Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!! Vlerësimi i Temës: 15 votime, mesatarja 2.80.
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
arsona
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 786

o flori e kam kete byrazerin

o lali bledi edhe ti lali shenjtori thnx ju ka motra me te miret ju ka, hajde mo ska gje mos u zini per byrazerken ne forum mo amani.....
hej bledumi urime vella...

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 05:51
arsona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arsona Kliko këtu për të kontaktuar me arsona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: arsona Shto arsona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arsona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

byrazerke

Citim:
Po citoj ato që tha arsona

hej bledumi urime vella...

he moj moter,si te kam sot...
hej,pse me the urime mi zemera e lalit tat..????//

Mesazh i vjetër 02 Dhjetor 2003 23:27
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Bledumi

Citim:
Po citoj ato që tha BlEdUmI

he moj moter,si te kam sot...
hej,pse me the urime mi zemera e lalit tat..????//

Une gje nuk kuptoj ketu tek ty? Sa zemera duhet te kesh ti lal. une pervete e di qe vetem nje duhet te jet. Apo e kam gabim?

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2003 04:27
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

O shenjtoro..he mer si te vene punet ty...A kan ec ndonjecik zgjedhjet andej nga zonat e tua...ketej nga mua Myzybet.....ore po ca jan keta njerez mer...e Zot i madh..keq me te mira,keq me te keqija...
mgjth sa te kemi byazerken ne,i mbulojme qe te gjithe me TV..
hej OSBE-ja eshte duk ketej mo,apo jo...do e heq nga puna ate Bucs....me gjith ate rroge dhe ben dengla ai....hajd hajd se do e bisedojme edhe kete muhabet....

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2003 04:29
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Citim:
Po citoj ato që tha hirushja

Une gje nuk kuptoj ketu tek ty? Sa zemera duhet te kesh ti lal. une pervete e di qe vetem nje duhet te jet. Apo e kam gabim?

moj ti hirushke....po motres apo vllait nuk i thua zemer ti,apo shpirt(una per vete motres i them keshtu)...ndyshon puna me persona te tjere..e di ti...

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2003 04:32
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Nuk ka motra sot Bledumi. Si ore i thua zemer kur akoma nuk e njeh?Arsona nuk kam gje une me ty, por dua te shikoj reagimet e ketij djali qe na ben sikur eshte i pafajshem.

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2003 04:36
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
arsona
Veteran ne forum

Regjistruar: 15/11/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 786

haha

hej po ku ju ka motra ju zemerushkat e motres hahahahaa
o hirushe ckemi moj goc mire je? po bledumi nje zemer ka moj nje laj thaj ate ka po tek ajo zemer ka nje cop vend per ty si shoqe a ku ta di une si per per persona te tjere, per vellain, prinderit, edhe aty ka mbetyr e nje cop vend per motren ok e more vesh...?

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2003 04:39
arsona nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të arsona Kliko këtu për të kontaktuar me arsona (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: arsona Shto arsona në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto arsona në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Moj cupke po ty c'ka qe te djeg miza mi xhan??

Pse behesh xheloze ti se kujt i thote zemer apo shpirt ky.Arsonen e kemi moter keshtu qe nuk ke pse te kritikosh.

Dihet mo se ke ka zemer ky. Nuk ka nevoje me per llafe.

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2003 04:39
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

hahahahaahah
eshte e ndaluar sot ti thuash gocave zemra apo shpirti keshtu ee.?????

edhe ty te kam thene shume here Yll,kjo sdo te thote qe ste njof,apo qe kam ndonje lidhje me ty..apo jo..????...keshtu qe me ler te bej nje bashkebisedim me motren,se erdhi me duket....MOTRAAAA ARSONAAAAA..

P.S..me duket se ketu une asnjeri nuk njof..???si thu ti/...as e kam pare asnjehere,asnje foto,per ate qe thua ti......vetem e kam degjuar dhe i kam pare shkrimet.....nuk mund ta imagjinoj dot sesi eshte...

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2003 04:41
Bledumi
----------

Citim:
Po citoj ato që tha arsona
hej po ku ju ka motra ju zemerushkat e motres hahahahaa
o hirushe ckemi moj goc mire je? po bledumi nje zemer ka moj nje laj thaj ate ka po tek ajo zemer ka nje cop vend per ty si shoqe a ku ta di une si per per persona te tjere, per vellain, prinderit, edhe aty ka mbetyr e nje cop vend per motren ok e more vesh...?

po he moj moter he...si te ka vllai sot ty..si shpirt te kam....
e sic e the edhe ti,ashtu eshte,shume e vertete eshte..E degjove HIRUSHE..
nje moter kam ketu ne forum(Arsonen) une,dhe nje te ******.....e more vesh me duket...
Njerez:njeriu i mire eshte ketu midis nesh..ARSONAAAAAAAAAAAA

Mesazh i vjetër 03 Dhjetor 2003 04:44
Ora tani: 21:27 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Njohja me anëtarët e forumit > Fotot e anëtarëve > Gjejeni kush jane!!

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar