Regjistruar: 02/05/2009 Vendbanimi: Mesazhe: 14611
kam ftuar ca miq per darke ne shtepine time ... jam ul po i pres
__________________ .
Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar
Regjistruar: 22/10/2010 Vendbanimi: thelle ne zemren tende..... Mesazhe: 2499
Nderrova foto ne forum
__________________ Nese dikush te sheh me lot ne sy, duaje sepse ka frike mos te humbet ty..
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Nderrova foto ne forum ti je ajo me floke te zeza?
Citim:Po citoj ato që tha Ashley Nderrova foto ne forum
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ti je ajo me floke te zeza? po kurse ajo tjetra motra ime
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil ti je ajo me floke te zeza?
Citim:Po citoj ato që tha Ashley po kurse ajo tjetra motra ime komplimente shume simpatike te dyja
Citim:Po citoj ato që tha Ashley po kurse ajo tjetra motra ime
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil komplimente shume simpatike te dyja Faleminderit shum
Citim:Po citoj ato që tha AngelDevil komplimente shume simpatike te dyja
Regjistruar: 23/11/2007 Vendbanimi: Frankfurt Mesazhe: 6857
Kaffee dhe
__________________ I am the author of my life; unfortunalty, I'm writing in pen & can't erase my mistakes.
po shikoj disa foto
Regjistruar: 11/04/2003 Vendbanimi: city of the sin Mesazhe: 7605
Po shoh valixhet ne dhome me nje shikim te deshperuar. S'po kam deshire fare t'i c'bej.
__________________ I love him in the summer when it sizzles, I love him in the winter when it drizzles...
Po pije dhe nje cigare e do dal te bej ndonje pazar, se ketu ke lagjia ime mbyllin dyqanet qysh ne oren 14. Te iki me larg, pertokam sot!