Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > "uNe dhe "tI" Vlerësimi i Temës: 12 votime, mesatarja 4.33.
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
lova
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 08/08/2003
Vendbanimi: Ne qiellin e shtate
Mesazhe: 432

Wink

plloshtani po ti shif sa mire jane shoket e tu ore tiger_aspect dhe keni, hec hec se ben gjasme ti.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 18:18
lova nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të lova Kliko këtu për të kontaktuar me lova (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: lova Shto lova në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto lova në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Ulur buze detit kete nate magjike'
Nen nje qiell , yjesh vezulluese
Enderoj perhumbur ne kerkim te engjellit
------(engjellit tim shnderuar ne Yll).

Dallget shushurisin, nga endrrat te me zgjojne
Here me lagin kembet, here sterkala leshojne
E une perseri perhumbur, yllin tim kerkoj...

Ti mes yjesh, me sheh, me degjon, e une te pyes: C'fare ben?
Ikjen pse zgjodhe? Kaq larg pse qendron?

Po mbledh shkronjat e para
UNE DHE TI ato krijojne
Jeta mizore vertet na ndau
Por shpirtrat jo,ato bashke jetojne!!!!

((((Une dhe TI))))

Mesazh i vjetër 19 Mars 2004 23:47
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Me rrofsh sa Malet e Sharrit! Mona. Te lumte moj e paharruar! Kjo poezi me ka venduar te gjithe nervat e acaruara ne gjume te thelle, dhe qe ne heshtje me pikturon thellesine e shpirtit, me nje joshje te gjalle qe vjen drejtperdrejt nga kopshti i fresket i dashurise. Kur verej me sy artisti, kete poezi me ngjallet bota e nderit, ne iridishence fantastike, qe me perplas ne damare ethet e "plagosura nga...!!!, dhe me ngjyros shpirtin, ashtu si nje dallge qe kur merr vrullin e vet, me plasarit mendjen e kokes, me nje arome te kendshme. Vertet me ben te ta dashuroj poezine deri ne kulm. Kete do ta kisha veçuar si nje magji e cila ec ne kembe te veta, dhe me veçanti pikturon imazhin e kulluar qe ke ne trurin tend kaq artiste. Elozhe te veçanta nga Plloshtani. Ke thyer enigme te erret, dhe ke ngjitur driten, e nates me hene...
Ta kam respektin, dhe sonte te kam veçuar si Engjell i shnderruar ne Yll, qe triumfon para konkurrences se vete...!!! Poezi kolosale qe eshte e kushtezuar me bujen e dyfisht triumfale....
Me ke ngjallur trurin per te te pikturuar prej fillimit e deri ne fund...!!!
Tani ke forcen, dhe ke gjetur, rrugen, dhe shtepine e engjejve.
Emfaze e shpirteruar...
Me respekt

Mesazh i vjetër 20 Mars 2004 01:15
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
SUNBELOVED
Tequila`Spirit

Regjistruar: 29/12/2002
Vendbanimi: my house, house of sun
Mesazhe: 389

MONA !!!!!!!!

Vargjet, dmth keto vargje jane per mbas vdekjes?

Mesazh i vjetër 20 Mars 2004 03:10
SUNBELOVED nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të SUNBELOVED Kliko këtu për të kontaktuar me SUNBELOVED (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: SUNBELOVED Shto SUNBELOVED në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto SUNBELOVED në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Citim:
Po citoj ato që tha SUNBELOVED
MONA !!!!!!!!

Vargjet, dmth keto vargje jane per mbas vdekjes?

Keto vargje jane per dike qe eshte shnderuar ne engjell....(nuk jeton me).

Mesazh i vjetër 20 Mars 2004 18:28
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
vlora-angel
jetoj ne boten e engjejve

Regjistruar: 07/03/2004
Vendbanimi: in a house of angels!!
Mesazhe: 92

Re: "uNe dhe "tI"

Citim:
Po citoj ato që tha 008
Une the ti, edhe e gjith mota pas nesh!!!

buum buum

une edhe ai qe dua

Mesazh i vjetër 20 Mars 2004 18:31
vlora-angel nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të vlora-angel Kliko këtu për të kontaktuar me vlora-angel (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: vlora-angel Shto vlora-angel në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto vlora-angel në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ervisa
Doktoresh zemrash!

Regjistruar: 18/09/2003
Vendbanimi: U.s.a
Mesazhe: 266

Talking

Une dhe Ti
Une ne toke e ti ne qiell,
Une shemtire e Ti si diell.

Une dhe Ti
Ne kete jete plot marrezi,
Ne kete toke pa dashuri.
Une ne bore e ti ne shi.

Une dhe Ti
S'na mbetet gje tjeter,
Vec te ikim sa me larg.
Nga kjo bote e papare,
Pa adrese e pa nishan.
Une dhe Ti

Mesazh i vjetër 21 Mars 2004 13:07
Ervisa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ervisa Kliko këtu për të kontaktuar me Ervisa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Ervisa Shto Ervisa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ervisa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
volter
shpirt artisti

Regjistruar: 20/11/2003
Vendbanimi: Moscow
Mesazhe: 4646

Une dhe Ti
Ti dhe une
!!!!!!!!!!!!!!
??????????

Mesazh i vjetër 22 Mars 2004 22:40
volter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të volter Kliko këtu për të kontaktuar me volter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: volter Shto volter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto volter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
tiger_aspect
Anetar i regjistruar

Regjistruar: 10/02/2004
Vendbanimi: bace me lule te vyshkura
Mesazhe: 104

bravo mona, hallall ta befte zoti
ku i gjeni gjithe keto frymezime mor amani!

Mesazh i vjetër 23 Mars 2004 18:58
tiger_aspect nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të tiger_aspect Kliko këtu për të kontaktuar me tiger_aspect (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: tiger_aspect Shto tiger_aspect në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto tiger_aspect në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lozonjare
AKULLTHYESE

Regjistruar: 24/02/2004
Vendbanimi: Tek shpirti im.....
Mesazhe: 375

Citim:
Po citoj ato që tha tiger_aspect
bravo mona, hallall ta befte zoti
ku i gjeni gjithe keto frymezime mor amani!

hahahahah neper citat qe jane te perkthyera ne shpirtarat e poetve tane te pazbulauar rrusho...........

Mesazh i vjetër 23 Mars 2004 19:01
Lozonjare nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lozonjare Kliko këtu për të kontaktuar me Lozonjare (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lozonjare Shto Lozonjare në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lozonjare në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 12:03 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > "uNe dhe "tI"

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar