Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???
Per cfare gatimi Shqiptar keni mall me shume
Ky sondazh është i mbyllur.
Byrek me Spinaq 27 40.30%
Tave me Patllixhana 32 47.76%
Tave kosi 5 7.46%
Speca te mbushur 1 1.49%
Tave dheu 2 2.99%
Gjithsej: 67 votime 100%
 Ky sondazh nuk mbyllet asnjëherë [Modifiko Sondazhin (vetëm moderatorët)]

Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër
Autori
Titulli Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
IQVLORA
me pushime

Regjistruar: 17/09/2003
Vendbanimi: Europe
Mesazhe: 2750

Mirdita ju te Europes dhe mirmengjez ju amerikanet

A keni provuar mish qengji te zier ne gjalp te shkrire ne poc balte.Besoj se jo.Edhe une vete njehere e kam provuar.Shijen e tij mund ta krahasoj me shijen e mjaltit te zoges(blete e re),pra nje shije e mrekullueshme qe nuk harrohet lehte.Kur te shkoj per here te dyte ne vlore do ta provoj perseri,sepse kesaj radhe harrova.Tani qe u kthyem nuk harruam te merrnim me vete 3-4 lloje glikosh.ky lloj receli artizanal eshte i perhapur ne qytetet e jugyt dhe ato te Shqiperise se mesme,por kampionet per kete jane grate e gjirokastres dhe Delvines.Une pelqej ate lloj glikoje qe behet me levore shalqini dhe po zihem me nusen time sepse ajo me thote se je duke i dhene fund glikos prej shalqini dhe nuk na le me per te qerasur miqte.SHKODER LOCE NUK E DI PER JU SHKODRANET A E KENI TRADITE ME I QERAS MIQTE ME KSI GJANASH?POR JAM KURIOZ TE DIJ C'ESHTE AJO LLOJ GJELLE QE THIRRET PACAMURR.TE LUTEM A MUND TE NA I SPJEGOSH SE SI PERGATITET? Evisa mendoj se dhet te jesh nje zonjush e apasionuar per pergatitjen e gjelleve dhe kjo duket nga tema e cila eshte teper interesante Te gatuash mire dhe te serviresh bukur eshte nje lloj talenti tek nje zonjushe.Sa do deshironim te kishm nje vajze te cilen do ta edukonim te kishte nje edukate shembullore,do ta vishnim bukur dhe do t'i mesonim talentin e te gatuarit,sidomos te gjelleve tona tradicionale.Flas te ishte nje amvise e mire ne shtepi,por jo ta kishte profesion kuzhiniereje.Por nuk ankohem edhe me tre djemte e mij,per te cilet jam krenar.Evisa moj vajze te uroj te jetosh gjate dhe te gjesh nje djalosh, i cili te te dashuroj dhe te te beje te lumtur per gjithe jeten!Pershendetje Vlora

Denonco këtë mesazh tek moderatorët | IP: e regjistruar

Mesazh i vjetr 06 Tetor 2005 16:40
IQVLORA nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të IQVLORA Kërko mesazhe të tjera nga: IQVLORA Shto IQVLORA në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto IQVLORA në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Regjistruar: 20/07/2003
Vendbanimi: usa
Mesazhe: 2047

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

hahahahahahhaa elsaaaa ec moj se buk kallamoqit di me ba edhe une
j/k me ma fal boten sdi
me duket me veshtir se brain sergery

me miell misri mi o easy.....megjithse kush flet dreqe....une sdi me skuq dhe nej vez loooooooool

Mesazh i vjetr 06 Tetor 2005 21:06
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

me ka shku menja per petulla me djath ose mjalt .......

Mesazh i vjetr 06 Tetor 2005 21:43
elsaaa nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të elsaaa Kliko këtu për të kontaktuar me elsaaa (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: elsaaa Shto elsaaa në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto elsaaa në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Hahhahaha moj elsa une sa hengra ca petulla me mjalt, si i kishte bere mami o zot o zot.
U kenaqa...

Mesazh i vjetr 06 Tetor 2005 23:33
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
elsaaa
Grrrrrrrr

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_dr
Hahhahaha moj elsa une sa hengra ca petulla me mjalt, si i kishte bere mami o zot o zot.
U kenaqa...

leda pse me bo me fiksime mi dreq.....skam miell mi kull del e ble .....apappapapapapa si gru me barr jam bo

Mesazh i vjetr 06 Tetor 2005 23:37
Iyua
Free Spirit

Regjistruar: 29/06/2005
Vendbanimi: .
Mesazhe: 1903

IQVLORA,

Faleminderit shume per Urimet ! Gjithashtu te njejtat shkojne perseri tek juve dhe familjes tende dhe Djemve te tu ! Respectet e mia !
Pacamurri nuk e di cfare gatimi eshte mbase kush e di mund ta thote eshte e kripur apo e embel Sa per te shuar Kuriozitetin.

Ps: Me ka shkur mendja per s'ja di emrin ja kam harruar dhe nuk e kujtoj dot per Momentin (Behet me qumesht, oriz, sheqer, niseshte)

Mesazh i vjetr 07 Tetor 2005 06:01
Iyua nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Iyua Kliko këtu për të kontaktuar me Iyua (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Iyua Shto Iyua në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Iyua në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
unforgiven
*$*$*

Regjistruar: 08/07/2003
Vendbanimi: *$*$*
Mesazhe: 958

Re: Mirdita ju te Europes dhe mirmengjez ju amerikanet

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
.Tani qe u kthyem nuk harruam te merrnim me vete 3-4 lloje glikosh.ky lloj receli artizanal eshte i perhapur ne qytetet e jugyt dhe ato te Shqiperise se mesme,por kampionet per kete jane grate e gjirokastres dhe Delvines.

Qe Kala e Dodes dhe Bulqiza mbahen si vendet e glikose e dija, por qe te ishte dhe Delvina tani po e marr vesh...Sa te rrosh do t'mesosh...

Mesazh i vjetr 07 Tetor 2005 08:10
unforgiven nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të unforgiven Kliko këtu për të kontaktuar me unforgiven (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: unforgiven Shto unforgiven në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto unforgiven në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Lela_Dr
** dream **

Regjistruar: 25/06/2004
Vendbanimi: Duke ëndërruar
Mesazhe: 9455

Evisa Syltjash quhet ajo embelsira.

Mesazh i vjetr 07 Tetor 2005 14:15
Lela_Dr nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Lela_Dr Kliko këtu për të kontaktuar me Lela_Dr (me Mesazh Privat) Kërko mesazhe të tjera nga: Lela_Dr Shto Lela_Dr në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Lela_Dr në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
amoxil
I perjashtuar nga forumi

Regjistruar: 13/06/2004
Vendbanimi: •
Mesazhe: 3949

Mbreme hengra byrek me fasule.

Mesazh i vjetr 07 Tetor 2005 17:19
amoxil nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të amoxil Vizito faqen personale të amoxil't! Kërko mesazhe të tjera nga: amoxil Shto amoxil në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto amoxil në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ruby_DR
Special

Regjistruar: 29/04/2005
Vendbanimi: aty ku nuk ta pret mendja
Mesazhe: 2080

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Mizza te paska zene hasudja ty me duket se nuk po e komandoke dot Fjalorin !!
Po e ha hasuden mizke dhe eshte shume e mire !! Pastaj ka rendsi qe eshte ushqim Shqiptar sepse kjo teme per kte pune eshte hapur. Dhe varet mbase ajo tezja jote nuk ka ditur ta beje mizke Nuk eshte gjelle fshataresh eshte e perdorur shume ne Shqiprine e Mesme !! Dhe Fshataresh te ishte ska shume rendesi sepse spo bejme Politike ktu !!
Flm shume qe do me kishe sillje nje cope po zere se e hengra.
PS: Ju Lutem permbahuni Temes dhe jo Ofendime ne gatimin tone te Mrekullueshem Shqiptar !!!!

lere Evisa se keto njerez kan harru shqipen jo me me gatu nuk e shef qe ushte mytur ke hasudja dhogarite te beje n'donje gje me te komplikume
po tani jena bo te jashem dhe guzhina shqiptare ka kalu fashataresh...

te pershendes nga larg rubini

Mesazh i vjetr 07 Tetor 2005 19:40
Ruby_DR nuk po viziton aktualisht forumin Kliko këtu për Profilin Personal të Ruby_DR Kliko këtu për të kontaktuar me Ruby_DR (me Mesazh Privat) Vizito faqen personale të Ruby_DR't! Kërko mesazhe të tjera nga: Ruby_DR Shto Ruby_DR në listën e injorimit Printo vetëm këtë mesazh Shto Ruby_DR në listën e monitorimit Ndrysho/Fshij Mesazhin Përgjigju Duke e Cituar
Ora tani: 21:28 Hap një temë të re    Përgjigju brenda kësaj teme
Gjithsej 98 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit »   Tema e mëparshme   Tema Tjetër

Forumi Horizont Forumi Horizont > Nen-forumet e lira > Të ndryshme > Arkiva > Per cfare gatimi Shqiptar ju ka mar malli me shume ???

Përgatit Këtë Faqe Për Printim | Dërgoje Me Email | Abonohu Në Këtë Temë

Vlerëso këtë temë:

Mundësitë e Nën-Forumit:
Nuk mund të hapni tema
Nuk mund ti përgjigjeni temave
Nuk mund të bashkangjisni file
Nuk mund të modifikoni mesazhin tuaj
Kodet HTML nuk lejohen
Kodet speciale lejohen
Ikonat lejohen
Kodet [IMG] lejohen

Kliko për tu larguar nese je identifikuar