Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
po ti?
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Po. Me se e pi me llulle?
jo me pakete ti e pi me hunde?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil jo me pakete ti e pi me hunde? Jo me gajde. Pse s'paske llulel me?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil jo me pakete ti e pi me hunde?
Regjistruar: 16/01/2011 Vendbanimi: Tirane Mesazhe: 343
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Jo me gajde. Pse s'paske llulel me? Jo skam Te pelqen emri im?
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Jo me gajde. Pse s'paske llulel me?
__________________ ♥♥♥!Dont change for anyone let them love you for who you are!♥♥♥
po do me thuash ca kuptimi ka?
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Po Ajri mi T'u mbush mendja?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
ehe PO me u ajris ...sa e trashe dhe une lool hengre ndonje gje te mire per darke ?
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ehe PO me u ajris ...sa e trashe dhe une lool hengre ndonje gje te mire per darke ? Kam tave me pattlixhone ......... po me cpon hundet era ........... po pertoj te zbres poshte ene te ha .......... .
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ehe PO me u ajris ...sa e trashe dhe une lool hengre ndonje gje te mire per darke ?
Hengra tepricat e djeshme kisha bo tave kosi.Po me ra içik rende U dogj komplet byreku apo ka ngel ndonje cope per darke?