Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil sa mbarova dreken dhe do fle gjume U gonna sleep sleep motra? Paske vujt mi mbreme?
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil sa mbarova dreken dhe do fle gjume
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Po shof amoren qe po del sa i mir o bo
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
Citim:Po citoj ato që tha shelgu U gonna sleep sleep motra? Paske vujt mi mbreme? vuajtjet per njerezit jane vllai ... na zune do i heqim skemi cbejme
Citim:Po citoj ato që tha shelgu U gonna sleep sleep motra? Paske vujt mi mbreme?
__________________ .
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Po gatuaj....dhe po pres mos vjen supermarketi ke dera e shtepise,se po pertoj te dal
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po gatuaj....dhe po pres mos vjen supermarketi ke dera e shtepise,se po pertoj te dal Une kam dergu burrin ne supermaket. Ja nje nga te mirat e te qenurit e martuar.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Po gatuaj....dhe po pres mos vjen supermarketi ke dera e shtepise,se po pertoj te dal
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Une kam dergu burrin ne supermaket. Ja nje nga te mirat e te qenurit e martuar. Jo moj,pse vetem per kete arsye do martohem Do rri pa ngrene neser
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Une kam dergu burrin ne supermaket. Ja nje nga te mirat e te qenurit e martuar.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Jo moj,pse vetem per kete arsye do martohem Do rri pa ngrene neser Une thashe nje nga te mirat, dhe jo e vetmja.
Citim:Po citoj ato që tha Eria Jo moj,pse vetem per kete arsye do martohem Do rri pa ngrene neser
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Une thashe nje nga te mirat, dhe jo e vetmja. Mos ja thuj Erias te gjitha
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Une thashe nje nga te mirat, dhe jo e vetmja.
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Mos ja thuj Erias te gjitha Ou Edhe ti di dike,te mirat e te pasurit burre
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Mos ja thuj Erias te gjitha
Po ty shelg ti them, apo i di vet?