Regjistruar: 02/09/2006 Vendbanimi: . Mesazhe: 12531
Katjushka doje te thoje , se per pak me bere edhe pjeshke.. Po pjeshke brune nuk ka kund Une krahe hapur ferrit jam o Eria, ja t'i provojme te gjitha ne jete...Se parajse ketu, parajse atje nuk shkon puna..
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 08/03/2010 Vendbanimi: ... Mesazhe: 459
Citim:Po citoj ato që tha BIONDIA Une merak jo moj jam shume e gezuar te pakten sdo hiqem ajo qe sjam midis shejtoresh fallco ne paradiso Eria po as ne ferr sdo me lini rehat mon une dua nje tenxhere me vete ku te jem vetem une dhe ai te pakten atje te ziejme bashke
__________________ Intiligjenca e zemres...
Regjistruar: 22/07/2010 Vendbanimi: mEs iLuzionesh te hUmbura Mesazhe: 1505
__________________ Monologu esht tymi i flakve te brendshme te shpirtit.
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Kat ^_^
Njeriu i shtrire ne divan me duket male , por me shkon per shtat me shume mua.. Ajo flokegjata me fshese ne dore tani kush i bie te jete? Se une edhe floket per dreq i kam njeren ane te shkurter e tjetren te gjate... Gjen ndonje foto neper net me modelin tim te flokeve..
Bashkangjitje: rihanna hairstyle for oval face shapes3.jpg Ky file është shkarkuar 24 herë.
Kshu psh
Por ate anen e kam pak me te gjate une.. Se dija qe i paska pasur kjo Rei, ti kisha shkuar parukieres me foto
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Por ate anen e kam pak me te gjate une.. Se dija qe i paska pasur kjo Rei, ti kisha shkuar parukieres me foto Si vura vizoren t'ia masja ...floket hahahaha...pse nuk pyet mua ti,ti e di qe une dhe BBC..jemi njisha
Citim:Po citoj ato që tha Katilesha Por ate anen e kam pak me te gjate une.. Se dija qe i paska pasur kjo Rei, ti kisha shkuar parukieres me foto
Regjistruar: 06/03/2008 Vendbanimi: Mesazhe: 5672
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ mjauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Do preferoja qe komentet duke perdorur nickun tim apo quotimet e mia ti evitoje ............. si dhe anasjelltas ............ . Faleminderit
Citim:Po citoj ato që tha Antip@tre@ mjauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Do preferoja qe komentet duke perdorur nickun tim apo quotimet e mia ti evitoje ............. si dhe anasjelltas ............ . Faleminderit pa problem iç mgjth komenti i par nuk te ish drejtuar ty
Citim:Po citoj ato që tha AmonAmarth Do preferoja qe komentet duke perdorur nickun tim apo quotimet e mia ti evitoje ............. si dhe anasjelltas ............ . Faleminderit