Regjistruar: 22/07/2010 Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura Mesazhe: 1505
me se fundi mesova te ridimesionoen fotot uraaaaaaaaaaa
__________________ Monologu esht tymi i flakve te brendshme te shpirtit.
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
junou what? hahaha. kurti i thote Erias, me mendo mu kur te flesh se jom boring. Ca dreqi mer jahu. E ka me hile moj cuce. Mos e bej se te del lugat ne enderr.
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Cedrus, per ate kerkesen time s'behet gje thua?? O Antip, po byçe emo-sh ke vene ti?
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
amor amor as kjo ste pelqen mi pu pu pu sa te veshtir jeni
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ amor amor as kjo ste pelqen mi pu pu pu sa te veshtir jeni ja se po e ndrroj çik , po kam hall se do plas lufta
Regjistruar: 18/05/2009 Vendbanimi: vlore Mesazhe: 5487
shume vape pas nje kafe te nxehte the stomakun ma ka djeg mjesi krejtve nje puthje per krejt dy mendime casti
dylan gjes gjes tani u gdhi nga ti
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ dylan gjes gjes tani u gdhi nga ti kshu e kemi ne diten nat e naten dite
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ dylan gjes gjes tani u gdhi nga ti
ashu duhet tani
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Cedrus, per ate kerkesen time s'behet gje thua?? Ti ke kerkesa tunduese amor. Une jam i virgjer. Kshu qe duhet te kaloj etapat nje nga nje.
Citim:Po citoj ato që tha amor alucius Cedrus, per ate kerkesen time s'behet gje thua??