Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
1 + 1 = 3
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Kat, nuk te kam zili hic.. po hic fare ama.
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Kat, nuk te kam zili hic.. po hic fare ama. E mire, as kapelen qe kam vene tani s'duhet ta kesh zili...
Citim:Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo Kat, nuk te kam zili hic.. po hic fare ama.
__________________ .
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha E mire, as kapelen qe kam vene tani s'duhet ta kesh zili... Ku kapele? OO
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha E mire, as kapelen qe kam vene tani s'duhet ta kesh zili...
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ku kapele? OO Do te ta demostroj me foto..vetem ty... Dulcis mbyll syte ti!
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ku kapele? OO
T'i hap tani?
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
sa i poshter ehst moj paaaaaaaaaahhhhhhh
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Do te ta demostroj me foto..vetem ty... Dulcis mbyll syte ti! Po une te shoh Mc. Sa bukur ^_^
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Do te ta demostroj me foto..vetem ty... Dulcis mbyll syte ti!
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po une te shoh Mc. Sa bukur ^_^ Ti e ke te ndalume, ktheje koken. Kjo e embla ne fund me duket se ka vene syze
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po une te shoh Mc. Sa bukur ^_^
Shesim Kapele per femra Cmimi sipas kokes