amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605
|
Sot kam marre e-mailin me te bukur te jetes time. Dhe mbas gati 4 vjetesh bashke me mashkullin tim, ai vazhdon te me habise me variacionin qe sjell ne lidhjen tone,vazhdon te flirtoje me mua si te ishte ne hapat e para te njohjes, atehere kur duhet te zbulonim cdogje per nj-tj...E ai, vazhdon te me beje te pushoj se lexuari mbas cdo paragrafi qe te marr fryme thelle, te perpunoj ato qe sapo lexova, te shijoj ate ekstaz te momentit, te elaboroj ironine e nderthuar me embelsi...te perpij ate mendje aq te fuqishme.
Nuk kam qene asnjehere femer qe mund te shoqerohej me dike qe s'ishte ne gjendje te flirtonte, dashuronte cmendurisht, pa kufinj, me nje mendje pa limite, me nje 'bastard' te dores te pare qe eshte ne gjendje te beje boten te sillet rreth tije dhe meje, me nje mashkull charismatic, qe 'imponon' heshtje me bisedat e tija te mprehta ne nje rreth njerezish, nje mashkull i rrethuar nga femra por qe ngel mashkulli-i-NJE-femre...
E ne fund fare vazhdoj te pyes veten se cfare kam bere ne jete per te merituar kete njeri? E pergjigja e pyetjes vazhdon ende te ngelet enigme per mua...
Modifikuar nga amor alucius datë 23/11/2007 ora 21:51
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|