiperise:
une
-oh yes yes Albania has beautiful bItches, we have people coming from all over Europe throughout the summer season just to see our bItches. Oh oopps!!!
e nuk para turperohem kollaj, por kesaj rradhe mu be fytyra piperke e kuqe e me pervelonte nga turpi.

Mesazh i vjetër 01 Shtator 2006 20:57
cupka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cupka Kliko këtu për të kontaktuar me cupka (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cupka Shto cupka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cupka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

hahahahha sa po qesh. une i kam teper te shumta momentet keshtu qe veshtire te me kujtohen te gjitha se mi mbajne histori mufkat. po ajo qe i ndodhi footballit ndodhi edhe tek ajo e mamit tim kur nusja e xhajes ua kishte bere kafen me kripe te gjtiheve dhe ne po vrisnim mendjen pse po thartojne fytyren. dhe e mbaj mend qe kemi qeshur ne ato momente, edhe une qesha dhe edhe sot me qeshet. njeriu nga hutimi ben shume gafa.

Mesazh i vjetër 01 Shtator 2006 21:01
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Nje moment goxha i turpshem ka qene kur gabimisht i dergova sms-in qe i drejtohej te dashurit,kusheririt tim.Puuuuhhhhhfiiiiiiiiiuuuuuhhhhh,kur me erdhi raporti i dergimit te sms-it ne emer te kusheririt si u bera nga turpi.Ende me duhet te duroj"talljet" e kushos tim ne lidhje me temen

Mesazh i vjetër 01 Shtator 2006 21:57
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
northwest
derri do plumb

Regjistruar: 28/04/2006
Vendbanimi: mbrapa PC tende :)
Mesazhe: 362

Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Po cfare i kam bere mer amani, une te verteten thashe. Ca faji kam une qe len celularin me zile ajo ne mes te nje ceremonie, ka qene dhe First Lady pale

ypsilono, rrofsh per lajmin qe ma the. Duhet me pa mire tani kur kaloj ndonje qosheje te kopenhagenit.

Me sa degjova behesh fjal te binin me lev vetem naten se diten mund te ket deshmimtar dhe behet puna carap fare ))):p

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2006 19:54
northwest nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të northwest Kërko mesazhe të tjera nga: northwest Shto northwest në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto northwest në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Balerina
Rose of Silence

Regjistruar: 31/08/2006
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 1525

Ky momenti qe do te shpjegoj nuk ka qene shume i turpshem, por tej mase i sikletshem.
Kisha nje jave pushime dhe vendosa qe te shkoja ne New York me vellain sepse meqe kemi tezen atje dhe femijet e tezes moshatare, ia kalojme shume mire. Ishte nata e pare qe po kalonim atje, dhe, pasi kishim kaluar nje dite shume te lodhshme, donim te benim ca qyfyre. Nuk kishim me se te kenaqeshim, pervec pc-se...por naahhh, nuk na pelqente. E vendosem te blinim te gjithe rreze laser dhe t'ia drejtonim makinave dhe njerezve qe kalonin rruges. E mire, kjo punon shume dhe eshte shume gallate, por nuk eshte ide e mire per ny ku ka shqiptare kudo,dhe i njeh e te njohin nje numer i konsiderueshem. Ishte erret dhe ne nuk shikonim se kush kalonte rruges, dhe ia drejtuam rreze laserin nje burri qe po kalonte (ky ishte nje i njohuri jone qe ishte ftuar per darke ate nate) edhe ai nga inati nga jep gishtin.
Dhe ishte shume e sikletshme te darkoje me ate me vone, saqe u detyruam dhe dolem jashte ne rinia.

Mesazh i vjetër 02 Shtator 2006 22:22
Balerina nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Balerina Kliko këtu për të kontaktuar me Balerina (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Balerina Shto Balerina në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Balerina në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
darma
Heshtje

Regjistruar: 13/10/2004
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 747

Moment i imi me i sikletshem ......

Nja 5 e ca vite mepare sapo kisha shkuar ne Tirane ( me pushime) nusja dajos tim qe ka marre ne angazhim te martoje gjithe fisin dhe lagjen bashke me ate mendjen e saj te ndritur kishte menduar te me mbleseronte.....
Dhe nje mengjes te djele ngrihem nga gjumi nga ora 11 une (pasi kisha qene ne party tere naten me shoqerine) si gjysem tap edhe pergjumesh duke u perplas sa anej knej neper koridoret e shtepise futem ne kuzhine......c'te shikoj ishte nusja dajos nje grua ne modhe nje goce e re ne moshe tek te 12tat dhe nje alamet djali dy metro ne kembe .....mamaja ime qe del nga kuzhina (se po bente kafet) dhe me jep nje te pare sikur do me perpinte te gjalle......
deri ketu hajde do thoni ju se nuk ka ndonje gje ........Por po te me shikonit mua do thoni "sa gjynah e shkreta"
Kisha veshur nje pale pizhama te shkurtra fare dhe nje kanatjere floket te kapura mbi koke dhe te hallakatura si mos me keq rimeli me kishte dale neper faqe ...... duke kruajtur koken lere lere bera sikur nuk ma ndjeu shume ama nga brenda mezi prisja sa te iknin ata se namin do i beja......

P.S e gjora mama e priste qe une te filloja ulerimat dhe pa dale mire nga dera "fol me ate me tha ajo ti solli jo une "

Mesazh i vjetër 05 Shtator 2006 06:04
darma nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të darma Kliko këtu për të kontaktuar me darma (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: darma Shto darma në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto darma në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
misterioz
rrugaç

Regjistruar: 30/12/2004
Vendbanimi: rrugeve
Mesazhe: 892

Momenti me i turpshem hë...kush i numron thuaj po ai qe me ka turperuar me shume ose me mire te them qe ma ka çburreruar ka qene kur do shkoja me njeren nga liqeni dhe kur sa u ulem ne nji stol une i them asaj qe hajde kthehemi se,se ............... sepse ne te vertete une pa bere akoma gje me te kisha mbaru pune d.m.th. i kisha bo pantallonat pis.
Kur e kujtoj nenqeshjen e saj prape skuqem.

Ps. kam qene i vogel atehere çti besh.

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2006 02:51
misterioz nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të misterioz Kliko këtu për të kontaktuar me misterioz (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të misterioz't! Kërko mesazhe të tjera nga: misterioz Shto misterioz në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto misterioz në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Green_Mamba
'

Regjistruar: 12/03/2006
Vendbanimi: .
Mesazhe: 205

Ne nje kontroll 'rutine" diku nenje vend perenddomor ne nje aeroport ku mendohet se janw hartuar kartat e te drejtave te njeriut... atje nuk behej fjale...dhee fund kishtet vetem nje "im so sorry'

Mesazh i vjetër 06 Shtator 2006 02:56
Green_Mamba nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Green_Mamba Kërko mesazhe të tjera nga: Green_Mamba Shto Green_Mamba në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Green_Mamba në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Enya
Shpirt # 1

Regjistruar: 12/02/2006
Vendbanimi: Orange, CT
Mesazhe: 4096

Ku jam zhveshur lakuriq per her te pare...., me eshte duk sikur me ra bota mbi koke!!!
Sa idjote qe jam, po lakuriq kemi lindur apo jo?

Mesazh i vjetër 03 Gusht 2010 07:19
Enya nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Enya Kliko këtu për të kontaktuar me Enya (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Enya Shto Enya në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Enya në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 07:20 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Anëtarët e forumit flasin mbi veten > Momenti me i turpshem qe keni kaluar.

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar