Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 291 292 293 294 295 296 297 298 299 [300] 301 302 303 304 305 306 307 308 309 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
cecilia
Adoleshente

Regjistruar: 14/04/2006
Vendbanimi: Në bankat e shkollës.
Mesazhe: 8180

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

jo akoma po merrem me skuqjen mishin si e do te pjekur mire apo jo ...ullinj vlore apo berati gjise katuni o qyteti ...

Dua edhe une mish te pjekur...mundesisht ne nje tavoline me glak e shejtone, s'diskutohet qe edhe biondia ne krye te tavolines

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 08 Mars 2010 01:36
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Piktor
Artist

Regjistruar: 03/02/2007
Vendbanimi: larg & afer
Mesazhe: 10972

Bashkangjitje: Kliko për të hapur këtë file në një dritare të re torta.jpg
Ky file është shkarkuar 18 herë.

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

oooooooo Piktoroooooo , do e hapim ate gostine ne ? Biondeeeeee i bone mezet apo jo

Glak sapo hengra torten une, keshtuqe beni qef ju ne lokal sonte

Mesazh i vjetër 08 Mars 2010 01:37
Piktor nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Piktor Kliko këtu për të kontaktuar me Piktor (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Piktor Shto Piktor në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Piktor në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:

urdhero ?

a te thash qe .......... disa gjona bohen ma mire shpejt e shpejt
ndiq instiktin dhe .... eshte e sigurt qe nuk do harrohen detajet ( e kom nga esksperienca )

oooooooo Piktoroooooo , do e hapim ate gostine ne ? Biondeeeeee i bone mezet apo jo

Jo jo tani qe do me formoj shejtonia per kto gjojna, nuk boj asnje hap t'gabum...ik ore se do gjeni hotel me 5 yje ju me mua

Nuk ndjek instiktin me, do ndjek llogjiken

Mesazh i vjetër 08 Mars 2010 01:38
cecilia nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të cecilia Kliko këtu për të kontaktuar me cecilia (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: cecilia Shto cecilia në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto cecilia në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

al sangue

vetem nxito içik se i hongra kto qe kam ktu afer .....

apo nuk jan vesh sonte
o zot o zot ........
o Cecilia ........... a te keqen , mo na ngatarro me kto : " no coment " , se harroj me perdor pirun e thika

"Vështroni ç'kam pasur të fshehur kaq vjet,
Futni pirunjtë e provoni, nëse më doni vërtet!"

NO COMMENT

po mi pooooooooooooooo njeh llogjik zemra , pasioni ??

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 08 Mars 2010 01:40
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Dua edhe une mish te pjekur...mundesisht ne nje tavoline me glak e shejtone, s'diskutohet qe edhe biondia ne krye te tavolines

une jam ne guzhine po gatuj ...vashdoni ju defrehuni po kujdes se jeni 2 femra me nje mashkull ...thirrni noj tjeter tju beje shoqeri

Mesazh i vjetër 08 Mars 2010 01:42
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:

al sangue

vetem nxito içik se i hongra kto qe kam ktu afer .....

apo nuk jan vesh sonte
o zot o zot ........
o Cecilia ........... a te keqen , mo na ngatarro me kto : " no coment " , se harroj me perdor pirun e thika

"Vështroni ç'kam pasur të fshehur kaq vjet,
Futni pirunjtë e provoni, nëse më doni vërtet!"

NO COMMENT

po mi pooooooooooooooo njeh llogjik zemra , pasioni ??

Vdekshaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Si te ndjek robi qe te do vertet

Mesazh i vjetër 08 Mars 2010 01:43
cecilia
Adoleshente

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

une jam ne guzhine po gatuj ...vashdoni ju defrehuni po kujdes se jeni 2 femra me nje mashkull ...thirrni noj tjeter tju beje shoqeri

Akoma me mire do t'a bojme telef...

Ti pergjigjet oreksit tone nje me nje

Mesazh i vjetër 08 Mars 2010 01:44
Glaukus
i heshtur ....

Regjistruar: 23/04/2006
Vendbanimi: buzë detit
Mesazhe: 6705

Citim:

Vdekshaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Si te ndjek robi qe te do vertet

a thuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ?? sbohem telef kollaj joooooooooooooooo

pa i bredh gjith dhomat e atij hotelit " 5 yjesh " gjer ne detajet ma te vogla

- Hene duam ne heshtje,ashtu siç jam mesuar edhe une te dashuroj,ne Heshtje..Dhe vendosem te jetojmë të ndarë dhe të dashurojmë në heshtje!Kjo ishte menyra e vetme për të qendruar sa me afer njëri-tjetrit ..ndonese jo me trup.. por me zemër!

Mesazh i vjetër 08 Mars 2010 01:48
Glaukus nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Glaukus Kliko këtu për të kontaktuar me Glaukus (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Glaukus Shto Glaukus në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Glaukus në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BIONDIA
Ne zemren tende.

Regjistruar: 02/03/2006
Vendbanimi:
Mesazhe: 10184

Citim:

qyqa do ma merrkeni ne qafe ty te kam frike cec se ti ke oreks te madh ....

Mesazh i vjetër 08 Mars 2010 01:55
BIONDIA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BIONDIA Kliko këtu për të kontaktuar me BIONDIA (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BIONDIA Shto BIONDIA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BIONDIA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
cecilia
Adoleshente

Citim:

a thuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ?? sbohem telef kollaj joooooooooooooooo

pa i bredh gjith dhomat e atij hotelit " 5 yjesh " gjer ne detajet ma te vogla

Vdekshaaaaaaaaaaaaaa o zot

Per ato detaje po vuaj une...

Biondia jam e lemeritshme fare, jo thuaja glak kto qe te marri masat e duhura

Mesazh i vjetër 08 Mars 2010 01:59
Ora tani: 12:08 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 291 292 293 294 295 296 297 298 299 [300] 301 302 303 304 305 306 307 308 309 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Mejhone "REHATI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar