Regjistruar: 27/11/2007 Vendbanimi: EU Mesazhe: 8928
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ou Edhe ti di dike,te mirat e te pasurit burre Ncuq, te te qenit
Citim:Po citoj ato që tha Eria Ou Edhe ti di dike,te mirat e te pasurit burre
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 19/10/2005 Vendbanimi: Mesazhe: 10645
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ncuq, te te qenit Ehe...ken ju pliz tell mi
Citim:Po citoj ato që tha shelgu Ncuq, te te qenit
Regjistruar: 02/03/2006 Vendbanimi: Mesazhe: 10184
po kenaq shpirtin me nje frulato frutash te stines...po me shijon ...
Regjistruar: 09/02/2007 Vendbanimi: diku aty, prane...... Mesazhe: 5515
Po behem gati per te dale me femijet. Nuk kam nerva ti bej punet nga fillimi. Permbys e kane kthyer shtepine.
__________________ Te dua, jo per ate qe je, por per ate qe me ben te ndihem.
Regjistruar: 24/09/2003 Vendbanimi: Fajtori chat Mesazhe: 6938
vishu trash deb..
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Po behem gati per te dale me femijet. Nuk kam nerva ti bej punet nga fillimi. Permbys e kane kthyer shtepine. Hej mos i shaj femijet, se do te dale lesh ne hunde.
Citim:Po citoj ato që tha Deb* Po behem gati per te dale me femijet. Nuk kam nerva ti bej punet nga fillimi. Permbys e kane kthyer shtepine.
shelg, ckemi????
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Po lexoj Forumin
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Po lexoj Forumin Hiqe moj ket foto se nuk te shkon? Oj. Me dukesh si me mustaqe.
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Po lexoj Forumin
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Mjesi Ka na nji per kaffee? Nuk shijoka sot vetem
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.