Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Paska akoma alvanoza qe flejne rresht Shyqyr qekan me batanije t'mira lule-lule
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 03/02/2007 Vendbanimi: larg & afer Mesazhe: 10972
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Paska akoma alvanoza qe flejne rresht Shyqyr qekan me batanije t'mira lule-lule Jane ne traget moj ne traget. Bukur paskan dale se kam kujtime edhe me te bukura. Ka faj fotografi qe nuk i ka vene titull
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Paska akoma alvanoza qe flejne rresht Shyqyr qekan me batanije t'mira lule-lule
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Jane ne traget moj ne traget. Bukur paskan dale se kam kujtime edhe me te bukura. ne fakt me bren ndergjegja po nuk ju duket fytyra ...gjysa e te keqes.
Citim:Po citoj ato që tha Piktor Jane ne traget moj ne traget. Bukur paskan dale se kam kujtime edhe me te bukura.
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
ahahahahhahahhahahah sa i cmendur je al mmmmmmm sa i mir çuni
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne ahahahahhahahhahahah sa i cmendur je al mmmmmmm sa i mir çuni kjo e pastaj mjaft se po marr noj mallkim
Citim:Po citoj ato që tha fleurs de l'orne ahahahahhahahhahahah sa i cmendur je al mmmmmmm sa i mir çuni
Megjithese eshte vertet foto bastarde..duket nga syt qe eshte rrit me dashuri al Vdeksha per te o zot si engjell eshte
Regjistruar: 11/06/2002 Vendbanimi: Europe Mesazhe: 10706
Pse fleur, po merrje parasysh qe mund ta kishin gjet ne rruge?
Ku e pe ti kete more? un e thashe nga menyra si e kan nxjerr e nga titulli
Jo me, po vrisja mendjen si mund te ishte rrit pa dashuri