lorie
you fascinate me...

Regjistruar: 24/07/2003
Vendbanimi: in you
Mesazhe: 3137
|
Citim: Po citoj ato që tha kurti
my feelings are not hurt lorie lol
i thank you anyway
por ka shume keqkuptime kjo puna e marjuanes nga njerzit qe nuk e kane provuar ose nga ata qe e kane provuar dhe kane patur reagim te keq, me paranoja enxiety etj etj, efekte qe maruajana kur kultivohet ne vende te ndryshme nga njerz te ndryshem ka efetk te ndryshem si e kane rritur, gjithashtu edhe personaliteti i njerze, ndryshe ndryshe rreagim kane gjithe njerzit ne marjuana.
e pij nganjehere se me relakson, dhe shijoj musiken komedine ushqimin etj
me periudha, dhe e le kur dua une. nuk jam adoleshent and its not my first rodeo
nje keqekuptim i zakonshem tipik eshte se njerzit kujotjn se marjuana eshte vetem fillimi qe te dergon ne groga me te forta.
dhe pikerisht kjo llogjike me ben te mos me plasi cfar mendon kush, se jane komplet off.
p,sh with my x girfriend in santa barabra babai i saj ishte sherif i dale ne pencion, dhe kur loznim golf, ai na dredhte ndonje joint.
drogaxhi nuk mund ta quaj nje tip si ai, trust me nejse
ok, kurti ,ti e di, por mbaj mend shume mire qe ai episodi qe pershkruajte gjate ditelindjes ishte icik me i erret se c'po e pershkruan tani kaq nonchalantly dhe pasi e mendova mire mu duk i papershtatshem qe e shkruajta publikisht , po sic duket ti s'e ke prob. cool man,you know yourself better than anyone.
u sqarove ti djaloshi gazetar?
P.S. E mire, po s'me the hic s'je kurjoz te vizitosh ndonje kishe qe mund te te rekomandoj une kurt? hihi
Philippians 4:8-Finally, brothers, whatever is true, whatever is noble, whatever is right, whatever is pure, whatever is lovely, whatever is admirable--if anything is excellent or praiseworthy--think about such things.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
|