Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
ja prit dhe nja 8 minuta e bejme ne 12 e 30 hahhah ke thene noj here e para "te dua "?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
joooo por ama kam gjujt dhe e kam bere per vete e para ti?
__________________ .
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Flej ti... Une foton po e hedhi po ty merak nuk te mbet besoj
jooo aspak ...e parapriva pozicionin e ri timin ne konkurs....thashe shoqeruesja e 3te e missit tju them naten une goca?
kam thene nje here dhe me shkoi huq nuk ndiente ate qe ndieja une ec mo lomsh hesapi kur e tha ai pastaj se doja ma une hahaha e jetuam te lumtur Sa here ne jave shkon ne palester?
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Po bej ne plan te iki perdite se kam shtuar ca. Ngjyra qe preferon me teper ne veshje?
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Te zezen dhe grihen...e fiksuar.. Deb* do na i nxjerresh edhe ti nje foto se mbarum eduke ba parade ne andej
e zeze Debora imen hyne ti qe do iki te flej une ...Kati ti ke noj vella u pa puna imen hahaaha Si e kalove diten ?
Jo keq ne pune sot. Se ndjeva shume lodhjen. Kat kur te humbas kilet e teperta do e nxjerr nje. Si ka dale moda e pantallonave sivjet andej, si citjane?
Citjanet ka nja 3 vjet qe i veshi une..Por eshe keto klasiket me bel lart me shkojne Ndjeki moden qe me shkon dhe ndihem komode Deb* Jeni e fiksuar pas modes?