Regjistruar: 14/05/2006 Vendbanimi: Bitchfield Mesazhe: 2637
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Mendime atehere Ku pitja al Pitja ime e rradhes eshte: ca ore fleni gjume ne darke? una flej vone ndersa ali nuk e di ti ne ca ore fle zakonisht?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Mendime atehere Ku pitja al Pitja ime e rradhes eshte: ca ore fleni gjume ne darke?
__________________ Si nuk u bera njehere moderator...
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 14/04/2006 Vendbanimi: Në bankat e shkollës. Mesazhe: 8180
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs una flej vone ndersa ali nuk e di ti ne ca ore fle zakonisht? Une flej me pulat Neser ca ore do ngrihesh ne mengjes?
Citim:Po citoj ato që tha RIP Gibbs una flej vone ndersa ali nuk e di ti ne ca ore fle zakonisht?
__________________ Sto lavorando duro per preparare il mio prossimo errore.
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Une flej me pulat Neser ca ore do ngrihesh ne mengjes? do cohem heret jo me heret se ti besoj nga ora 9 po ti ?
Citim:Po citoj ato që tha cecilia Une flej me pulat Neser ca ore do ngrihesh ne mengjes?
Regjistruar: 29/04/2009 Vendbanimi: meran- It Mesazhe: 6675
diten tjeter Zot mbi toke ka?
Regjistruar: 22/07/2010 Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura Mesazhe: 1505
Citim:Po citoj ato që tha al74 diten tjeter Zot mbi toke ka? epo tok pa zot ska o al po behet luft per prônât ku falesh ?
Citim:Po citoj ato që tha al74 diten tjeter Zot mbi toke ka?
__________________ Monologu esht tymi i flakve te brendshme te shpirtit.
ne gote. humbet kollaj toruan?
Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Per asgje! Je implusiv/impulsive? ps: Mirembrema forumi!
__________________ .
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Jo shume. Cfare do te behesh kur te rritesh?
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
Dale te rritem iher, pastaj do mendojme I lidh floket me 2 bishtaleca?
hehehe Pse, te pelqejne?