Regjistruar: 29/12/2007 Vendbanimi: ...... Mesazhe: 5021
Citim:Po citoj ato që tha Iyua C'fare esht e rendesishme dhe "kopetente" per mua smund te jete per ty dhe anasjelltash. A beson ndonjecik te pakten? p.sh kjo evisa e ben fene myslimane appealing:p
Citim:Po citoj ato që tha Iyua C'fare esht e rendesishme dhe "kopetente" per mua smund te jete per ty dhe anasjelltash. A beson ndonjecik te pakten?
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Bashkangjitje: coffee.jpg Ky file është shkarkuar 23 herë.
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Film te rai uno..
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 25/06/2011 Vendbanimi: Greqi Mesazhe: 3
po ha darke
__________________ Duke i thyer zemren miqve Plotesohen deshirat e armiqve!!!!
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
po pres .
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po pres . erdha
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA po pres .
__________________ .
hajde shejtone se miq dua sonte te me heqin kete zjarrmi qe mka hyp nga djegjae diellit
une thashe pale ca zjarmie tka kap ty shoqe hahahaa une po clodhem
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil une thashe pale ca zjarmie tka kap ty shoqe hahahaa une po clodhem jo mi shoqe jo skam zjarrmi dashnie keto kohet e fundit po rritemi dhe ti hahahahah hahaha
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil une thashe pale ca zjarmie tka kap ty shoqe hahahaa une po clodhem
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA jo mi shoqe jo skam zjarrmi dashnie keto kohet e fundit po rritemi dhe ti hahahahah hahaha dashuria snjef moshe Bionde
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA jo mi shoqe jo skam zjarrmi dashnie keto kohet e fundit po rritemi dhe ti hahahahah hahaha