Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > " mireserdhet ne kafene FORUMI"
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
SmoKer
heavy ...

Regjistruar: 11/02/2005
Vendbanimi: Kabul- a great city , in which to live ,play and w
Mesazhe: 2511

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

Ju faleminderit e nderuar...me eshte lajmeruar nje problem, serioz me zerin , mezi flas.. shpresoj te me kaloj, por me ka shkatuar probleme ne takimet e rezervuara ne agjenden zyrtare...por ç'ti besh, kur se do se do...

une u la te pi qajin qe me ofrove...

qaj rusi eshte ky ??

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2009 00:18
SmoKer nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SmoKer Kliko këtu për të kontaktuar me SmoKer (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SmoKer Shto SmoKer në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SmoKer në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Anemone
Amygdala

Regjistruar: 10/10/2009
Vendbanimi: Rose Perpetua
Mesazhe: 644

Ka gjithmone nje here te pare o Cec (me lejon besoj,apo jo?). :
Teme? He me thuaj,cfare te mundon tani?

Do nje diet cola? :

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2009 00:22
Anemone nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Anemone Kliko këtu për të kontaktuar me Anemone (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Anemone Shto Anemone në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Anemone në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Regjistruar: 02/05/2009
Vendbanimi:
Mesazhe: 14611

1 bar miu me pikatore doja une :p e 1 pale doreza boksi loool

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2009 00:26
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha Anemone
Ka gjithmone nje here te pare o Cec (me lejon besoj,apo jo?). :
Teme? He me thuaj,cfare te mundon tani?

Do nje diet cola? :

S'me mundon asgje e vecante, jam njeri shume cool...meditoj, lexoj shume libra e sidomos biografite e personaliteteve praktikoj kercim oriental...(hobi kjo)
Makina nuk eshte elementi im...jam e bicikletes te dielen ne mengjes.

Te dhashe shume informacione si hera e pare qe eshte...

Dieta nuk bej...c'me pelqen e haj sepse metavolizmi im ma lejon.

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2009 00:29
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Anemone
Amygdala

Regjistruar: 10/10/2009
Vendbanimi: Rose Perpetua
Mesazhe: 644

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Po ti vendos o Angel,barin apo dorezat? Me duket shume armatim i rende me te dyja

Anemone nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Anemone Kliko këtu për të kontaktuar me Anemone (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Anemone Shto Anemone në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Anemone në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:

Ty s'ta jap asgje une na ta besh dhembin.

cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

jam gjith grip Cec kam qe ne dreke ne shpi u cmenda ma ngjiti kosovari me duket :p

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2009 00:30
AngelDevil  nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AngelDevil Kliko këtu për të kontaktuar me AngelDevil  (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AngelDevil Shto AngelDevil  në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AngelDevil  në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
AngelDevil
Shejtone

Vendbanimi:

Citim:
Po citoj ato që tha Anemone

Po ti vendos o Angel,barin apo dorezat? Me duket shume armatim i rende me te dyja

barin e dua per vete dorezat i doja tju futesha te dyjave po u kapet per flokesh :p

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2009 00:31
cecilia
Adoleshente

Citim:
jam gjith grip Cec kam qe ne dreke ne shpi u cmenda ma ngjiti kosovari me duket :p

Te shkuara zemer.
Po ti edhe e semure s'rri rehat...imagjino ty ne forme?

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2009 00:32
AndreaPirelli
Veteran ne forum

Regjistruar: 06/03/2008
Vendbanimi:
Mesazhe: 5672

Ka gjymes ore qe duhet e kisha ikur ne shtepi ....... ene jam akoma ne pune ............ Pse???? Kot ......... se pertoj te ngrihem ......

Mesazh i vjetër 17 Tetor 2009 00:32
AndreaPirelli nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të AndreaPirelli Kliko këtu për të kontaktuar me AndreaPirelli (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: AndreaPirelli Shto AndreaPirelli në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto AndreaPirelli në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 02:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Sofrat Shqiptare > " mireserdhet ne kafene FORUMI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar