Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Perpunime fotosh - Kontinenti Vlerësimi i Temës: 2 votime, mesatarja 3.00.
Gjithsej 52 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
kontinenti
Blujtes

Regjistruar: 14/09/2004
Vendbanimi: mbi kete planet
Mesazhe: 4934

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re z4.jpg
Ky file është shkarkuar 113 herë.

z4

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2007 07:38
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kontinenti
Blujtes

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re 15xxy.jpg
Ky file është shkarkuar 108 herë.

15xxy
Caste pune me krye fotomodelen, ne laborator.

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2007 12:33
kontinenti nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kontinenti Kliko këtu për të kontaktuar me kontinenti (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: kontinenti Shto kontinenti në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kontinenti në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr është moderator/e në këtë nën-forum   Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Re: o lela

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
o lela..po ato fotot e mia i ke zhdukur nga arkivat???nqs,jo ,zhduki sa me shpejt,,,por favor....

Me sa di une jane zhdukur, por po deshe t'i nxjerr prap qe te te zbukuroje Piktori jone ketu

Kotka si shpirt je.

Per Briseide. ajo vajza aty eshte vajze e nje anetari te Forumit :p

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2007 16:55
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Regjistruar: 21/06/2007
Vendbanimi: .....
Mesazhe: 3612

Thank you Konte per amanetin qe ma plotesove.

Konte je i madh ben,c'ben dhe kur lodhesh per pushim kthehesh prape tek dreqja :p

Une e kuptoj kur Kontja eshte ne relax, menjehere merret me dreqen qe te clodhet.

Saranda vajzen e paske shume te bukur te te rroje, si engjellore qenka

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2007 18:22
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sarandaebukur
Veteran ne forum

Regjistruar: 21/06/2003
Vendbanimi: New-York
Mesazhe: 817

Kotke.. eshte raca shqiptare.. qe per mua me duket me e bukra ne bote..

dhe ti si  si engell je..

te puc fort

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2007 23:01
sarandaebukur nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sarandaebukur Kliko këtu për të kontaktuar me sarandaebukur (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sarandaebukur Shto sarandaebukur në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sarandaebukur në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha sarandaebukur
Kotke.. eshte raca shqiptare.. qe per mua me duket me e bukra ne bote..

dhe ti si  si engell je..

te puc fort

ku me ke pare ti mua une jam si djall me brire, i mbuloj me floke qe mos te me duken, po kam frike se do mi nxjerre kontja ne foto tani :p

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2007 23:16
kotka nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të kotka Kliko këtu për të kontaktuar me kotka (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të kotka't! Kërko mesazhe të tjera nga: kotka Shto kotka në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto kotka në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
sarandaebukur
Veteran ne forum

Kam parandjenje qe je e bukur.se dhe endrat qe shikoj  di ti shpjegoje..

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2007 23:44
sarandaebukur nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të sarandaebukur Kliko këtu për të kontaktuar me sarandaebukur (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: sarandaebukur Shto sarandaebukur në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto sarandaebukur në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
kotka
.....

Citim:
Po citoj ato që tha sarandaebukur
Kam parandjenje qe je e bukur.se dhe endrat qe shikoj  di ti shpjegoje.. 

E bukur nuk jam, por para pasqyres kam te ngjitur nje pusulle, qe shkruan "je e bukur"

Mesazh i vjetër 20 Nëntor 2007 23:53
kontinenti
Blujtes

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

ku me ke pare ti mua une jam si djall me brire, i mbuloj me floke qe mos te me duken, po kam frike se do mi nxjerre kontja ne foto tani :p

Hahahahahahahahaha....Kotka po me dhe nje foto, do rri me ore te tera dhe te shikosh pastaj se si do te te nxjerr.
Floket? Ti bej bjonde, te kuqe, blu...si t'i duash.

Mesazh i vjetër 21 Nëntor 2007 00:32
sarandaebukur
Veteran ne forum

O konte te gjitha i ka te bukura syte..buzet..floket..kembet. e me ne funde zemren.. ske ci thua.

Mesazh i vjetër 21 Nëntor 2007 00:57
Ora tani: 01:43 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 52 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Perpunime fotosh - Kontinenti

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar