Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

hahaha ne fakt s'di e kishte salca apo ndonje motiv tjeter aty ke black stoni

megjithate kercimtar qe te kisha duhet te hypje lart qe te mahnitje femrat me kercimin tend

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 16 Gusht 2004 22:03
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
hahaha ne fakt s'di e kishte salca apo ndonje motiv tjeter aty ke black stoni

megjithate kercimtar qe te kisha duhet te hypje lart qe te mahnitje femrat me kercimin tend

Po moj dhe aty larte me duhej mua... mua me mbyten poshte e jo me larte:p:p

Mesazh i vjetër 16 Gusht 2004 22:06
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

hahahhaa e pra mo kete desha te thom

do te te mbysnin ca me shume do kishe rezerva, potenciale te mundshem per cdo rast nr telefoni te futura si gabimisht ne xhepin e pantallonave

Mesazh i vjetër 16 Gusht 2004 22:08
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Citim:
Po citoj ato që tha analistja
hahahhaa e pra mo kete desha te thom

do te te mbysnin ca me shume do kishe rezerva, potenciale te mundshem per cdo rast nr telefoni te futura si gabimisht ne xhepin e pantallonave

Ajo do qe me minimalja ana... ato i mora (edhe me teper) pa hipur aty..

Mesazh i vjetër 17 Gusht 2004 00:18
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
roke
me AC MILAN ne zemer

Regjistruar: 19/07/2003
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 2397

shenjo!!Leri llafet,por bej gati birrat ate shiko ti se kete jave do ju rrafim.ok???hajd paguaj tani
nje birre mua e paguan shenjoja.
hej hej rrushi.Kur ke ardhur kamariere ketu ti??Kush te ka sjelle,amori???ec moj mbushu.shoqja me pune me te ulet qe ka amori punon ambasadore:p:p ti na tregon perralla.
ok nje birre se e paguan shenjoja dhe kur te vij ai coi nje dopjo wisky se ja paguaj une
si the??/do numrin tim??ik moj budallaqe,ik.ose e di cke!1shko ne kat te dyte te dhoma ime dhe gjeje te krevati

Mesazh i vjetër 18 Gusht 2004 10:26
roke nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të roke Kliko këtu për të kontaktuar me roke (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: roke Shto roke në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto roke në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Roke, prit te presim deri te shtunen, mos u gezo para kohe. Kamariere beji birrat Rokes se paguaj une.

O roke, si thu plako, a ta marr dhe une tek dhoma ime ti jap nr e celit kesaj kamarieres se re??

Mesazh i vjetër 19 Gusht 2004 01:24
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Una dua nje akullore qumeshtore...me Buttered Pecan...Ah edhe e dua ne kaush plz..

sh. fanks.

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2004 02:04
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
u.s.a600
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 20/10/2003
Vendbanimi: tirane
Mesazhe: 164

Citim:
Po citoj ato që tha JaM_VlOnJaTe
Una dua nje akullore qumeshtore...me Buttered Pecan...Ah edhe e dua ne kaush plz..

sh. fanks.

se mos te kapin gryket moj

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2004 14:18
u.s.a600 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të u.s.a600 Kliko këtu për të kontaktuar me u.s.a600 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: u.s.a600 Shto u.s.a600 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto u.s.a600 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Valentino
gjyetar gocash

Regjistruar: 08/08/2004
Vendbanimi: univers,galaktika rruga e qumshtit,planeti toke, europ
Mesazhe: 16

dikur e hanim tani e pime

- djali:"zoti polic ..o zoti polic 3 teke bar dhe 1 miell"
-polici:"36 euro e 30 cent"
- djali:"urdhero ,faleminderit"
-polici:" djali .. djali .. hajde more se harove faturen"

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2004 21:14
Valentino nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Valentino Kliko këtu për të kontaktuar me Valentino (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Valentino Shto Valentino në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Valentino në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Valentino
gjyetar gocash

Regjistruar: 08/08/2004
Vendbanimi: univers,galaktika rruga e qumshtit,planeti toke, europ
Mesazhe: 16

Wink

per mu 1 italian kiss dhe ca bajame

Mesazh i vjetër 21 Gusht 2004 21:17
Valentino nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Valentino Kliko këtu për të kontaktuar me Valentino (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Valentino Shto Valentino në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Valentino në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 19:24 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar