Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Bledumi
----------

Regjistruar: 06/09/2003
Vendbanimi: Tr
Mesazhe: 2110

o Shenjtoro..o Tiiiiinooooo Shif ca nicku ky mer plak.
Taqo,Kico,Tino....Jorgo :p.

Cuba Libra is on the table.Ja nje me fund per gjithe grupin e vjeter,se u bo kohe pa pi njehere me ju.
Per shendetin e te gjitheve pra.

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2004 00:21
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Shenjtori
Still Angel

Regjistruar: 15/09/2003
Vendbanimi: FREE
Mesazhe: 765

Mos me caj rrrrrrrrrrocken..........

Harrove Valentine

Hej, i more leje shefit ti qe e hape forumin??? Nga shoke zyre, qe ketej e tutje do me therrasesh SHEF...:p:p

More vesh Tiiiiiiiiiinoooooooooooo.

P.S: Futi i vrap qe ne pike te mengjesit andej nga plazhi.

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2004 02:04
Shenjtori nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Shenjtori Kliko këtu për të kontaktuar me Shenjtori (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Shenjtori't! Kërko mesazhe të tjera nga: Shenjtori Shto Shenjtori në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Shenjtori në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

O Bledum, e prure koken mer pijanec i parikuperueshem? Dole nga faza e cintoksikimit apo te nxorren te semure kronik i pashprese? He edhe sot qyl do pish apo do besh sikur do paguash gjasme?
Shenjo si qenka kjo puna e shefit mo?

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2004 02:09
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
hirushja
Lule mos prekese

Regjistruar: 07/08/2003
Vendbanimi: Misterioze
Mesazhe: 1475

Shiko shiko, e fute koken O Xhimo. S'rri dot ti pa thashetheme e keqja eshte se edhe te tjeret i ben si vetja:p.

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2004 02:51
hirushja nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të hirushja Kliko këtu për të kontaktuar me hirushja (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: hirushja Shto hirushja në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto hirushja në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
BluE_icE
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 23/06/2004
Vendbanimi: on the palm of God's hand
Mesazhe: 200

he ?

u mblodhet juve? Pushimet mire?
jo per gje ,shume rehat kish mbetur forumi pa ju

nje mountain dew per mua :p

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2004 03:21
BluE_icE nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të BluE_icE Kliko këtu për të kontaktuar me BluE_icE (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: BluE_icE Shto BluE_icE në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto BluE_icE në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

po ku je o bled se na thave syte kane rene gjith ne heshtje

una dua nje pije te forte s'qenka kollaj te largosh transformimet qe te ben koha dhe te mbetesh njelloj ne thelb.

shenjo po pi nje jb me ty po me akull

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2004 20:57
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

o Cim rakia,po ca ke mer.Ne vend qe te thuash ndonje fjale te mire,direkt me sherr :pSke faj ti jo.E ke edhe nga vapa (se rakia te ka degraduar fare)

Ana,he mi.Une ketu them se jam.andej-ketej-gjithandej.ti si kalove me pushimet ketej.?Gjynaf qe s'u takuam.

O Lor,ku je mi.Na thave syte na thave.Gjithe pushimeve per forumin kam menduar,me gjithe Shenjtorin.:pAty te barraka e Taqos na gjeje qe ne mengjes.

O Shenjtoro..O Tiiiiiinnoooooo.
Ca jemi ne bulmetore apo fruta-perime.Na cate rrrrrrrrrrocken
O lace,merre njehere sparin ne cel mer dhe pyti kur do vijne.
E di si ka qene deti sot mer.none-none,per serf dhe te mendosh qe Bina do iki ne Itali sot ne darke. Ka per ti ik truni.
Ketej gjithcka ne rregull.Me merr ne tel per te me thene ca do bojme per neser.

Ja nje raki nga ajo e Kicos mua

Mesazh i vjetër 22 Gusht 2004 23:56
Bledumi nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Bledumi Kliko këtu për të kontaktuar me Bledumi (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Bledumi Shto Bledumi në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Bledumi në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
jimmy84
Veteran ne forum

Regjistruar: 12/12/2003
Vendbanimi:
Mesazhe: 1021

O Hirushe po ty xhan pse te djeg? Ja e lexoi Shenjtori dhe nuk e vuri ujin ne zjarr hic? Ca ke moj goce, si e ke hallin? Pi ndonje gje te keqen qe te qetesohesh se paguaj une

O Lorie po edhe nje here qe na nderove (me ardhjen tende dmth) na ofendove menjehere moj? (une bej sikur jam prekur ne shpirt gjasme )

O kellire si po ja kalon andej? Po dezifektohesh me nafte eee? Tani te mban deti siper eee? (Ty ne fakt edhe pa nafte te mban deti siper se rakia eshte me e lehte se uji )
Hajde nje J&B shqeto mua se Bledumi po cintoksikohet ne det tani.

Mesazh i vjetër 23 Gusht 2004 13:43
jimmy84 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të jimmy84 Kliko këtu për të kontaktuar me jimmy84 (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të jimmy84't! Kërko mesazhe të tjera nga: jimmy84 Shto jimmy84 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto jimmy84 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Bledumi
----------

Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84

O kellire si po ja kalon andej? Po dezifektohesh me nafte eee? Tani te mban deti siper eee? (Ty ne fakt edhe pa nafte te mban deti siper se rakia eshte me e lehte se uji )
Hajde nje J&B shqeto mua se Bledumi po cintoksikohet ne det tani.

O Jimm rakia,po kam nja 5 dite qe kam ardh mer,c'me thua si po ja kaloj.Tani ne pune plak,boll me pushime.I lujta fene kete vit,1 muaj mo.U merziten pushimet nga mua :p.
Ca ishin gjithe ato lajme te naftes mer aman.Andej vetem 1 dite ishte deti me nafte,diten tjeter u pastrua.Mua me merrnin cdo dite ne cel dhe me thoshin:- Po vdesin fokat andej ?
Jimmo,pall ariu plak,me mire nuk bohej.
Plazh,alkol,bar,femra,muzike,tere muajin
Si e kam Arditin mer?Hej se fola para nja 2 ditesh ne cel me ate dhe e lame per te pire ndonje kafe.Kur te flasesh me ate,lini nje dite dhe me beni edhe mu zile,ok

O Shenjtor(o shef),o qafir,qe sje per te ngrene as per te pire,na dole cun (e di vete ti mo ),ca je tuj bo er ti.
Hej se mbarova pune une ketej,do kallosemi sot apo jo .Hec se vetem ty po te pres une.

Ja nje dopio raki do e pi me qejf.Per shendetin e cunave te Brigelit dhe per shendetin e gocave.

Mesazh i vjetër 23 Gusht 2004 22:38
Klodel
.

Regjistruar: 10/01/2003
Vendbanimi: .
Mesazhe: 5233

hej se lat nam vetem shqiptaret kam pare qe ne vend te ngrene telefonin duke qen 500 m larg njoni tjetrit shkrujn ne forum qe duhet te shkosh ne net kafe te paguash internetin
hahahaha o bledo o gjo e keqe te rraft nje e mire ishalla, megjithese te ra ja ke goxha shef. shiko mos ja abuzo miresine se ti shkul veshet pastaj

per mua nje neskafe me akullore se kam goxha pune sot po shtrydh trunin per projekte te medha kombetare

Mesazh i vjetër 23 Gusht 2004 22:49
Klodel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Klodel Kliko këtu për të kontaktuar me Klodel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Klodel Shto Klodel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Klodel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 03:52 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 296 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Lloqe Pazari > "Bari i thashethemeve"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar