Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397
te gjitha femrat nga mosha 19-26
Sorry per moshen nga 27-45,por keto i takoj ne jeten e perditshme,keshtu qe doja te nderroja pak air:p:p:p
roke me respekt per te gjitha/e
Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047
une do kisha deshire ti takoja te gjithe megjithse skam biseduar ndonjeher me ju ppl.....
dreqe po mu maj shote sdo me me taku .....si tkesh qef maj po une poshte BV.... do flej mi deri sa tme dalesh te ballkoni si romeo e julieta hahahhahahahahhahahaha shtrig mka mor malli boj qef boj ........edhe boje ndonje plan te vi andej dalim ....mka marr malli ta shejkim te habibi....lool tputh fort....
teme e lezetshme hugs and kisses per te gjith...
Mesazhe: 158
Citim:Po citoj ato që tha roke te gjitha femrat nga mosha 19-26
Sorry per moshen nga 27-45,por keto i takoj ne jeten e perditshme,keshtu qe doja te nderroja pak air:p:p:p
roke me respekt per te gjitha/e
Po te jesh nen moshen 19 si takon ti re??? ncnncn too bad for you then se do me kishe takuar ahhaahhahahaha PPPPP
Regjistruar: 24/02/2004
Vendbanimi: Tek shpirti im.....
Mesazhe: 375
Pershendetje o njerez..u bo kohe e gjate dhe s kam ardhur te shikoj se ç far po behet keteja...Une per vete do kisha qef te takoja te gjithe ata qe ndodhen ne Shqiperi tani pikerishte ne Tirane...Kush ndodhet javen tjeter atje??''
__________________ Nje zemer e mbushur me dashuri....zgjon nga gjumi miliona zemra te fjetura.........
Nje mendje e mbushur me dituri..cliron nga erresia,miliona mendje te errta....