Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > ~Cfare ngjyre i keni te brendshmet sot?!~
Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Niqua
Veteran ne forum

Regjistruar: 24/09/2003
Vendbanimi: Fajtori chat
Mesazhe: 6938

une i vesha te kuqe me fjongo pink

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2005 22:44
Niqua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Niqua Kliko këtu për të kontaktuar me Niqua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Niqua Shto Niqua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Niqua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Tironcja_tr
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 04/09/2005
Vendbanimi: tirone
Mesazhe: 63

black

Mesazh i vjetër 02 Tetor 2005 22:55
Tironcja_tr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Tironcja_tr Kliko këtu për të kontaktuar me Tironcja_tr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Tironcja_tr Shto Tironcja_tr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Tironcja_tr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

Regjistruar: 22/09/2004
Vendbanimi: tu bo pall ariu neper bote
Mesazhe: 3736

une bardh e zi

dreqe se kam fajin une qe i ke shalet e q***upssssssssss me fal te mira ti????
qe me shkojne syte vetem aty

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2005 00:43
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
GENTI_the_KING
MBRET I PERJETSHEM

Regjistruar: 08/09/2004
Vendbanimi: Ne Keshtjellen Time Te Pamposhtur
Mesazhe: 2683

Une sot jam culluf fare , dmth pa brek fare , ooooooooooooooooooo sa fresket

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2005 17:11
GENTI_the_KING nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të GENTI_the_KING Kliko këtu për të kontaktuar me GENTI_the_KING (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: GENTI_the_KING Shto GENTI_the_KING në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto GENTI_the_KING në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
french kiss
Anetar i ri

Regjistruar: 04/10/2005
Vendbanimi: elektron i lire
Mesazhe: 2

Talking

un.....te kuqe flak i kam vesh....se knej eshte ftoht edhe pa gje fare ftofesh pastaj

Mesazh i vjetër 05 Tetor 2005 17:24
french kiss nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të french kiss Kliko këtu për të kontaktuar me french kiss (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: french kiss Shto french kiss në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto french kiss në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

tani jam vetem dhe duhet me i fresku i cik me i lon pak lirshem d.m.th asgje skam veshur

Mesazh i vjetër 08 Tetor 2005 01:51
Amstel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Amstel Kliko këtu për të kontaktuar me Amstel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Amstel Shto Amstel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Amstel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Syri_Magjik
VIP Baby

Regjistruar: 26/04/2005
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 528

BOJQELLI me te bardha!

Mesazh i vjetër 14 Tetor 2005 02:55
Syri_Magjik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syri_Magjik Kliko këtu për të kontaktuar me Syri_Magjik (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Syri_Magjik't! Kërko mesazhe të tjera nga: Syri_Magjik Shto Syri_Magjik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syri_Magjik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

Re: Re: Re: LOL

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

hahahahahaha elsaaaa i veshka pantallonat si une ai
edhe une posht i mbaj por breket smi shohin
ngaqe veshi 2 gisht breke

tani skam vesh brek fare
pizhame vetem

moj ti i ke najs i ke sexy........dreqe po i cun me sponge bob se harorj sa her shikoj kete tem me kujtohet so funnyyyyyy.....kissssss maj shote.....dreqe nje kusherira ime jetonte ne itali edhe solli tanga ne 92 ku dishim gjo ne ca ishin ri edhe rripin e vishnim nga para .....loooooooool

orange thongz.......grrrrrrr

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 03:00
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Syri_Magjik
VIP Baby

Regjistruar: 26/04/2005
Vendbanimi: USA
Mesazhe: 528

Re: Re: Re: Re: LOL

Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa

moj ti i ke najs i ke sexy........dreqe po i cun me sponge bob se harorj sa her shikoj kete tem me kujtohet so funnyyyyyy.....kissssss maj shote.....dreqe nje kusherira ime jetonte ne itali edhe solli tanga ne 92 ku dishim gjo ne ca ishin ri edhe rripin e vishnim nga para .....loooooooool

orange thongz.......grrrrrrr

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

THIS IZ veri fani!

P.S TE KUQE ME LULE TE BARDHA

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 06:39
Syri_Magjik nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Syri_Magjik Kliko këtu për të kontaktuar me Syri_Magjik (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Syri_Magjik't! Kërko mesazhe të tjera nga: Syri_Magjik Shto Syri_Magjik në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Syri_Magjik në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Amstel
me kerkoi kush????

skam vesh hic sot lirshem

Mesazh i vjetër 15 Tetor 2005 17:58
Ora tani: 03:32 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 55 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > ~Cfare ngjyre i keni te brendshmet sot?!~

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar