Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cfar mendimi keni per femrat qe i duan meshkujt e pasur?
Gjithsej 50 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

prandaj i eshte prish ekulibri amores time se mori nje te varfersi une ...do nderroj ka noj te varfer ne forum

Ka raste te rralla ... pastaj jo gjithcka peshohet me vlere monetare Bionde si dhe sdoja ta personalizoja te ty apo X person

Jam me idene qe nje mardhenie te jete ne ekuiliber te plote te dy partneret duhet te jene pak a shume njesoj ne te njejtin nivel shoqeror ekonomik social etj etj

Perse 1 femer kerkon 1 mashkull te pasur Bionde? Sepse ka jetuar ne varferi sepse seshte e afte ti mundesoje vetes 1 jete te mire dhe perpiqen ti gjejne gjerat gati shofin vetem paret makinat e bukura rroba budalliqe e asgje tjeter packa se mund te jete gomeri i gomereve ai mashkull ...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2010 01:35
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Ka raste te rralla ... pastaj jo gjithcka peshohet me vlere monetare Bionde si dhe sdoja ta personalizoja te ty apo X person

Angjel su ndieva hic e personalizuar ...ate qe kisha per te thene e thashe me lart ne kete teme sa te kem shpatullat e mia jem mire me shendet skam nevoje per njeri te pasur ...pastaj nuk mendoj se nje femer e varfer kerkon te marre nje te pasur do ndihej e ulet gjithe jeten do i kujtonte cdo gje.

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2010 01:47
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Citim:

Jam me idene qe nje mardhenie te jete ne ekuiliber te plote te dy partneret duhet te jene pak a shume njesoj ne te njejtin nivel shoqeror ekonomik social etj etj

Perse 1 femer kerkon 1 mashkull te pasur Bionde? Sepse ka jetuar ne varferi sepse seshte e afte ti mundesoje vetes 1 jete te mire dhe perpiqen ti gjejne gjerat gati shofin vetem paret makinat e bukura rroba budalliqe e asgje tjeter packa se mund te jete gomeri i gomereve ai mashkull ...

Gomeri? Specie e re?

Edhe une jam per ekuilibrin.. Pastaj varet nga personat e drejtimi qe merr jeta ne cift..

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2010 01:48
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Angjel su ndieva hic e personalizuar ...ate qe kisha per te thene e thashe me lart ne kete teme sa te kem shpatullat e mia jem mire me shendet skam nevoje per njeri te pasur ...pastaj nuk mendoj se nje femer e varfer kerkon te marre nje te pasur do ndihej e ulet gjithe jeten do i kujtonte cdo gje.

pikerisht tesoro kete po thoja .... puc

HD gomere eshte shumesi i gomarit mii u katarova

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2010 01:50
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Dulcis in Fundo
.. alola?

Regjistruar: 16/03/2010
Vendbanimi:
Mesazhe: 4846

Citim:

HD gomere eshte shumesi i gomarit mii u katarova

Keshtu eshte kur e merr me vrull AD

Tema titullohet 'C'mendoni per vajzat qe kerkojne...', dmth ato qe nisen me principin qe mashkulli i tyre te kete leke me shumice. Po lind pyetja, c'nenkuptohet me 'shumice'? A gjen te ngopur nga shumica? Se eshte bela dhe me kufijte ne keto raste.. rrezikon te humbasesh sensin e vetepermbajtjes. Varet dhe c'edukate marrin keto vajza, varet dhe sa kerkojne e me c'kenaqen nga jeta. Po te ra ne pjese keshtu si pa dashje nje mashkull me alamet mireqenie hallall, po qe te rrish e ta kerkosh e ta presesh, sepse TY s'ta lejon kurrsesi dinjiteti te lidhesh me nje 'te papasur'... vallai veshtire me duket.

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2010 02:03
Dulcis in Fundo nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Dulcis in Fundo Kliko këtu për të kontaktuar me Dulcis in Fundo (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Dulcis in Fundo Shto Dulcis in Fundo në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Dulcis in Fundo në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ashley
Veteran ne forum

Regjistruar: 22/10/2010
Vendbanimi: thelle ne zemren tende.....
Mesazhe: 2499

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday

Keshtu eshte kur e merr me vrull AD

Tema titullohet 'C'mendoni per vajzat qe kerkojne...', dmth ato qe nisen me principin qe mashkulli i tyre te kete leke me shumice. Po lind pyetja, c'nenkuptohet me 'shumice'? A gjen te ngopur nga shumica? Se eshte bela dhe me kufijte ne keto raste.. rrezikon te humbasesh sensin e vetepermbajtjes. Varet dhe c'edukate marrin keto vajza, varet dhe sa kerkojne e me c'kenaqen nga jeta. Po te ra ne pjese keshtu si pa dashje nje mashkull me alamet mireqenie hallall, po qe te rrish e ta kerkosh e ta presesh, sepse TY s'ta lejon kurrsesi dinjiteti te lidhesh me nje 'te papasur'... vallai veshtire me duket.

tema eshte zogu lexoje mir Cfar mendimi keni per femrat qe i duan meshkujt e pasur? jo qe i kerkojne qe i duan

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2010 02:05
Ashley nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ashley Kliko këtu për të kontaktuar me Ashley (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ashley't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ashley Shto Ashley në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ashley në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
bruni22
W la mussa

Regjistruar: 30/04/2008
Vendbanimi: mu ke guri, qe bon xixa
Mesazhe: 1800

Cfar mendimi keni per femrat qe i duan meshkujt e pasur?

ti pergjesh direkt ksaj pyetje... sigurisht nuk do kem ndonje opinion positiv...

me then te drejten me vjen keq x ato qe vrasin mendjen x opinionin e botes... jetohet njeher vetem e secili nga ne mundohet te marri nga kjo jet maximunin. cfar mendimi kam x nje femer qe shkon me nje te pasur e jo te varfer?? mendimi im nga negativ behet positiv bravo i qoft kjo tregon qe zoti nuk i paska fal vetem trupin por edhe mendjen... te rrim shtrembur e te flasim drejt kjo esht jeta...

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2010 02:09
bruni22 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të bruni22 Kliko këtu për të kontaktuar me bruni22 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: bruni22 Shto bruni22 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto bruni22 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

them se dashuria nuk pyt.... une dua nje qe eshte well eduacted and ambitious... sa lek ka ne banke sme intereso.. ka dhe nga ato qe kan miliona dhe jan kot.. no class.. kam njohur dhe njoh millioners... me qef bej une qe skam se ato qe kan...

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2010 02:09
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
lule
at this moment in time...

Regjistruar: 28/10/2010
Vendbanimi: Dans tes rêves..
Mesazhe: 8269

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
them se dashuria nuk pyt.... une dua nje qe eshte well eduacted and ambitious... sa lek ka ne banke sme intereso.. ka dhe nga ato qe kan miliona dhe jan kot.. no class.. kam njohur dhe njoh millioners... me qef bej une qe skam se ato qe kan...

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2010 02:11
lule nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lule Kliko këtu për të kontaktuar me lule (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lule Shto lule në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lule në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
them se dashuria nuk pyt.... une dua nje qe eshte well eduacted, and ambitious... sa lek ka ne banke sme intereso.. ka dhe nga ato qe kan miliona dhe jan kot.. no class.. kam njohur dhe njoh millioners, kur vje puna me qef bej une qe skam se ato qe kan...

Pikerisht Niqua ... sepse je e afte vete te sigurosh jetesen tende ... ti kerkon mashkullin qe te ben te ndihesh mire jo parate sepse parate i siguron vete pra ti une apo tjetra perzgjedhim me te miren nga nje mashkull... aq te lehte e kemi dhe te ndahemi nga ky person ne rast se nuk eshte ai qe mendojme ne ... kurse 1 femer e varur ekonomikisht nga 1 mashkull eshte thjesht 1 kukull ne duart e tij asgje me shume

Mesazh i vjetër 28 Dhjetor 2010 02:12
Ora tani: 13:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 50 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cfar mendimi keni per femrat qe i duan meshkujt e pasur?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar