Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku... Vlerësimi i Temës: 46 votime, mesatarja 3.91.
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

shume t ebukura
oh zot nga i mesoni gjith keto barsaleta ju re????????

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 09 Prill 2004 21:35
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
JaM_VlOnJaTe
kush tha qe kam?

Regjistruar: 07/07/2003
Vendbanimi: ketu, ku tjeter?
Mesazhe: 353

Talking

hahaha...te papara fare

Mesazh i vjetër 20 Prill 2004 02:20
JaM_VlOnJaTe nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të JaM_VlOnJaTe Kliko këtu për të kontaktuar me JaM_VlOnJaTe (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: JaM_VlOnJaTe Shto JaM_VlOnJaTe në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto JaM_VlOnJaTe në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Fieraku
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 16/05/2003
Vendbanimi: Belgjik
Mesazhe: 55

Red face

hi

e moj Mizze po qesh eee? edhe ti nuk mbahesh per barcaleta moj sikur ha gazet mengjes per mengjes

Mesazh i vjetër 20 Prill 2004 03:49
Fieraku nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Fieraku Kliko këtu për të kontaktuar me Fieraku (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Fieraku Shto Fieraku në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Fieraku në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
MiStrDevil
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 19/03/2004
Vendbanimi: aty jetoj ene un
Mesazhe: 74

There is this good old barber in some city in the US.

One day a florist goes to him for a haircut. After the cut, he goes to pay the barber and the barber replies: "I am sorry. I cannot accept money from you.I am doing communityservice." The Florist is happy and leaves the shop.The next morning when the barber goes to open his shop, there is a thank you card and a dozen roses waiting at his door.

A policeman goes for a haircut and he also goes to pay the barber after the cut. But the barber replies: "I am sorry. I cannot accept money from you. I am doing community service." The cop is happy and leaves the shop. The next morning the barber goes to open his shop, there is a thank you card and a dozen donuts waiting at his door.

An Albanian software engineer goes for a haircut and he also goes to pay the barber after the cut. But the barber replies: "I am sorry. I cannot accept money from you. I am doing community service." The Albanian software engineer is happy and leaves. The next morning when the barber goes to open his shop, guess what he finds there

...
Can you guess?
Do you know the answer yet?
Come on, think like an albanian...
Too Funny
... a dozen Albanians waiting for a free haircut!!

Mesazh i vjetër 20 Prill 2004 19:49
MiStrDevil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të MiStrDevil Kliko këtu për të kontaktuar me MiStrDevil (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: MiStrDevil Shto MiStrDevil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto MiStrDevil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
trojani
Veteran ne forum

Regjistruar: 20/12/2003
Vendbanimi: danimarke
Mesazhe: 900

E bukur kjo mistrDevil, shume e bukur.

Mesazh i vjetër 21 Prill 2004 00:49
trojani nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të trojani Kliko këtu për të kontaktuar me trojani (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: trojani Shto trojani në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto trojani në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
_mIzZzA_
Lala

Regjistruar: 04/01/2004
Vendbanimi: nuk jam e para por jam numbri NJI
Mesazhe: 1312

Re: hi

Citim:
Po citoj ato që tha Fieraku
e moj Mizze po qesh eee? edhe ti nuk mbahesh per barcaleta moj sikur ha gazet mengjes per mengjes

ahhahahahahhha e di e di jam e llatarshme edhe un po ca ti besh ..........
sa di un po pertoj ti shkruaj re pertoj ca ti besh. nuk kam koh te rri shume ne internet jam e zen po sa t ejem do mundohem te shkruaj ca kush te me vi ne mendje po edhe ti shejtan je aman me ato qe tregon........
MistrDEvil ahhahaah e bukur ajo

Mesazh i vjetër 21 Prill 2004 04:35
_mIzZzA_ nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të _mIzZzA_ Kliko këtu për të kontaktuar me _mIzZzA_ (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të _mIzZzA_'t! Kërko mesazhe të tjera nga: _mIzZzA_ Shto _mIzZzA_ në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto _mIzZzA_ në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vanesa
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/03/2004
Vendbanimi: London
Mesazhe: 35

david beckham

e kishin ftuar david beckham ne nje konference shtypi dhe e pyesin se cmendonte per tacktikat. he goes: i like them cos they make my mouth fresh... i kthehet gazetari.... no ticktacks ju muppet , tacktics.

nuk eshte very funny po mundohuni te buzeqeshni.

Mesazh i vjetër 21 Prill 2004 17:09
vanesa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vanesa Kërko mesazhe të tjera nga: vanesa Shto vanesa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vanesa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ana_Detroit_Playa
i didn't do it ......!!!

Regjistruar: 09/01/2004
Vendbanimi: michigan
Mesazhe: 12

Thumbs up

lool

Vanesa

The best part was the last one: its not funny but try to smile-hahhahhhahah

MiSrterDEVIL-that was a good one
Hahahahahhah

O zot i madh ku i gjeni gjith kto, mua mi tregojn sot edhe te nesermen i harroj

Mesazh i vjetër 21 Prill 2004 19:14
Ana_Detroit_Playa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ana_Detroit_Playa Kliko këtu për të kontaktuar me Ana_Detroit_Playa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ana_Detroit_Playa Shto Ana_Detroit_Playa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ana_Detroit_Playa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vanesa
Anetar i regjistruar

ana_detroit

ana rrofsh qe e paske marre mundimin me e lexu. kjo me poshte eshte per ty. ketu futja nje te qeshur...
ne nje fshat grate kur shkonin te rrefeheshin te prifti, nuk thonin qe ja kemi dredhur burrit po perdornin fjalen " kam rreshkitur" dhe prifti i kuptonte. nje dite vjen nje prift i ri. vijne grate me rradhe.. fillon e para- o prift kam rreshkit. po ashtu e dyta dhe me rradhe. pa cpa prifti shkoi te perfekti. i thote.--.. zoti perfekt duhet te beni ndonje gje me rruget e fshatit se ngelen grate duke rreshkit. prefekti qe e dinte si ishte puna i thote... -ska gje o pritf se nuk i gjen gje. ----mire mire thote prifti po dhe ajo gruja jote ka rreshkit nja dy here.
fund....

Mesazh i vjetër 21 Prill 2004 22:07
vanesa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vanesa Kërko mesazhe të tjera nga: vanesa Shto vanesa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vanesa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vanesa
Anetar i regjistruar

plaku ne maternitet

nje xhaje shkon ne maternitet se po i lindte gruaja. po rrinte aty ne korridor dhe po priste. aty prane ishin dy goca te reja dhe donin me u tall me xhajen. fillon njera... o xhaje po ti me ca do pjellesh cun a goc... xhaja e shkrete po bente sikur nuk degjonte. ja hedh tjetra he mo xhaje na trego se ca do pjellesh... dhe kjo vazhdon per nje kohe te gjate. xhajes i hypen nervat dhe i thote... elefant do pjell.- uaaa mo xhaje- hidhen ato te dyja- ku e di ti? e di i thot xhaja se ka njerre nocken poshte.

Mesazh i vjetër 21 Prill 2004 22:18
Ora tani: 20:47 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të qeshim pak... > te qeshim se bashku...

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar