Regjistruar: 21/03/2005 Vendbanimi: - Mesazhe: 3334
"Te admiroj per cfare je!", ky do ishte nje kompliment i bukur per ne femrat!
__________________ -
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 06/05/2005 Vendbanimi: Ne Troje Mesazhe: 215
Citim:Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos "Te admiroj per cfare je!", ky do ishte nje kompliment i bukur per ne femrat! Po ato qe s'jane c'tu admirojme??????hahahah
Citim:Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos "Te admiroj per cfare je!", ky do ishte nje kompliment i bukur per ne femrat!
__________________ Ndero Zotin, dashuro gruan, mbroje atdheun
Regjistruar: 03/12/2004 Vendbanimi: veçse në dorën e Zotit! Mesazhe: 2053
"ne syte e tu shoh gjithe boten....!." P.S se mos thote ndonjeri..."po gamorin tim a e ke pa..."
__________________ Vdes vetem ajo dashuri, per te cilen nuk enderrohet më (Pedro Salinas)
ma ke synin si ylli, vdeksha un per syn e zi...
Regjistruar: 04/06/2005 Vendbanimi: NERIELO RECORD'S Mesazhe: 2924
je e zgjuar, dhe hidhesh si kaposh, vdeksha une per koken tende qe ma ke bosh...
__________________ R.E.S.P.E.K.T
Regjistruar: 12/08/2005 Vendbanimi: midis reve Mesazhe: 24
kurse ti mor bukurosh m'flet n'forum sikur ke hanger buk me kos xhan xhan
__________________ s'kam per momentin !
Regjistruar: 25/06/2004 Vendbanimi: Duke ëndërruar Mesazhe: 9455
Je ndricimi i syve te mi....
__________________ L'ottimismo è il profumo della vita!
Citim:Po citoj ato që tha Gela kurse ti mor bukurosh m'flet n'forum sikur ke hanger buk me kos xhan xhan jo moj bukuroshe jo nuk kam ngrene buke me kos por ne tema te tilla une los...
Citim:Po citoj ato që tha Gela kurse ti mor bukurosh m'flet n'forum sikur ke hanger buk me kos xhan xhan
Ti loz me temen une loz me ty kuse ai tjetri shef Lelen n'sy lol
Citim:Po citoj ato që tha Gela Ti loz me temen une loz me ty kuse ai tjetri shef Lelen n'sy lol ti je ajo qe loz me mua por une nje gje te tille se dua, po deshe te lozim bashke ne te dy lere ate tjetrin ta shikoj LELEN ne sy...
Citim:Po citoj ato që tha Gela Ti loz me temen une loz me ty kuse ai tjetri shef Lelen n'sy lol