lubi
shume pune

Regjistruar: 06/05/2005
Vendbanimi: shtepi
Mesazhe: 378
|
meqenese tema eshte qe mund te bejme edhe verejtje,dua te them se me ben pershtypje jashte mase fakti qe pavaresisht nga cfare do lloj teme,shume nga forumistat jo vetem qe nuk i permbahen fare temes fillestare,jo vetem qe shkruajne cfare ju vjen aty per aty per gjera fare pa lidhje mbi ate cfare po diskutohet.......ajo qe ve re une sidomos koheve te fundit ne forum me ben me te vertete pershtypje fakti qe kapen pas thenieve te njeri-tjetrit,,komentojne te ngeshem shkrimet e batutat e tyre per ore me rradhe..........................fatkeqsisht kjo nuk ndodh ne nje apo dy tema aty ku debati eshte fare i lire dhe tema po thuajse e pa percaktuar //////////me ben pershtypje qe edhe kur temat jane per politiken,shkencen,artin,letersine,sociale..apo ku di une,,,eshte i njejti **avaz**i perhershem:
PO CITOJ
TI THE
UNE THASH
MOS ME FOL MUA ASHTU
TI NUK E MERITON TE JESH KETU
E DI UNE CFARE DO TI
SE NE JEMI>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
nuk dua te paragjykoj njeri por me te vertete me duket se teprohet ne mjaft raste
hap nje teme qe me intereson dhe me ben kurioze me titullin e saj dhe filloj me pas lexoj **debatet**e zjarrta mes forumisteve tane qe nuk pushojne *se lavderuari**njeri-tjetrin.....