Roi
Drift in and out....

Regjistruar: 22/04/2009
Vendbanimi: Shkretetire
Mesazhe: 786
|
Citim: Po citoj ato që tha Tulipani
Oh sa e kam inat kete aktorin, sec ka bere dhe nje film me Napoleonin qe e lashe qe ne 10 minutat e para. Po kam kolonen zanore te Einaudit kuptohet.
Roi jemi baraz tani :p
Kesaj i thone ta besh sic e beri Ilir Meta tamam si thote dhe ajo shprehja "Per inat te sime vjerre shkoj me mullixhine " 
Nejse,nese vertet ka ndodh sic thua ti,pra qe e ke lene pergjysem,atehere jemi 1 me 1 ! Vihet topi ne mes dhe vazhdon loja
Mua personalisht nuk me duket aktor i keq,aspak...perkundrazi me pelqen goxha ! Faktikisht luan paksa si te thuash...pothuaj si i fjetur do thoja ! Ndoshta per kete nuk ka qene ideal per rolin e nje personi energjik,revolucionar,egocentrik e autoritar si Napoleoni !Karakteristikat e tij jane komplet te kundertat ! jane ato te antiheroit qe deshiron te kaloje ne heshtje,pothuajse pa u vene re !
S'di c'te them,une s'kam ndonje gje kundrejt aktoreve qe luajne ne menyre te tille,po e lidh ketu dhe me "debatin" e Toni Servillo-s ! Thjesht mendoj se jo te tereve u shkon ai lloj interpretimi ! Psh Danielit po e Tonit jo... gjithmone sipas meje !
Varet pastaj edhe nga filmi qe luajne,rregjizori,skenaristi,trama,e nje sere detajesh te tjera qe konteksti i xhirimit te nje filmi te ofron !