Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cfar mendimi keni per femrat qe i duan meshkujt e pasur?
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
amor alucius
Ennology

Regjistruar: 11/04/2003
Vendbanimi: city of the sin
Mesazhe: 7605

Fajush, nja dy-tre gjona t'shpejta po t'i rreshton teta ty:
-modeli i femres qe ti i ke parashtruar vetes nuk me kenaq. Madje jam e sigurte qe s'te kenaq as ty, ti thjeshte po ligjeron zgjedhjet e tua! Ama zgjedhjet e tua s'kane pse t'i imponohen vizioneve te mija mbi jeten.

-une njeriun s'e shoh/perkufizoj ne role gjinore, siç sheh ti femren me fshese ne njeren dore e tenxheren ne tjetren, por e shoh si qenie qe i pershtatet ambientit sipas nevojave.

-30sec te videos tende pashe per t'u bindur qe ai patriotizmi qe perdorin ca injorante te vegjel, vegel te nje sistemi ku dhe nocionet e tilla perdoret per te ngroh xhepin, eshte relevante vetem per ato per te cilet po mban keto ligjerata. Tani ç'pret? Te duartrokasim? T'i falemi pohimeve te tua te mesiperme pasi ti "qenke cun patriotik"? Apo te kthehemi ne Shqiperi sic paske bere ti, konform besimeve te tua? Apo...s'je kthyer?

Nashti, perveç diplomes, patriotizmit, femres ne tenxhere kishe ndonje argument tjeter?!

Al, po ndoshta ti kishe "martu amoren", ndoshta "amorja" s'te kishte martu ty...ehhh, jete e çuditeshme kjo, sidomos per ato qe dhe pse mundohen, s'dine te bejne as ironi bythe.

Modifikuar nga amor alucius datë 04/10/2011 ora 02:30

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2011 02:13
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Deb* është moderator/e në këtë nën-forum   Deb*
different

Regjistruar: 09/02/2007
Vendbanimi: diku aty, prane......
Mesazhe: 5515

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Yeah, tamam si ato filmat amerikane qe jane te supozuar te shihen mbi divan ne dimer dhe te jargesh tere admirim me idene: ooooh, sa ngrohteeee, sa prinder te mire qe jane qe lene femijet te hedhin miell posht-e-lart, vdiqa te fus duart ne miell dhe une. Amaannnnnnnnn, me jepni miell! Cuditerisht perfundojne perhere a. me prindin e alkolizuar b.droguar c.bishtperdredhur.

Qe kur te mos jesh e zonja te kujdesesh per veten e familjen qenka nje cilesi pozitive e femrave moderne?

Ti akoma s'je bere nene e po na mban leksione si mbahet familja!

Sinqerisht me dhimbsesh kur mendon se ne te kemi zili. Me dhimbesh kur mendoj se ti e ke te domosdoshme parane se nuk je e zonja te kujdesesh per veten dhe familjen tende.

Damn,kam kusheriren qe kur mbaroi mjekesine ju fut dhe juridikut Nx e shkelqyer ne te dyja. E mban shtepine drite dhe gatuan mjaft mire. Shume natyre e shkathet dhe e dashur me te gjithe shume e thjeshte ne komunikim me te gjithe.. Ashtu sic i takon nje mjekjeje ne fakt. He per he jeton vetem. Sigurisht qe ka pretendimet e saj. Ate po kam zili une e jo ty.

Amor mbart shume mllef perbrenda.
Kam pershtypjen se ti nuk arrin te gjesh vetveten ne boten qe te rrethon, apo nuk gjen perkrahjen qe deshiron ti dhe vjen na zbraz ne mllefin tend!
M.C Do te ta dija per nder te mos ngaterroheshe me jeten time private, ashtu si une s'te ngacmoj ty. C'me duhet fundja!

Me kujtove Paris Hilton me ato leksionet rreth rritjes se femijeve nga dadot e sherbetoret. Se ajo si puna jote s'ja ka haberin gjerave dhe mburret per kete gje. Femer moderne hesapi ci duhet te dije me shume se te vishet e ngjishet?! Kur pyeti nje here '' Cfare shitet ne Wallmart? ne nje reality show. Donte te thoshte qe une jam e pasur, dhe s'me eshte dashur te hyje ndonjehere ne nje dyqan per shtresat e varfera. Harroi qe audienca e saj qe kryesisht jane shtresat jo te pasura mund te ndihen te ofenduara. Shume femer per tu pasur zili. Nje femije te tille do pergatitesh dhe ti me keto mend qe ke.

Modifikuar nga Deb* datë 04/10/2011 ora 02:42

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2011 02:33
Deb* nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Deb* Kliko këtu për të kontaktuar me Deb* (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Deb* Shto Deb* në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Deb* në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Endri
Moderator

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

Ouch. C'ju punon zbor kjo juve. LoL ... litarin te gryka e zinxhirt te kemba

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2011 02:35
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Qe kur te mos jesh e zonja te kujdesesh per veten e familjen qenka nje cilesi pozitive e femrave moderne?

Ti akoma s'je bere nene e po na mban leksione si mbahet familja!

Sinqerisht me dhimbsesh kur mendon se ne te kemi zili. Me dhimbesh kur mendoj se ti e ke te domosdoshme parane se nuk je e zonja te kujdesesh per veten dhe familjen tende.

Damn,kam kusheriren qe kur mbaroi mjekesine ju fut dhe juridikut Nx e shkelqyer ne te dyja. E mban shtepine drite dhe gatuan mjaft mire. Shume natyre e shkathet dhe e dashur me te gjithe shume e thjeshte ne komunikim me te gjithe.. Ashtu sic i takon nje mjekjeje ne fakt. He per he jeton vetem. Sigurisht qe ka pretendimet e saj. Ate po kam zili une e jo ty.

Amor mbart shume mllef perbrenda.
Kam pershtypjen se ti nuk arrin te gjesh vetveten ne boten qe te rrethon, apo nuk gjen perkrahjen qe deshiron ti dhe vjen na zbraz ne mllefin tend!
M.C Do te ta dija per nder te mos ngaterroheshe me jeten time private, ashtu si une s'te ngacmoj ty. C'me duhet fundja!

Me kujtove Paris Hilton me ato leksionet rreth rritjes se femijeve nga dadot e sherbetoret. Se ajo si puna jote s'ja ka haberin gjerave dhe mburret per kete gje. Femer moderne hesapi ci duhet te dije me shume se te vishet e ngjishet?! Kur pyeti nje here '' Cfare shitet ne Wallmart? ne nje reality show. Donte te thoshte qe une jam e pasur, dhe s'me eshte dashur te hyje ndonjehere ne nje dyqan per shtresat e varfera. Harroi qe audienca e saj qe kryesisht jane shtresat jo te pasura mund te ndihen te ofenduara. Shume femer per tu pasur zili. Nje femije te tille do pregatitesh dhe ti me keto mend qe ke.

Kurse ti je malli i importuar per nje cope vagine nga Shqiperia, nga nje mashkull qe s'arriti te zbrase testikujt ne femra tamam shqiptare por qe shkoi e bleu nje femer pa te ardhme ne nje vend te varfer. Ti je ajo qe je e detyruar te fshehesh jeten dashurore te kaluar pasi injoranti qe ke ne krah te mori nen"klauzulen" e ndershmerise. Ti je e palumtur.
Ti je shtepiake ngaqe s'arrin te gjesh as nje pune te mirefillte, jo nga deshira per te qene e tille. Ti i sherben familjes pasi ne fusha te tjera nuk arrin sodisfaksion. Ti je anti-shembulli i asaj qe nje femer duhet te jete dhe ti NUK mund te jesh kurre shembull i mire per femijet e tu pasi ti ke deshtuar! Dhe ti po pellcet nga brenda si geshtenja nga shembujt e femrave te tjera qe s'kane rene ne nje llum siç ke rene ti. Po c'ju duhet te zinjve femije loje me miell ne guzhine kur shohin te emen plot mllef, zili e ndjenja nenvleresimi??

Leri ato brroçkullat e shtepiakes te lumtur dhe mendohu mire para se te fyesh! Une vertete mund te jem jashte realitetit tend por kjo vetem ngaqe une kompromiset e tilla ne jete s'do i beja as e vdekur!

Modifikuar nga amor alucius datë 04/10/2011 ora 02:55

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2011 02:36
amor alucius nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amor alucius Kliko këtu për të kontaktuar me amor alucius (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: amor alucius Shto amor alucius në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amor alucius në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Petter
kazmolog

Regjistruar: 20/07/2009
Vendbanimi: New York
Mesazhe: 2058

mio dio

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2011 02:47
Petter nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Petter Kliko këtu për të kontaktuar me Petter (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Petter Shto Petter në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Petter në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:

Al, po ndoshta ti kishe "martu amoren", ndoshta "amorja" s'te kishte martu ty...ehhh, jete e çuditeshme kjo, sidomos per ato qe dhe pse mundohen, s'dine te bejne as ironi bythe.

thjesht shpreha nje deshire , ashtu sic kane enderr femrat te kerkojne nje mashkull te pasur pse te mos kem enderr edhe une?!
vallaj i kisha rrit kalamajt e kisha gatujt per merak qe ti te kishe kap t'gjith majat e karierave . pa shaka ta thom.
ti po ofendon te gjithe qenien femer perfshi ketu edhe jot eme e na vjen e ligjeron sikur kushedi c'je.
nuk kam pare asnje shenje te karieres tende neper tema perkatese te forumit e na mban leksione per familjen kur akoma nuk di c'arome mban nje femije. pash zotin amor!!

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2011 02:54
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Endri
Moderator

Regjistruar: 03/01/2003
Vendbanimi: Today
Mesazhe: 1498

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
mio dio

Dhe e deshi per grua i shkreti al

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2011 02:54
Endri nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Endri Kliko këtu për të kontaktuar me Endri (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Endri Shto Endri në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Endri në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amor alucius
Ennology

Citim:
Po citoj ato që tha Endri
Dhe e deshi per grua i shkreti al

Do e marr per burre te dyte, Endri, meqe gatuan dhe lan. Gjynah qe s'pjell dhe femije.

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2011 02:56
fan fan tulipan
Anëtar Aktiv

Regjistruar: 12/09/2011
Vendbanimi: rue de fleur.Chez lule
Mesazhe: 227

Citim:

Do e marr per burre te dyte, Endri, meqe gatuan dhe lan. Gjynah qe s'pjell dhe femije.

per te gatu dhe lare gjete , per karieren jam i sigurt qe e ke, per jeten sexuale po vi une , dhe je e kompletuar

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2011 03:01
fan fan tulipan nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të fan fan tulipan Kliko këtu për të kontaktuar me fan fan tulipan (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: fan fan tulipan Shto fan fan tulipan në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto fan fan tulipan në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
al74
hamall

Regjistruar: 29/04/2009
Vendbanimi: meran- It
Mesazhe: 6675

Citim:

une i kom dhon provat e mia te virilitetit amor , kerkoj vetem 1 gru te pasur.

Mesazh i vjetër 04 Tetor 2011 03:02
al74 nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të al74 Kliko këtu për të kontaktuar me al74 (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: al74 Shto al74 në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto al74 në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 09:35 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 50 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia > Cfar mendimi keni per femrat qe i duan meshkujt e pasur?

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar