Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Po ha. Kam bere nje si tip fergese Tirane. Nuk ka dale e keqe.
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Po ha. Kam bere nje si tip fergese Tirane. Nuk ka dale e keqe. te bafte mir deb une sa pshtova prej nje grupi t cmendurish hahaha ishim ba tre online nje ne cel ma paten ca by................... hahaha zoti u arllte hakut
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Po ha. Kam bere nje si tip fergese Tirane. Nuk ka dale e keqe.
po nigjoj nje kenge ne bot se di kush kendon a zeri i ngjan si sinan hoxha video titullohet dashuri e vertet super qenka eshtrat mi ka lige
Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
nani nani do bej pas pak
__________________ .
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil nani nani do bej pas pak hajt ishalla po ritesh dhe ti
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil nani nani do bej pas pak
Citim:Po citoj ato që tha dylan hajt ishalla po ritesh dhe ti rrofsh ... ti mos fli se je rritur boll
Citim:Po citoj ato që tha dylan hajt ishalla po ritesh dhe ti
po shifja bet anijet e angel filloja te mendoj veten shetitje tesh ne ewndrra me sy hape
Regjistruar: 28/10/2010 Vendbanimi: Dans tes rêves.. Mesazhe: 8269
Po pij nje kafe.
__________________ "Tmerrohem kur e mendoj boten pa mua!!"--Jean-Paul Sartre
Regjistruar: 16/03/2010 Vendbanimi: Mesazhe: 4846
Sapo bera nje tullumbace me cimcakiz.. u u sapo bera nje tjeter
__________________ Ka dy rregulla per te arritur suksesin: 1- Te mos rrefesh kurre gjithcka di.
ahhahahahahhaa mos te lyret hunda ty lol